איזו אכזבה.......

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
איזו אכזבה.......

לפני כשעה קיבלתי טלפון-למישהו יש נחש בתוך הבית. הוא תאר לי משהו ארוך ודק, באורך מטר צבע שחור עם טבעות לבנות. כמו כן, הוא אמר שהוא גר בקומה רביעית בתוך העיר..... עשיתי אחד ועוד אחד-יצא לי קינג קליפורניה...... למה לא, שיהיה עוד אחד לאוסף..... מיד אני עולה על האופנוע וטס למקום, רבע שעה עד שהגעתי לשכונה שלו ועוד רבע שעה עד שמצאתי את הבית-"אני גר בשכונה של האתיופים, תשאל איפה זה כולם יודעים פה....." הוא אומר לי " איך אתיופים?, אתה נשמע לי רוסי...." " הא, כן, אבל כולם פה אתיופים....". בקיצור, מגיע אליו, נכנס לחדר, יש במרכז החדר גיגית הפוכה ועליה דלי מלא מים("שהנחש לא יברח"). מזיז את הדלי.... מרים את הגיגית..... ססססססאמק- נחש מגומי!!!! כנראה צעצוע של החתול שהם קיבלו לפני יומיים.......

o r i 6 6 6

New member
אתה רציני?

חחחח איזה מצחיק זה בטח..... לבוא ולקחת כסף על נחש מגומי

dreaming h

New member
יופי של דרך

לפתוח את יום העבודה.. קצת צחוקים שעלו לבחור כסף...

BabaGee

New member
אני מאוד מאוד מאוד מקווה

שאתה לא מתכוון לגדל אותו ואתה תשחרר אותו בסביבה הטבעית שלו ! גידול נחשי גומי מחנות ארצישראלית אסור בהחלט לפי החוק !!

dreaming h

New member
מה לא הבנת!?!??!

נחש גומי רוסי משכונה אתיופית!! לא ארצישראלי!!

GUYLI9

New member
לא הבנתי...

הוא עבד עליך או שהוא חשב שזה אמיתי????

o r i 6 6 6

New member
עבד עליו ברור

הרי זה מאוד משתלם לשלם 400 שקל בשביל שלוכד נחשים יראה נחש מגומי.... נו מה לא הבנת הבנאדם אידיוט ראה נחש מגומי ונבהל

באמת קטע טוב

אולי אני אלכוד לי איזה נחש מגומי. נראה לי נחמד לזרוק אותו על הרצפה בחדר ושכל מני אנשים פתאום יקלטו שיש "נחש" מתחת למיטה.

o r i 6 6 6

New member
קשה לי להאמין

שיש הרבה אנשים מספיק מפגרים בשביל להאמין לזה...אבל מי יודע...רוסים בשכונה של אתיופים אולי

למעלה