איזו הופעה נוראית!

21Texasgirl

New member
איזו הופעה נוראית!

זאת בהחלט ההופעה הכי גרועה שאי פעם ראיתי... היו מעט מאד אנשים.... הסאונד היה חרא וציפצפו הגיטרות כל הזמן... הלהקה חיפפה לגמרי וזרקה מעין הופעה כזאת כדי לגמור עם זה וזהו... ניגנו בסך הכל שעה וחצי.... נורא... לפחות היו נותנים תמורה לתשעים השקלים ששילמתי.... אבל לא! בהחלט ירדו ברמת ההופעות מלפני 5 שנים.... עכשיו הם רוק סטארים... מותר להם לזרוק זיי@#$!@ אפילו על המעריצים.... תודה על כלום! פעם הבאה תנסו להצדיק יותר את המוניטין שיצרתם לעצמכם.... כי אתם רק הולכים ומתדרדרים!

rotem224

New member
מה???

אולי מלפני חמש שנים זה התדרדר אבל הייתה הופעה מעולה ואני ממש ממש נהנתי..........

¥NeveR¥

New member
מממ..

טוב זאת ההופעה הראשונה שהייתי בה והיא מבחינתי הייתה ממש מדהימה!

אתם מדברים על ההופעה בצומת נהלל?

ואם כן , תוכלו לפרט קצת מה היה? אילו שירים , איך היה בכלליות... תודה

rotem224

New member
גם לי..............

זאת הייתה הופעה ראשונה והיא הייתה מעולה

¥NeveR¥

New member
ממממ..

מממ.. התחילו קצת באיחור של שעה ומשהו, הרבה אנשים לא היו, הם התחילו עם פעמון מלחמה, אני לא זוכרת את הסדר אבל היה את ליפול, לא קל, הימים שלנו, אינטרמת,סמי, שחק אותה, קח אותי (אם אני לא טועה), oh lord, ועוד שיר באנגלית ששכחתי איך קוראים לו.
, מחפש תשובה, אלה, ג'קי, עוד שיר שקט לפני הסוף שאני לא כזה מכירה...
לא היה את אמן, לפעמים, ועידן האלוהים...
אבל הייתי אחלה הופעה!

¥NeveR¥

New member
היה גם עוד ארון אחד,

מקום אחר. ובחזרות לפני שמעתי את עכשיו את..

Miamit

New member
אני חושבת

שהשירים של זיהית הם מלחמה שקטה You've Got To Believe Me ולא כי הייתי שם אלא כי בדר"כ זה ככה ובקטע שהם עלו שעה באיחור זה עוד טוב... אני הייתי בהופעה שהם הכניסו אותנו שעה באיחור ועלו אחרי חצי שעה ז"א שעה וחצי זה לקח ומה עם כל אלו שבאים לפני כולם? מחכים שעות... אז בקטע הזה אין מה לעשות ככה זה אומנים ישראלים הם בקטע של איחורים אופנתיים...

למעלה