איזה מותקקקק חה חה חה חה חה חה חה חה!!! פשוט אגדיתתתת
G GlitterKitten New member 6/12/03 #1 איזו הופעהההההה... קצרה חחחחחחח סתם!!! היה דווקא חמווודיי!!! שמעתם את הקול של נעמה?! איזה מיוחד ושונה הוא משל כולן! כזה מתווווק
איזו הופעהההההה... קצרה חחחחחחח סתם!!! היה דווקא חמווודיי!!! שמעתם את הקול של נעמה?! איזה מיוחד ושונה הוא משל כולן! כזה מתווווק
ה הליאוריות New member 6/12/03 #11 בוהנהההההה גיורא..שמור מרחקקקק יואו אני אוהבת את כרמי ויסמיני לנצח!!
G GlitterKitten New member 6/12/03 #12 זה לא גיורא שם ../images/Emo6.gif ותראי איזה הפוכות הן על הבוקר!!!
ה הליאוריות New member 6/12/03 #13 בוהנה!!!..לא איכפת לי מי זה שם אני יבלוס אותו!!! תתרחק מהןןןןןןןןןןןןן
D dinora12 New member 6/12/03 #15 שירשור תמונות מצחיקות-כנסו../images/Emo95.gif הינה שירשור תמונות מצחיקות,את ההודעה הראשונה אמא שלי התחילה,אחרי זה- אחות שלה,ואז אני היצטרפתי לחגיגות,שירשור חמוד וקורע
שירשור תמונות מצחיקות-כנסו../images/Emo95.gif הינה שירשור תמונות מצחיקות,את ההודעה הראשונה אמא שלי התחילה,אחרי זה- אחות שלה,ואז אני היצטרפתי לחגיגות,שירשור חמוד וקורע
ה הליאוריות New member 6/12/03 #16 חחחחחחח תותחחחחחחחח הכי אהבתי את הילד וסיגריה.."מבטיח,זו הסיגריה האחרונה"
ש שרון שימרון1 New member 6/12/03 #2 הופעה פצצה!!!!! שמתן לב למה שאני שמתי לב ???? ראיתן איך כרמי הרזתה או שאני הוזה איזה חמודות הן !!!
G GlitterKitten New member 6/12/03 #3 לא שמתי לב מה שכן שמתי לב זה לג'אקז של נעמה אבל אני אחרוש על ההופעה ואראה כמה כרמי רזתה
D dinora12 New member 6/12/03 #4 שאלה../images/Emo95.gif נכון ליסמין יש קול צרוד כזה?,ובכל זאת הוא יפה אבל שונה מכולם!