איזו באסה

איזו באסה

בעלי עבר לאנגליה חודשיים לפני ומצא לנו בית חמוד.
המחיר היה סביר: 750 פאונד לשלושה חדרים.
המטבח היה נראה סביר למראית עין אבל כשעברנו גילנו שמתחת לתנור יש פטריה ענקית ומזוהמת.
במשך כשנה הצקתי להם ועכשיו הם אמרו לי שבעלת הבית לא נוגעת במטבח כי היא רוצה לשפץ אותו בעתיד הקרוב.

שבוע אחרי, אמרו לי שבעלת הבית רוצה לחדש חוזה איתנו אבל לעלות לנו ל-770 פאונד שזה לא מתאים, במיוחד לא במצב המטבח.
שוחחתי איתו וביקשתי להשאיר את המחיר באותו סכום. לאחר שהיא תישפץ נוכל לדבר על העלאה.
הוא אמר שהם יכולים להשכיר את הדירה הזאת ביותר מ-800 פאונד אבל הוא ידבר איתה.

שבוע היינו בלחץ כי לא מצאנו בית בכפר שאנחנו שוכרים והבית בקיימברידג' דוחים ויקרים... עכשיו הוא שלח מייל שהיא מסכימה להשאיר את זה ב-750 פאונד אבל חידוש החוזה הוא רק לחצי שנה ורק אחר כך היא גם תשפץ את המטבח.
בת !@@##$%%^^&*))((()**&^^%%$$##### , בסדר?

אני מקווה שבחצי שנה הזאת נמצא בית נורמלי וסביר.

yaelisam

New member
אני לא יודעת איך זה בבריטניה

אבל בגרמניה על דבר כזה אפשר להוריד במחיר שכר הדירה, באופן מיידי, כלומר לשלם פחות - כי יש פטריה.
פטריה כזאת יכולה להיות מפגע תברואתי של ממש, יכולה לגרום לאלרגיות וקשיי נשימה, ובטח ובטח פיכס כשזה במטבח.
נסו לברר את זכויותיכם כדיירים, אולי תוכלו לקבל עצה טובה.
בדירה הקודמת שלנו היה עובש בקיר בין חדר השינה לאמבטיה, בדיוק מאחורי הראש שלנו במיטה. בעל הדירה כל פעם ניסה לתקן את זה לבד, כי היה קמצן מארץ הקמצנים, וכמובן שללא הצלחה.
שנינו אלרגים מאד ולי יש רקע של אסטמה, וזה פשוט לא היה מקובל עלינו. מה גם שבאותה תקופה נולד הבן שלנו, ותינוק רך לא צריך לנשום כזה דבר.
התייעצנו והבנו שמותר לנו להוריד בשכר הדירה, עשינו זאת וכמה חודשים אחרי זה גם עזבנו את הדירה (בגלל עוד הרבה בעיות אחרות, בין היתר - קומה שישית בלי מעלית), ותכלס מעולם לא תיקנו את זה כשגרנו שם.

זה באמת מפגע תבראותי. אנחנו כבר

התכוונו לשלם לחברת נקיון אבל כשהזזנו את התנור ראינו שהרצפה מאלמניציה והפטריה "אכלה" את הרצפה.

באנגליה כמעט כל הדירות הם מול הסוכנות ולא מול בעל הדירה.
היא יכלה להגיד לנו באותה נשימה שאנחנו יכולים להתפנות תוך חודשיים אם לא מקובל עליי העלאה.
אני יכולה להחליט על הורדה. אז מה...

הבעיה שאין חדרים עם חדרים בגודל נורמלי ....או מטבח נורמלי ...או ארונות בחדרים (עכשיו יש ארונות קיר)...

אוף

littlegem

New member
הכוונה לרצפה מעץ laminate?

אפשר לקנות לזה משהו בחנות "טמבוריה" או לחנות גדולה כמו ביאנקיו

לא, כמו הרצפה בבית חולים אבל

צבע אחר. וניסיתי לקנות מדבקות כאלו ולשים מתחת לתנור אבל זה עדיין מגעיל

smaak

New member
כן, אבל אם מדובר במפגע

צריך להיות רשום בחוזה שלכם מה קורה במקרה של מפגע או תקלה בדירה. תוך כמה זמן אמור הבעלים לטפל בה מרגע ההודעה, ומרגע שהודעתם ולא טופל, תוך כמה זמן אתם יכולים לטפל ולהוריד את הסכום משכר הדירה.

אין לזה קשר לשכר הדירה בהמשך. אם הבעלים רוצים לבצע שיפוץ ולהעלות את המחיר, זו זכותם- כל עוד מדובר בתקופה שלאחר סיום החוזה.

אני לא יודעת לענות על זה.

אני העברתי את זה לסוכנות. בעיקרון זה מתחת לתנור.
הבעלים רצו לעלות את המחיר לפני השיפוץ עם תום החוזה.
זכותם אבל זה עדיין מעצבן.

Dot Cotton

New member
תלכי לעירייה ותדברי איתם

אם זה מפגע בריאותי הם ישלחו פקח שיבדוק לכם את הדירה ויפנה לבעלים ויגיד להם בדיוק מה שצריך לתקן.

אצלנו זה עבד מניסיון :)

MayFebruar

New member
מקווה שתמצאו בית במהרה

לא הייתי רוצה להישאר בבית של בעלת בית כזאת...

ומחזקת אותכם לבדוק את הזכויות שלכם כמו שכתבו לך בהודעות קודמות.

למעלה