איזו חוצפה

בלסמיצר

New member
מה,את עובדת שבעה ימים בשבוע?

תשתי כוס מים לפני שאת מתרתחת ,מיכל. בסך הכל יום תחילת הלימודים הוסט מיום שישי(שבו רב האוכלסיה לא עובדת)ליום ראשון. נשמע הגיוני וסביר ,את יודעת קשה לי עם ההתנהלות השלטונית גם במגזר העירוני שמתנהל כמו מכולת וגם במגזר הממשלתי שגם לאחר סגירת פורום החווה לא נעדר שחיתות,אך במקרה הזה אני חיי עם ההחלטה בשלום.

מיכל שב

New member
זה בדיוק העניין

אני עובדת 5 ימים בשבוע. בגני הילדים יש יומיים של "הסתגלות" בהם ביום הראשון נמצאים בגן עד 10:00 וביום השני עד 12:00. אם שנת הלימודים היתה נפתחת כסדרה, הייתי צריכה לקחת יום חופשה אחד בלבד ליום ראשון 3.8. כיוון ששנת הלימודים נפתחת ביום ראשון אני צריכה לקחת חופשה של יומיים. אני מזכירה לך שהחל מתאריך 22.8 אין קייטנות ואנחנו צריכים ממילא לצאת לחופשה עם הילדים למשך כמעט 10 ימים. יום החופשה הנוסף הוא מאוד משמעותי עבורי ועבור מקום העבודה שלי. אני לא חיה עם ההחלטה בשלום.

מיכל שב

New member
אין כמוך../images/Emo24.gif

ואם יפטרו אותי אתה מתחייב למצוא לי משהו אחר?

בלסמיצר

New member
איפה עוד ימצאו מנהלת פורום כמוך?

אף אחד לא יפטר אחת כמוך מה הם נפלו על הראש. חוץ מזה שמעתי שמחפשים שר בטחון ,מה דעתך? אל תנסי להתחמק בטענה של חוסר כישורים,זה שכיח בממשלת ישראל. תיזהרי רק לא לנשק אף אחד בכח

מיכל שב

New member
נו באמת../images/Emo46.gif

אני חושבת שהגיע הזמן שאנחנו הנשים נתחיל להטריד את הגברים קצת. זאת ועוד - ברגע שאכנס לתפקידי אני אדאג שישלחו אלי ללשכה רק דוגמנים או ספורטאים מצטיינים (אבל בתחום הכדורסל או הכדוריד). לגבי הכישורים - לא צריך להיות מוכשר מידי כדי להיות שר בטחון. מספיק להיות תושב הארץ. (אגב, אם אני אהיה שרת הבטחון, אתה חושב שיקדמו אותי בסולם הדרגות? מתאים לי להפטר מהסג"מ שלי)

בלסמיצר

New member
יש לי מען של חנות שמוכרת דרגות

רק מה אני מקווה שהסטנדרט של שר בטחון עם שפם יחייב

מיכל שב

New member
חוץ מזה אתה בטח לא מתכוון

שיפטרו אותי מתפוז? אני כאן בהתנדבות
אני לא רוצה שיפטרו אותי מהעבודה בעולם האמיתי

מיכל שב

New member
למה הכוונה?

היומיים הראשונים של שנת הלימודים הם יום שישי 1.9 ויום ראשון 3.9. כיון שעלי להיות עם הילדים ביומיים האלה בגן, אני נאלצת לקחת יום חופש (רק ביום ראשון כיון שבשישי אני לא עובדת). אם מתחילים את שנת הלימודים ביום ראשון, משמע שהיומיים הראשונים הם ביום ראשון 3.9 ושני 4.9 ולכן אני צריכה לקחת יומיים חופש. אחרי 10 ימי חופשה באוגוסט, היום הנוסף הוא מאוד משמעותי. שרת החינוך, אני מניחה, מודעת לעובדה שההורים לא יוצאים לחופשה בסוף אוגוסט כיון שאין מסגרות לילדים ולכן הוספת יום חופשה נוסף הוא חוסר התחשבות משווע מבחינתנו.

Blade Of Fire

New member
אולי מספיק לחשוב רק על עצמך?

אישה, קחי איזה רגיעון או משו! קודם כל, כמו שאמרו פה, ה1.9 זה יום שישיואת, כמו רוב האוכלוסיה בישראל, גם ככה בבית. לגבי מה שאמרת על הגנים-כמה כבר משפחות צריכות לסגל ילדים לגנים? אני בטוח שיש יותר אנשים שהרוויחו מזה מאשר כאלו שלא הרוויחו. וגם ככה רוב בתי הספר תכננו גשר ומי שלא-מבריז.... בקיצור-עדיך שיתחילו יום ראשון מאשר שירשם חיסור על היום הראשון. אז תפגיני קצת הזדהות עם אנשים בצפון, שאחת הסיבות לדחייה היא בגללם, ותפסיקי להתעצבן.

מיכל שב

New member
אני אשמח לקבל המלצה לסוגי

רגיעונים. אני מבינה שיש לך ניסיון בנושא. על איזו הזדהות אתה מדבר בדיוק? במה יום החופש הנוסף (שהוא יום קצר, כיון שמדובר ביום שישי) מועיל למישהו בצפון? האם הם הרוויחו עוד יום עבודה (הרי הם לא עבדו כחודש)? לא ממש. החלטה פופוליסטית. מי הרוויח מאותה החלטה? התלמידים וציבור המורים. אף אחד חוץ מהאוכלוסיה הזו לא הרוויח. אם תלמידים ממילא מבריזים ביום שישי (כבר ביום הראשון ללימודים?) זו בעיה שלהם שישלימו את חומר הלימוד בלבד. תשאל את ההורים שלך כמה עולה יום עבודה שלהם ועד כמה העדרות משפיעה על התקציב שלהם ואני מקווה שתבין יותר למה אני כל כך כועסת (ושלרגע לא ישתמע שאני מזלזלת בך. אני חושבת שכל אחד מאיתנו מסתכל על הנושא מכיון אחר).

בלסמיצר

New member
סיבה לצאת להפגין אם לא בגלל המחדל

מיכל ליבנו נעשה גס. מתינו מוטלים לפנינו ,הפוליטקאים ממשיכים לזבל לנו את המוח. יולי תמיר היא לא הגרועה בשרים. אני הייתי יוצא לרחובות לו יכולתי,אך אני חושב שאת כמנהלת פורום יכולה לפתוח דיון ציבורי בפורום על נושאים שמפריעים. זה יכול להיות על מחדלי הממשלה שחבריה לאט לאט יוצאים ממנה כמו עשרה כושים קטנים עקב החשדות כלפיהם וזה יכול להיות על מחדלי עיריית פתח תקווה שמנוהלת בחוסר כישרון בולט ויש כאילו שאומרים שהשחיתות נמצאת בה . בקיצור היום היחיד שנדרש להתווסף לחופש על פי בקשת ראשי רשויות בצפון,בואי נשמור על הפרופרציות

עוד חצי יום זה מה שיעזור להם?

אני מסכימה עם מיכל ועם עוד הבה הורים שזה יוצר להם בעיה גם אני בחופש בשבוע האחרון של אוגוסט כי כבר אין כל כך מסגרות (וגם אם יש נגמר הכסף
) אצלי למזלי גן חובה ובית הספר מתחילים ישר יום שלם אז אין לי בעיה אבל יש הרבה הורים שהוספת יום חופש אחרי כל החודשיים האלו יוצרת להם בעיה.

שום דבר....לא חוצפה ולא נעליים...

אני מבין את המצב שלך אבל עדיין אני כמו כל נער/נערה אחרים/אחרות... לא הייתי מוכן להתחיל את שנת הלימודים ביום שישי... גנים? לא יודע..ולא שמעתי

למעלה