איזו חוצפה יש לגנבים !!!

operationss

New member
איזו חוצפה יש לגנבים !!!

כנסו ללינק ותוכלו לראות את התוכנית שרמי הכין לפורום הזה - תוכנית היפרטרופיה. אני השתמשתי בה והוספתי לה תמונות לפני חודשיים ופרסמתי בפורום הזה כדי לקבל הצעות לשיפור. זו בדיוק אותה תוכנית ואותן תמונות. http://www.israelbody.org/showarticle.asp?oth=text/program-ipo-adv.htm

operationss

New member
הבהרה קטנה

אני לא חושב שגנבו ממני - הגניבה נעשתה מרמי ומהפורום הזה.

spoild

New member
הבהרה 2 ../images/Emo140.gif

כמו שאמרתי, קיבלנו אישור מרמי לנושא, וחוץ מזה, אתה עדיין מומזן לשלוח לי את הפרטים שלך לפרסום. אם יש לך עוד כל מיני חומרים מענינים (חומרים כתובים
) אשמח אם תשלח אלינו, מקווה שהכל הסתדר

operationss

New member
מצטער לא הייתי צריך לקפוץ...

אינני יכול לקחת קרדיט על התוכנית - רמי הרכיב אותה, אני רק הוספתי תמונות וארגנתי במסמך word. אם רמי אישר לכם לקחת אותה אז הכל בסדר גמור - ושוב מצטער, הייתי צריך לברר לפני שהתקפתי - פשוט לא ראיתי שום איזכור לכך שהתוכנית לקוחה מהפורום הזה.

spoild

New member
עד יום שני בערב זה יתוקן!

כמו שאמרתי , לא היה לי מושג מי כתב את התוכנית, עכשיו שגיליתי שרמי אשם
אנחנו נתקן את זה, תודה!

NaughtyBoy

New member
מצתרף לבקשת הסליחה

התוכנית היתקבלה באי מייל של אתרינו ולא היתה לנו שום כוונה לגנוב א ת תוכנית, הרי המטרה של האתר IsraelBody.org היא לקדם את תחום פיתוח הגוף בישראל ולכן אני מבקש סליחה מהבחור שהיתאמץ להכין את התוכנית המצויינת הזאת ותקבל את כל הקרדיט לכך. ושוב סליחה. יום נעים ואימון מהנה. בר אביב.

אלי ו.

New member
היות ומדובר במשתתפים בפורום הזה

שעורכים את האתר ההוא אני בטוח שהקרדיט לתכנית הושמט בטעות ויתוקן בהקדם האפשרי. (למרות שחוקית אין חובה לעשות זאת, אלא זה רק ענין של כבוד הדדי)

ronen222

New member
אני כל הזמן מנסה להכנס

לאתר הזה ומשום מה זה תמיד כותב לי טוען טקסט וזהו משם לא זז לשום מקום משהו יודע למה?

הבהרה

מנהלי האתר BodyBuilding Israel פנו אלי ובקשו את הסכמתי לפרסם את המאמרים באתר שלהם. כמובן שהסכמתי וקבלתי הבטחה שהם יתנו קרדיט לכותב וקישור לפורום בתפוז. לידיעתכם !

spoild

New member
הבהרה!!!

את התוכנית הספציפית אנחנו קיבלנו מגולש ששלח לנו אותה במייל וביקש שנפרסמה, לאחר שהד"ר העביר עליה בדיקה וראה שהיא מנוסחת היטב ואין בה בעיות כל שהן פרסמנו אותה. כמו כן, צוות האתר דיבר עם רמי ירון וקיבלנו את רשותו לפרסם את מאמריו באתרינו. האתר אינו גונב חומר,מכיוון שלא היה ידוע לנומי הכותב פרסמנו את התוכנית, ללא קרדיט למישהו מסויים (בסה"כ הכתבה לא היתה מוגנת בזכויות יוצרים כך שלא היתה צריכה להיות בעיה). אם אתה מעוניין,בשמחה נוסיף את שמך ופרטיך, כמו שראית, יש באתר אזור בו הגולשים יכולים לשלוח מאמרים שכתבו או תרגמו ואנו מפרסמים אותם בנתינת הקרדיט המלא! במטרה להרחיב את מאגר המאמרים,הכתבות ותוכניות האימונים ככל הניתן. מקווה שהבהרתי את אי הנוחות, אתה גם מזומן ליצור קשר במייל- [email protected] שוב פעם, מצטער על "התקלה"

למעלה