איזו חוצפה!!!

IDOffryn

New member
איזו חוצפה!!!

הנה ציטוט מאחת הכתבות בtve אני לא אתן את כל הכתבה כי יש בה ספוילרים אבל הנה הציטוט: כמו דיון רציני בפורום באפי בתפוז, כך גם ספייק בסדרה. פשוט אין בו צורך שם

14מתן

New member
מעעעעעעעע ?!

חרם על tve ! לא הולך לשם יותר ! (הם ירדו עלינו נכון ?)

כן ויותר גרוע

הם ירדו על ספייק המהממם והדמות הכי גאונית בעולם (חוץ מווילו, כמובן) בלעדיו באפי לא היה אותו הדבר!!!!!!!

14מתן

New member
חחח דווקא...

בהתחלה רציתי להגיב שסוף סוף מישו חכם וצודק בקשר לספייק אבל אז הבנתי שהם אמרו גם עלינו ! בושה בושה בושה ! הידעת : דרלה הכי יפה בבאפי...

לiלה

New member
איך????

איך אתה מעז???? איך הם מעיזים??? מה קורה לעולם??? מה קורה פה??? אך אחד כבר לא מעריך נשמה טובה כשהוא רואה אותה??????

IDOffryn

New member
כתבה לסוף העונה השישית..

הנה הכתבה ויש בה דעה על מה שקורה בפרק האחרון בעונה השישית... תקראו את זה רק אם ראיתם את הפרק!

Buffybot

New member
הו, גוד... ../images/Emo7.gif

איך מלכלכים על ספייק שלי ככה??? איך??? אני פגועה! כתבה טפשית שעם הסיכום שלה אני כלל לא מסכימה! מי שרוצה לשפד את ספייק צריך לעבור אותי קודם! פגועה!
ספייק לא מיותר וראוי למות, ויישתפד מי שחושב ככה!

WillowFreak

New member
זאת ממש חוצפה!!! ../images/Emo46.gif

אכן הרמה של הפורום ירדה קצת וכן - חסרים דיונים מעמיקים אבל! זה לא מצדיק את הירידה הילדותית והשטוית הזאת עלינו!!! *כועסת שוב!* ורגע מה רע בתמונות!?? באמת שאני לא מבינה איך צירוף תמונות להודעות מוריד מערך הפורום?? לדעתי עם יש לתמונה קשר ישיר להועה זה אפילו מוסיף!

לiלה

New member
אני כל כך לא מסכימה עם הכתבה!

ספייק הוא היצור הכי חמוד שקיים!!!! איך אפשר ללכלך עליו ככה???? אינג´ל - נו נניח! יש בזה משהו (אני לא כל-כך אוהבת אץת אינג´ל - לחדשים) אבל גם זה ממש, ממש מוגזם! ממש חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!

hospital_food

New member
תפסיקו

להכניס בכל שניה לכאן תמונות אז אולי הפורום יהיה יותר רציני. באמת די עם התמונות.

IDOffryn

New member
טוב!

פשוט חשבתי שזה יעניין אנשים לראות מה מבחוץ חושבים על הפורום וזה גם קצת היה רמז.. ודרך אגב כולכם כל כך "בואו נעלה את הרמה של הפורום" אז אולי תקחו יוזמה ותתחילו להעלות את הרמה?

לiלה

New member
אני מרגישה ש...

כל פעם שאני כותבת משהו רציני הוא נעלם כעבור מספר רגעים (ומוצא את עצמו בארכיון) ואת מקומו תופשת הודעה דפוקה של איזה ילד חדש או מישהו שבא לו לספר על מה שקרה לו היום בבית-הספר...

ד י י ז י

New member
אני לא מבינה איך תמונות מורידות

מהערך של הפורום... מילא כשאמרתם שכל ה"ספייק מושלם , וגם באפי" מוריד מהערך של הפורום הסכמתי (למרות שצריך קצת מזה לפעמים..) אבל מה רע כשיש תמונות רבות בפורום?

resputin

New member
more visual, less verbal

מותק- פורום, אנשים *מדברים* בפורום, לא שולחים תמונות.. זאת לא גלריה. ובקשר לספייק.. טוב שסופסוף מישהו קורא את ההודעות שלי...^^

talrv

New member
אני מסכימה..

צריך להעלות קצת את הרמה.. ועם כל הכבוד לווילו, שרשורים כמו השרשור שיש בעמוד הזה עליה (שמעורב בו ספויילר להמשך העונה השביעית בלי אזהרה, למרות שאני לא בטוחה שהוא נכון, ממש לא רציתי לדעת את זה!), הם חסרי טעם לחלוטין.. 20 הודעות על כמה שווילו מתוקה ושולטת?? ואחר כך מתפלאים למה אומרים שאין בפורום דיונים מעמיקים?

B a n j o

New member
בקשר לתמונות

לא ניראה לי שהן מורידות מהרמה בתנאי שהן מתלוות להודעה ולא סתם תוקעים אותן ! תמיד נחמד לראות משהו אבל לא שירשורים עצבניים של תמונות בלבד. ויאללה אנשים ! אם יש לכם קצת רעיונות לדיונים (לא חייבים להיות פילוסופיים ומעמיקים, רק לא שיהיו חסרי עיניין) תתחילו להזרים ! (אני אישית מצטער כרגע על תקופת היובש, אין לי יום ואין לילה כרגע)

hospital_food

New member
זה ברור

אבל רוב ההדועות עם תמונה הולכות ככה "סתכלו איזה כוסון הספייק הזה" "איזו מתוקה ווילו" "איזו יפה טארה" וכו וכו... פורום "מכושפות" זה פניה ראשונה ימינה

Adrienne

New member
מה קשור פורום מכושפות?

אולי יש שפ מדי פעם ריבים אבל יש שם ממש דיונים מעמיקים על מכושפות, אולי נראה לכם שכמה כבר עמוקה היא יכולה להיות אבל זה מגעיל כל פעם שיש משהו רע לדפוק את פורום מכושפות...

למעלה