איזו אכזבה

איזו אכזבה

כשהתחלנו לצאת הוא עבד, היתה לו משרה מענינת ומספקת, היה מוקף חברים - בגלל הניידות בעבודה הוא הגיע אליהם ושמר על קשר. בקיצור בחור כלבבי ופתאום לפני חצי שנה הוא פוטר ומאז הוא מתוסכל ללא עבודה, ללא חברים ובעיקר ללא יכולת להעניק. מה גם שאין לו שום דבר לשעת צרה, לא בית, לא כסף, אז מה לעשות להשאיר אותו גם ללא האהבה של? אני כל כך מאוכזבת ממנו...

mmeny

New member
האיש הזה זה אני

גם אני הכרתי מישהי שעבדתי ב 2 עבודות טובות אח"כ(חצי שנה) נשארתי רק עם אחת וחלקית,אחרי כמה זמן הגעתי למסקנה שהיא לא שוה את הזמן ועזבתי אותה. אז ככה שהכרנו פרחתי,לא היה לי זמן בגרוש ורציתי לתת לה הכל,ובתקופת משבר לא היה לי כוח הרגשתי שאיכזבתי אותה את עצמי ואת המשפחה שלי. מה עושים?אני לא יודע אני בסופו של דבר נפרדתי ממנה,למרות שיש סיכוי שנחזור עכשיו. אוליי לכם יש תשובות מה עושים שחלשים ומרגישים מאוכזבים מעצמכם,איך שומרים על הקשר?

michal24

New member
רוצה עיצה איך לשמור על הקשר במצב הז

הזה ? בבקשה אני חיה עם חבר שהייתה לו עבודה טובה ועכשיו כבר חצי שנה מובטל. ברור שהקטע הכלכלי מטריד אותי מאוד, אבל יש דברים אחרים שמטרידים אותי הרבה יותר, עד למחשבות של פרידה. כמו מה ? הדיכאון שהוא נכנס אליו, ומשרה על הבית כולו. העובדה שהוא מסוגר לגמרי בעצמו, אין עם מי לדבר, אין עם מי לצחוק, הוא לא מוכן שנצא גם אם זה על חשבוני, ולי ממש אין בעיה לממן אותו כרגע ביציאות... הנה לך מה שהורג את הקשר. רוצה עיצה ? תשקיע בעצמך, גם אם אין לך עבודה. נסה למצוא לעצמך תחביב, אל תשב כל היום ולא תעשה כלום. לפחות תנקה את הבית, תסדר, תכין לה אוכל כשהיא חוזרת מהעבודה/לימודים, תחשוב על דברים שאתם כן יכולים לעשות ולא עולים הרבה כסף (ארוחות עסקיות במסעדה למשל, טיול בפארק, לשחק יחד במחשב, לא חסר), תעשה כושר, כל מה שיגרום לך להרגיש קצת יותר טוב, תאמין לי - זה כבר ישפר את המצב. וכמובן, וזה מאוד חשוב, תראה לה שאתה מתאמץ למצוא עבודה, גם אם זו תהיה עבודה זמנית שבינתיים תחפש אחת אחרת. חשוב שהיא תראה שאתה מאוד משתדל,זה לפחות מה שחשוב לי. כולנו יכלים לאבד את העבודה מחר, השאלה היא איך נתמודד עם זה.

למעלה