טויה אקירה !!!! הו , הבישיות , הו הבישיות ... מה הייתי עושה לו ???? אמ ... לא יודעת , אבל משהו שלא יעציב אותו , יפגע בו או יגרום לו טראומה (כגון להביא אותו לכיתה שלי , לפגוש את הבנים )
טויה אם הוא לא היה פוגש את היקארו.. משהו אצלו קצת חסר.. כאילו צריך איזה שינוי שיגרם בגלל משהו חיצוני שיגרום לו להשתנות ולהפוך לדמות מעניינת. במקרה שלנו - היקארו
הוא כזה שולט!הוא מצחיק,חכם,רגוע,טיפש (טיפשות מצחיקה,לא מפגרת XD) באותו הזמן,והוא גם השחקן הכי טוב שם.. עם הייתי מכיר אחד כמוהו בהחלט הייתי חבר שלו. ומה הייתי עושה לו? XDDDD הייתי משמיע לו מטאליקה
למען האמת אני אוהבת כמה דמויות בסדרה הזאת, אבל הכי את היקארו ^__^ גם בגלל שאני יותר אוהבת דמויות ראשיות ויותר מתחברת אליהן, וגם בגלל שכ"כ יפה לראות כמה שהיקארו התבגר במהלך העלילה, כל השינוי שהוא עבר וכלזה ^^
קשההההה!!! >< בעיקר את איסומי... בגלל שהוא בישי *-* אבל גם טסוטסוי חמדמד! וואיה!!! וסאי!!! ומיטאני!!! וטויה!!!*-* קשה, קשה... X___________X יש יותר מדי בישים בסדרה P: הו וואל. אז כולם חוץ מאוצ'י PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:
הוא מתפתח בצורה מעולה לאורך הסדרה, הוא חמוד מצחיק ויפה הוא מזכיר לי קצת את עצמי D: אבל דווקא לא הייתי עושה אותו... כלומר כן, אבל קודם את סאי כי הוא יותר חמוד P: