איזו הופעה!!!!!!!

choul

New member
איזו הופעה!!!!!!!

אני מקווה שיהיה לכם בדיוק אותו דבר בזאפה שאנן היה גאה בעצמו כל ההופעה שפעם ראשונה נמכרו כל הכרטיסים בצוללת ואנשים היו צריכים ללכת הביתה העבירו פתקים מטומטמים לשאנן תוך כדי ההופעה (אל תעשו את זה!) הדבר הכי טוב בהופעה- כמו תמיד "כוסאמאמק" והכי פחות טוב לצערי- הגירסא החדשה של שירת הסטיקר טוב אז לאחר מסיבה שהסתיימה ב6 בבוקר חזרתי אליכם רדום לגמרי עם חולצה שמסריחה מסיגריות(
) אז... תהנו לכם בזאפה
ואני מקווה שג'וני הקטן לא יבוא..

פיטפיט

New member
איזה יופי!!!

אבל ג'וני חמוד! ואני בטוחה שיהיה מעולה...כל עוד גיא שאנן ואמיר שם...ובעיקר צליל ומיכל אני מסודרת!

לנו יהיה יותר כיף!!!

יש לנו אחת את השנייה וכל ערב איתי - צליל תודי בזה... יוצא הכי הזוי ומצחיק.

choul

New member
לא גירסא רשמית!

פשוט שינו את המוזיקה כמו שבגבי ודבי הפזמון משתנה לדיסטורשן ומשנים את הצלילים והמהלכים ההרמוניים גם בשירת הסטיקר אבל בשירת הסטיקר זה מעפן!

פיטפיט

New member
טוב, עכשיו חזרתי מהזאפה...והיה פשוט

מ-ד-ה-י-ם-
-
-
סוף הדרך....חוץ מהאמ.סי שירי המציקה הזאת...הכל היה טוב!!! במיוחד גיא רק חבל על הדיכי...הוא היה עצוב פיצוצים... וגם אמיר היה במצב רוח קרבי אבל לפחות שמח....הוא קרע איזה 2 מיתרים והחגורה של הגיטרה כל הזמן נפלה לו....ד"א הוא נתן נשיקה באוויר למנהל במה שלהם...זה היה מלחיץ...
שאנן היה מצחיק...יאו הוא קרע אותי....הוא שרוט... זהו, היה מעולה הדג שרו 19 שירים... וג'וני הקטן היה מלך! זהו לילה טוב
אני דיי עייפה תמיד
כרמית!!! נ.ב. תודה רבה לג'מייקה...(מיכלוש)

The Macker Girl

New member
היה פשוט מצוין!

ללא ספק, אחת ההופעות היותר טובות שראיתי של הדג נחש. המקום אמנם היה פצפון, ולא היה אוויר ("הקהלך רוצה מזגן!"), אבל בקטנה. שירי הייתה מעולה, אל תקשיבו לכרמית
. הדבר היחיד שהפריע לי שהיא ויתרה על זמרת איכותית, כמו אסתי שהייתה איתה עד עכשיו, לטובת סתם אחת. הדג נחש היו גדולים מהחיים. כל פעם אני חושבת שראיתי הכל, ואז הם מפתיעים אותי מחדש. (ותודה לאמב"ע על המים, המפרט, החיוכים ושאר הירקות...) בקיצור... היה כיף! :) צריך לצאת מזה... לצאת, לצאת, לצאת מזה... עפתי לצבא... אני באה לחג, אז נתראה במהלך השבוע. חופש נעים שיהיה לכם

תאמינו או לא...

גם אני ממש ממש ממש ממש ממש נהניתי בהופעה אבל ממש!!! הכל התחיל בסבבה כשמצאנו את הזאפה די בקלות ואחרי אייס טעים נכנסנו למקום והוא ממש קטןןןןןןןןןןןןןן אבל סבבה ישר תפסנו מקום בהתחלה. בקיצר אין יל כח לפרט אבל למרות שלא הכרתי את כל השירים כן כן בורות... ממש נהנתי הדג בהחלט יודעים לתת הופעה טובה. אבל זאת היתה עטות לעמוד ליד אמיר כל הזמן בהיתי בו וגם כשהוא קרע מיתרים זה נראה לי מושלם... והנדיבות שלו עולה מעל לכל דימיון כרמית: היי אמירררררר אתה יכול להביא לי גם ימתר. אמיר: אממממממ...... את האמת נשאר לי אחד ואני צריך להחזיר אותו כרמית : אה אוקיייי... אמיר: טוב קחי... חיוך ממיס. יאמיייייייייייייייי בקיצר!!!!!!!! כרמית צדקת!!! אחרי ההופעה אני באמת אוהבת אותם. איך שגלגל יכול להתהפך. בקיצר מי שלא בא הפסיד. ועכשיו אני אעלה את המלאןןןןן תמונות שלי. אה ועוד משהו שירי מלכהההההההההההההההההההההההה נתנה אחלה הופעה ויש לה את הדיג'יי הכי מאמי בארץץץץץץץץ הוא שדוני כזה - עופר שכטר של ההיפ הופ.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ש ' ב ' ק ' ס '

מסכנה ... זה היה קטע לא נעים. כולם התחילו לצעוק לה שבקס צליל וכרמית- ש ב א ב חחחחח.......

ועכשיו הדג נחשששששש

אז ככה... מצטערת שרוב התמונות יצאו מעפנות... פשוט היתה שם מנורה אדומה שסינוורה לי את המצלחה מנוולת. ויש הרבה תמונות של גיא ואמיר וזה מטעמי חרמנות צליל וכרמית. טוב נו וטיפה שלי.... תהנו! נתחיל עם גיא

למעלה