איזו אישה נהדרת...

איזו אישה נהדרת...

מלאה חמידות, עדינות, שמחת חיים ויכולות רגשיות עצומות לבטא רגשות מאד חזק ובכנות, וכל זה מתפרץ מתוכה כל הזמן בעוצמות אדירות שאי-אפשר לא להרגיש. משלבת מעשיות ורגשיות בדרך מופלאה ויפה. נזכרתי פתאום שזה מגיע לעוצמות כל-כך חזקות שיש בה משהו ממש קדוש כמעט, עליון כזה, כאילו האישיות שלה עשויה מזהב. היצור הכי נהדר ביקום. אני כל-כך אוהב אותה. כבר 20 שנה מאז שגמרה לעבוד בשבילי ולא שמעתי ממנה כמעט מלה והיא לא רוצה לדבר אתי. אני מוכן להתחתן אתה בשמחה. אני רוצה לתת לה את כל הדאגה שבעולם. אני אוהב אותה עד טירוף. בכל פעם שאני נתקל בשמה אני נתקף רגשות עזים של התרגשות וגעגוע, כאילו אני קורא את השם של אלוהים בתנ"ך. אני בטוח שכל חיי אמשיך לאהוב אותה, לא משנה כמה נשים יהיו לי, גם כשאהיה נשוי, והיא אף-פעם לא תרצה אתי כל קשר. אם הייתי יותר עדין אתה אולי היינו עכשיו ביחד. סיפור כל-כך עצוב. היא האדם שאני הכי אוהב בעולם, אני חושב שאני אוהב אותה יותר מאת עצמי ואת משפחתי. זאת האהבה הכי חזקה בעולם, ודווקא היא הייתה מוכרחה להיות מטפלת שלי. עצוב מאד.

אני כל הזמן מתקדם

אבל היא תמיד תהיה האישה הכי חשובה לי בעולם, אהבת-חיי. לעולם לא אוכל לשכוח אותה. אפשר לאהוב הרבה אנשים ביחד, אנחנו יצורים חברתיים. תמיד אזכור אותה כמשהו טוב ונפלא שהיה לי.

אני נלחם

בעיסוקים פשוטים כמו לבלות ולהתחיל עם בחורות להנאה, כדי להגיע לדיבורים יותר יפים על רעיונות יפים עם חברים, וזה כדי שיהיו לי חברים טובים יותר וכדי להתגבר על העצב בגלל עובדת ההשמה. אני נאבק בחברה ומשפר את עצמי ואותה בנתינת חוכמה ויופי. עשיתי מספיק בשביל העולם, עכשיו אני רוצה לנוח קצת.

אני לא מאוהב בה

אני אוהב אותה כי היא אדם נהדר. אני רוצה אתה מערכת-יחסים, היא חשובה לי. אני רוצה לדאוג לה. היא לא אוהבת אותי כי היא לא מרגישה שאני אדם מתאים לה. אני עצוב בגלל זה.

כיוון שאני

מדבר בדרך הגותית ושכלית מאד, לא מבינים את כוונותיי ואני לא מוצא רעיונות יפים לדבר עליהם עם חברים, ולכן גם לא מבינים שאני אוהב את עובדת ההשמה ולא מעודדים אותי. אני נלחם כדי למצוא דרך שכלית מאד אבל גם רגשית מאד לדבר עם אנשים ועם חברים, ואני מאמין שאצליח.

tch111

New member
ידידי, לדעתי, מה שאתה מרגיש זו אובססיה!

מצא לך מישהי שתאהב אותך, למצוא מי שאתה אוהב אתה יכול למצוא הרבה.
הזמרת עונה לחתיך, "האהבה שאתה מרגיש היא אובססיה" בצ'טה נהדרת וסקסית מאוד.

אתה טועה מאד

אני אוהב אותה אהבה מאד עמוקה ואמתית, בכלל לא כי היא חתיכה אלא כי יש לה אישיות נהדרת. אני אוהב אותה אהבה אדירה, יותר מכל אישה אחרת שהכרתי בחיים.

