איזו גלריה ניפלאה

roi55

New member
איזו גלריה ניפלאה

פעם גרתי בירושלים כשלמדתי בגבעת רם הקמפוס הכי יפה שיש געגועים לעיר היפה עם האור המיוחד והאורנים והרוח השלווה גם צלם או צלמים מוכשרים אבל גם עיר קסומה שתמיד תיראה ניפלא. ומה בקשר למזג האויר תנו יותר פרטים והלואי שאצלכם לפחות ירד שלג כי זה כזה כיף. ועין כרם היפה. וגם אנשים ממש נחמדים הירושלמים אחרים לגמרי מהמרכז העצבני והמטורף:)

הופההה עוד אחד שאוהב את י-ם!!

אין הרבה כאלה אבל יש לנו כמה יתרונות על ת"א והמרכז אחד יורד אצלנו שלג ושתיים לא מסריח כמו בת"א שזה מקום פשוט מגעיל ומלוכלך

אגב מסריח ומלוכלך

יש שני מקומות באיזור מרכז העיר שמסריחים בכאלה רמות שזה לא יתואר. הראשון בשמאי, מתחת למקדונלדס המזבלה הזו שתקועה במרכז העיר. השני ליד כיכר החתולות הרחוב שעולה ממנו למעלה, המאונך למדרחוב. פשוט זוועה. כאילו נשפך שם ביוב. מישהו עושה משהו בעניין?!

חחח הזכרת לי

היום עשינו אני ועוד כמה חברים שלי קלטת לפרויקט באנגלית שנקרא friends and f(l)ags בפרויקט הזה משתתפים הבית ספר שלנו (ליד"ה) ועוד שני בתי ספר מארגנטינה ומארה"ב ובתור התחלה כל "מדינה" עושה על ספר על כל מיני נושאים אצלה במדינה: פוליטיקה, מוזיקה, ספורט וכו'. אנחנו עשינו על אוכל, ובגלל שאנחנו מקוריים אז גם עשינו קלטת... אז את סצינת הפתיחה צילמנו ליד הכניסה לאוניברסיטה, והיו שם כל מיני קטעים מצחיקים (THIS IS A CAR.YES A CAR, WE DON'T RIDE ON CAMALS AS YOU SEE AND WE ALSO LIVE IN HOUSES NOT IN TENTS...)

למעלה