איזו חוצפה!!

איזו חוצפה!! ../images/Emo46.gif

לעמית היתה משבת דלקת בשתי העיניים. כמובן שהוא היה איתי בבית ימים ראשון ושני. אתמול אחה"צ קיבלתי אישור מהרופא שהוא יכול לחזור לגן. התקשרתי לנהגת בוקר, נהגת צהריים, ולמלווה והודעתי להם שמחר הוא חוזר. כאשר התקשרתי לנהגת בוקר,ואמרתי לה שהוא חוזר היא הודיעה לי שבלי שהיא רואה את האישור מהרופא היא לא מעלה אותו להסעה כי "אין לה חשק להדבק בדלקת עיניים". נו, לא להתעצבן?? מי היא בכלל? כולה הנהגת... גם לה אני צריכה להביא אישורים? די! פשוט מיום ליום הסיפור עם ההסעה ההזויה הזאת מעצבן אותי יותר ויותר. הלוואי והייתה לי דרך לקחת אותו ולהחזיר אותו כל יום.

yonitbrk

New member
היא בפירוש חצופה

אין לה זכות לבקש דבר כזה, היא לא מורה.

Navva

New member
בכל זאת יש צדק מסוים בדברי הנהגת.

הרי העיניים הוא כלי עבודה מרכזי של הנהגת, לטובתה האישית ולטובת הילדים שהיא מסיעה. יכול להיות שהיא דיברה בטון לא נכון, וזה מה שהרגיז אותך. אני בשנה שעברה בגן, היתי מאוד לא מנומסת כלפי הגננת, שילד חזר מהר מידי אחרי הבאבועות רוח, לדבריה הוא חוסן ולכן החלים מהר.

snooopi

New member
חשוב שלא תוותרי!

את חייבת לפנות לאחראי על ההסעות ברשות המקומית ולהתלונן. מעבר לזה שבפעם הבאה אל תפרטי להסעות מדוע הוא לא נוסע ובמה הוא חולה, זה ממש לא עניין שלהם. המשך יום טוב עמנואל

יש דרכים לגרום לנהגת להתנהג ביתר כבוד

הרשות משלמת לה על כול הסעה את יכולה להתחיל לדווח לרשות על כול יום שלא השתמשת בהסעה . מעבר לזה היא רק נהגת !

למעלה