אחחח סוף סןף...
אחרי כמעט שנתיים שאני מגיע להופעות (ורוקד בהן) החלטתי שבהופעה הזאת אני לא רוקד ויהי מה! לא, לא בגלל שהיו א/נשים שזה הפריע להם/ן או שטענו כי זה "מפריע לעמיר" אלא אך ורק כי רציתי פעם אחת לשבת בהופעה מתחילתה ועד לסופה ולחיות אותה בצורה קצת אחרת... נכון היה קשה ואפילו קשה מאוד אבל ב"ה ובעזרתו (ושל עוד כמה) לא קמתי לרקוד בכלל. ולכל אותם/ן שמתגובתם/ן היה נראה שבזה שלא קמתי נפגמה מעט הנאתם/ן אני מתנצל אל תשכחו שגם אני בסה"כ בנאדם כמו כולם. אני יכול לומר שבלי נדר בהופעה הבאה לא תפגם הנאתכם/ן... ההופעה היתה מבחינתי ההתעלות הרוחנית הגדולה ביותר השנה כמעט כמו בתפילה "נעילה" של יום הכיפורים, עד עכשיו אני ב-HIGH רציני. אברהם, ניר, גיא, יגאל וטל מתחברים ומראים לנו שגם להם יש מה לומר ולתת על הבמה אז לכל החוששים ממה יהיה בלי ההוא וההוא אז אין מה לדאוג ויש על מי לסמוך! אסתר, אודליה, גרצי, לימור, רפי, ארן, פז'ית, משפ' ווקנין, טלטל וסופי, קובי, ורד, אבישי, יוגב (ואם שכחתי מישהו/י סליחה ומחילה) היה כיף להתראות עמכם/ן אחרי תקופה ארוכה אוהב אתכם/ן. אברהם העברי בע"ה ניפגש ביום שלישי המון הצלחה! פרי המון זמן לא התראינו וגם ככה הייתי בעולמות אחרים, אז שוב סליחה ומחילה ואני מבטיח שבפעם הבאה לא אשכח... חן אחותי המהממת חולה עלייך כשאת נמצאת בהופעה יש משהו אחר באוויר. רבונו של עולם תודה ששמת חלקי בחבורה גדולה כזאת של אוהבים באמת וללא סייגים! בברכת תורת ירושלים וגאולתה, משה!