איזו הפתעה נעימה

איזו הפתעה נעימה

דיברתי היום עם הגבוהה והיא חידשה לי שיש פורום ולזכר הימים הטובים אפילו קניתי כרטיסים מקווה לפגוש חלק נכבד מהחבורה.. דודו, כל הכבוד על היוזמה ועל שימור הדברים הטובים

danashi

New member
מבת פתח תקווה לשעבר

גם אני החלטתי היום סופית על רכישת הכרטיס... (ותודה לליאת על שחסכה לי את ברור הטלפון של תיאטרון חולון...) ושמחה לראות כאן ניצוצות של כל מיני אנשים, וזכרונות... זה באמת נפלא, נדמה לי שהתמכרתי לפתיחת הפורום הזה בכל כניסה למחשב... להתראות בחולון!

danashi

New member
זוכרות את הכרזת העצמאות?

בנות פ"ת והפלוס שלהן... (פלוס תמיד נשאר פלוס. לא משנה מה יהיה!)

danashi

New member
ראיתי גם ראיתי

ותודה. גם אני העברתי בזמנו SNS ותהיתי את התקבל האם צריך כבר לעדכן כתובת? טוב שירדנה מספקת סיבה למסיבה ולמפגש... (זה או זה או חתונות. גם אני נזכרתי בשליט השבוע כשנזכרתי שהיא הייתה זו שפתחה את רצף החתונות מבחינתי... *)

צריך ואפשר

אבל זה במייל, רק שאני לא בטוחה איזה עדכני אז תעשי את את הספתח העונתי נזכרתי, אחרי דפדוף קצר בפורום דווקא בתבנית הביצים הנוראית שהקדשנו לירדנה, זה היה לכבוד אנשים זרים - לא????

איזה בידורים!! ../images/Emo6.gif

אפילו אני זוכרת את תבנית הביצים שלכן
!!!!!! ובכלל איזה שטויות עשינו פעם כולנו.... מסכנה ירדנה

סורי אבל..

ניסיתי לחשוב מי זו יכולה להיות ולא כ"כ בטוחה... את זו מנווה עוז?? תני רמז..
שרית

זה בסדר, עבר המון זמן

אכן מנוה עוז... מה שמפתיעה שמכל המסרים אין רמז ל"שליט"ה, מה איתה היום?

האמת, אין לי שמץ..

הפעם האחרונה שראיתי אותה היה בברית של הבן שלה שלדעתי עברו מאז איזה שנתיים לפחות... ליאת אמרה לי שלא מזמן היא התקשרה אליה פתאום ושאלה מה שלום כולם וכו'. אולי באמת נבדוק את העניין בקרוב. דרך אגב, אני עובדת עכשיו במרפאה וטרינרית ברח' שטמפפר, בסופו של דבר איכשהו גם אני נהייתי פתח-תקוואית במשרה חלקית
לפני כמה חודשים שרון הגיע לשם פתאום, היה משעשע וגם קצת לא נעים כי לקח לי קצת זמן לקשר מאיפה הוא מוכר לי. וחשבתי עליך הרבה לאחרונה כי לדעתי איזה לקוח די גדול שלנו ממש שכן שלך, הבוסים שלי גרים ממש לא רחוק ממך וגם החבר הקודם שלי גר ברח' קפלן ככה שאני מסתובבת די הרבה בסביבה
משעשע

מישהו צריך להיות פתח תקוואי

לדעתי כולם כבר עזבו את הקן שרון סיפר לי שהוא ראה אותך בזמנו ונדמה לי שזה שאת עובדת אצלו - בורנשטיין???, הוא הוטרינר של כל הכלבים שלו, בעבר ובהווה. מה שיותר מצחיק, זה שלפני יותר משנתיים, חרובי התקשרה ואמרה שאת אמרת לה שאני בדרך להתחתן ולא הגיוני שאני לא אזמין אותה... זה לא היה אקטואלי באותה תקופה ומאז הקשר נותק, והיא די החמיצה את הארוע בפעם הבאה...

קודם כל באמת המון המון מז"ט ../images/Emo6.gif

למרות שכולם התרחקו איכשהו הרכילות בכל זאת עוברת
עם חרובי אני גם לא כ"כ בקשר, אבל זה בטח לא לכאן.. ואני זוכרת שבזמנו באמת היו דיבורים שאת עומדת להתחתן, בידורים שזה לא היה בתכנון
אבל כנראה שהרכילויות הקדימו את זמנן... ודווקא לא, אני לא עובדת אצל בורנשטיין אלא אצל פוגל, אבל לא קריטי

טטלונס

New member
ד"ש חם!!

אם לא בטלפון, אז לפחות בפורום. ד"ש חם ו"נשיקות" (רק וירטואליות, בלי ידיים!) -טל.

דודו טל

New member
תודה רבה, אני בהחלט חושב שהיה מקום

לפתוח פורום לירדנה, והנה ההמתנה השתלמה, כל המעריצות הותיקות, וגם החדשות/ים מגיעים. אני בטוח שירדנה מתמוגגת .

למעלה