איזו הופעה ענקית!!!!

פישתן23

New member
איזו הופעה ענקית!!!!

אין על עמיר ללא ספק ללא צל של ספק הכישרון של המוסיקה הישראלית נהנתי מכל שיר ושיר בהופעה בתיאטרון י-ם זמר ענק ידע לשתף את הקהל שהיה צריך אין עליו גדול גדול גדול!!! עכשיו צריך כבר להגיע האלבום החדש בע"ה היו כמה רצועות שהוא שר בהופעה היה אדיר!!!

SoPrAbOs

New member
הייתה באמת הופעה טובה

רק באסה שישבתי בשורה אחרונה...אז לא ממש ראיתי אותו מקרוב אבל לא נורא היה ממש טוב, היה אחלה שירים, והאלבום החדש נראה לי הולך להיות מצוין... האמת היא לא ממש התחברתי ל"אחד מי יודע" אבל מי יודע אולי אחרי שמיעה של כמה פעמים אני אהנה ממנו... אני אעלה וידאוים עוד מעט לא יראו ממש טוב זה מהN95 עם זום אופטי מעפן ;0 אבל ישמעו...

boaz1012

New member
אצל עמיר זה תמיד ענק.......

אבל היה סאונד ע-ל ה-פ-נ-י-ם

odery

New member
סופרבוס,תעשה חסד לעצמך ולעמיר

ותשאיר את מה שצילמת לעצמך,נבל ועמיר ממש ממש ממש לא אוהבים אתזה.

SoPrAbOs

New member
לא הבנתי למה...אבל שיהיה. ד"א למה צילמו שמה

את ההופעה? הולכים להוציא DVD? או שזה סתם לחדשות או משהו?

odery

New member
כי זה סוג של שימוש בקנין רוחני

ללא רשות בעליו.והצילומים זה טלויזיה.

איך היה שווה...

היה פשוט מדהים חוצמזה שהיה חסר לי את ביטון... כולם היו שווים קובי תודה שבאת היה ממש כיף לראות אותך נתראה בקרוב בעזרת ה' פזית אני אוהבת אותך ומבינה אותך אתי,אודליה,גרציה,לימור,ארן,יוגב,טלטל וסופי אני מתה עליכם היה לי ממש כיף ויש מישו שממש היה חסר אבל נמחל לו מושיקו אני אוהבת אותך המון למרות הכל מקווה לראות אותך רוקד

יעל ממן

New member
אכן הייתה הופעה שווה ביותר

רק חבל שהקהל היה קצת יבש. רק ממש לקראת הסוף אנשים קצת קמו מהכיסאות... קצת חסר לי הסיום של 13 עיקרים אבל בכל זאת היה כיף. וכמובן כמו תמיד כיף לפגוש את כולם.

באמת הייתנ אחלה הופעה

למרות שלפי דעתי השיא הגיע מהר מדי עם ניצחת איתי הכל שזה באמת משו מיוחד שכולם שרים ולא יודע היה ממש מיוחד. הדואט עם אבי עברי היה גם גדול. אבל בכלל הרגשתי שההופעה הייתה ממש ממש ממש קצרה,כאילו הוא שר שתי שירים וזהו. הכל היה יפה חוץ מהתקרית שקרתה בשורה הראשונה על ריב במקומות בו איש ואישה כמעט רבו מכות ואחרי זה הוא ירק עליה. ממש גועל נפש. חוצמיזה אני רוצה להודות לאחים חפץ משה וחן שחשבו עלי על כרטיס ולזאת שמכרה לי ששכחתי איך קוראים לה אז תודה רבה.

אנונמני

New member
אנשים חושבים שעמיר הוא כותל נראה לי

כמה פתקים הוא קיבל , יפה מצידו שטרח להרים ולקרוא.

דבר אחד לא ברור לי

תמיד הוא מסיים ב13 העיקרים (לפחות ב3 ההופעות שאני הייתי בהם) איך הפעם הוא לא סיים עם זה?

leka27

New member
הופעה מעולה!!

כמו בכל הופעה ההתרגשות לפניה ובמהלכה היא ממש כמו בהופעה ראשונה
האמת שחשבתי שזו אותה הופעה כמו שהייתה בצוותא, אבל מסתבר שלא והיה כיף לגלות שירים נוספים שהוכנסו ושההופעה התארכה באיזה רבע שעה!
ההופעה נפתחה ב"געגוע" המרגש
והמשיכה (אנלא סגורה על הסדר) בסתם, יש לי חלום, אחד מי יודע (מהדיסק הבעל"ט) והכל עד לכאן. נאום קצר על מצבינו הקשה ואחריו "שמאל מרחקת"- לא כחול לא לבן (המצמרר והקשה כ"כ לעיכול) וב"ימין מקרבת" קיבלנו את געגועים לדמיון. בהמשך הדואט המקסים עם אבי עברי - נדבר מחר, נשמתי (בלי ריקודים הפעם...) וניצחת איתי הכל. תוך כדי העברות פתקים (יכול להיות שמישו הגזים קצת במינון...) זכינו לעומד בשער, יכול להיות, דרך (שאמור לצאת כסינגל בקרוב בעז"ה), מורה לחיים, תמיד ידעתי ורוצה אליך. ואחרי הפרידה הקצרה הם חזרו בהדרן עם פתיחה מהממת של הקלידן (שכחתי את שמו) וניר עם החליל צד - כשאת עצובה ולסיום עומד בשער שהשירה של הקהל גרמה לי להרגיש שעוד שניה הוא באמת נכנס בדלת...
בקיצור, היה מדהים... אז תודה לעמיר, לנגנים וכל השותפים האחרים
, תבורכו... שבוע טוב ומבורך לכולם!

משה חפץ

New member
אחחח סוף סןף...

אחרי כמעט שנתיים שאני מגיע להופעות (ורוקד בהן) החלטתי שבהופעה הזאת אני לא רוקד ויהי מה! לא, לא בגלל שהיו א/נשים שזה הפריע להם/ן או שטענו כי זה "מפריע לעמיר" אלא אך ורק כי רציתי פעם אחת לשבת בהופעה מתחילתה ועד לסופה ולחיות אותה בצורה קצת אחרת... נכון היה קשה ואפילו קשה מאוד אבל ב"ה ובעזרתו (ושל עוד כמה) לא קמתי לרקוד בכלל. ולכל אותם/ן שמתגובתם/ן היה נראה שבזה שלא קמתי נפגמה מעט הנאתם/ן אני מתנצל אל תשכחו שגם אני בסה"כ בנאדם כמו כולם. אני יכול לומר שבלי נדר בהופעה הבאה לא תפגם הנאתכם/ן... ההופעה היתה מבחינתי ההתעלות הרוחנית הגדולה ביותר השנה כמעט כמו בתפילה "נעילה" של יום הכיפורים, עד עכשיו אני ב-HIGH רציני. אברהם, ניר, גיא, יגאל וטל מתחברים ומראים לנו שגם להם יש מה לומר ולתת על הבמה אז לכל החוששים ממה יהיה בלי ההוא וההוא אז אין מה לדאוג ויש על מי לסמוך! אסתר, אודליה, גרצי, לימור, רפי, ארן, פז'ית, משפ' ווקנין, טלטל וסופי, קובי, ורד, אבישי, יוגב (ואם שכחתי מישהו/י סליחה ומחילה) היה כיף להתראות עמכם/ן אחרי תקופה ארוכה אוהב אתכם/ן. אברהם העברי בע"ה ניפגש ביום שלישי המון הצלחה! פרי המון זמן לא התראינו וגם ככה הייתי בעולמות אחרים, אז שוב סליחה ומחילה ואני מבטיח שבפעם הבאה לא אשכח... חן אחותי המהממת חולה עלייך כשאת נמצאת בהופעה יש משהו אחר באוויר. רבונו של עולם תודה ששמת חלקי בחבורה גדולה כזאת של אוהבים באמת וללא סייגים! בברכת תורת ירושלים וגאולתה, משה!

רפי35

New member
הופעה מדהימה!!!

ההתרגשות נכנסת לתוכי כל פעם מחדש, החיבור של עמיר לקהל (בשירה או אולי בפתק?), ההתחברות של הקהל לעמיר ותעיד חברתי שחצי שעה לפני ההופעה עוד דאגתי על המקומות הריקים (שברור שבסוף התמלאו + כיסאות נוספים. שירים בבחירה מרגשת ומדוייקת מהפתיחה דרך שמאל וימין המרחיקות והמקרבות אבי עברי והדרן שהרים את כל האולם והכניס בשער חזרה את אלה שכבר החלו לצאת. תמיד כיף לפגוש את החברים מהפורום אחרי ההופעה כי בכל זאת אני מגיע מהצפון כך שלי יוצא לפגוש אתכם פחות (וגם את עמיר פחות), לפגוש את עמיר אחרי ההופעה ולקבל ממנו חיוך אישי. וללכת הביתה עם השירים מתנגנים בראש וחיוך גדול על השפתיים. ורק דבר קטן חסר לי: "רק את", בתור השיר שאני הכי מתחבר אליו שמחתי שהוא הושר בעבר בסבב הזה והוא חסר לי בהופעה הזאת בתקווה לתיקון בפעם הבאה. ומילה למושיקו: בתור אחד שב-2 ההופעות האחרונות שהוא היה לא רקדת (חדרה שלא היית והנוכחית) אני יכול להגיד לך שזה חסר! זה מוסיף לאווירה ומרים את ההופעה. בשורות טובות לכולם ונתראה בנתניה אי"ה. רפי.

למעלה