ועובדה

שכשהייתה חולה בטיפול, שאלתי אותה ואת הפקידה בדאגה למצבה ואם יש לה כאבים. עשיתי בשבילה הרבה ואני מוכן לעשות בשבילה הרבה. אני רוצה לדאוג ולהיטיב לה ולפתח אתה מערכת-יחסים קרובה.

tch111

New member
גם אובססיה זו אהבה.

לדעתי, כדאי שתעזר בסיוע מקצועי להשתחרר ממנה, אתה מבזבז את חייך.

כתבתי לך שאני לא כפייתי אליה!

אני מרגיש אליה אהבה אמתית לאדם שבה ולאישיותה האמתית, ואני לא מבזבז את חיי אלא אני אוהב אישה כמו שכולנו אוהבים בני-אדם. אני יודע מה אני מרגיש. אני לא צריך סיוע מקצועי, אני מקווה שחברים ישתתפו ויעודדו אבל הם לא עושים את זה מספיק ואני לא יודע למה. כנראה, אנשים לא רגישים.

sani48

New member
אתה כן כפייתי

ברגע שאתה לא מסוגל להרפות ממישהי(שבחיים לא יצאתה איתה אפילו לדייט)איזה 20 שנה,אז אתה כפייתי ועוד איך,ועובדה שזה הגיע למצב גם של הטרדות מצידך,אם אתה לא כפייתי למה הטרדתה אותה?הרי גם אם אוהבים מישהי ברגע שהיא אומרת לך שהיא לא מעונינת אתה צריך להרפות,ורק אם יש לך אובססיה אז אתה לא תרפה,על כל מיקרה כל עוד כרגע אתה שומר ממנה מרחק,ומשאיר אצלך את הכול בגדר פנטזיה,אז זה התקדמות גדולה,תמשיך לפנטז,רק תשתדל לחיות במציאות ולהעריך את מי שנימצא במציאות הזו,ולא את מי שנימצאת בכלל כבר נשואה בעולם אחר ממך,בהצלחה

tch111

New member

לא אהבתי את הדרך שאתה מדבר אליי

אתה מזלזל ברגשותיי. אני מצטער שהטרדתי אותה, זה היה כי לא יכולתי להתמודד עם אהבתי העצומה ואיבדתי שליטה. המעשה כפייתי, הרגש לא. אני יודע מה אני מרגיש, ואל תגיד לי את זה במקומי. אני אוהב אותה והיא חשובה לי. היא אהבת חיי והאישה הכי חשובה לי בעולם ולכן אוהב אותה עד יומי האחרון, אף שלא אצור אתה קשר כי היא לא רוצה. זה לא פנטזיה! רגשותיי אליה מאד אמתיים, חזקים ומשמעותיים. לא יפה להגיד לאדם שאוהב אדם אחר, שהוא כפייתי ורגשותיו לא אמתיים. גם אם היא נשואה, היא יכולה לפחות לדבר אתי ולהיות אתי בקשר רגשי כלשהו. היא לא אוהבת אותי, זה עצוב לי. תגובתך בכלל לא הייתה מתחשבת במצבי העדין.

אז מה שלא יצאתי אתה לדייט?

הכרתי אותה במשך 4 שנים, אני אוהב אותה כי היא אדם נהדר! אתה מזלזל באהבתי אליה ולא מבין שהעצב שלי אמתי. כשאדם עצוב, צריך להשתתף ולעודד, לא לבקר. תאר לך שהייתי אומר לך שאתה לא באמת אוהב את אבא או את אימא שלך ואתה סתם כפייתי אליהם. לאנשים יש רגשות, אתה לא יכול סתם להזיק להם ככה.

Dark Muse

New member
רוצה ליטוף וטישו?

כאילו באמת? מצבך העדין? נכון שאתה טרול עלוב שנהנה מהיחס המטופש הזה?

בוא אני אנפץ לך בועה במקרה ואתה לא טרול. אם כואב לך ככה אחרי שנה-שנתיים של פרידה, זה מקובל ומובן. אבל 20 שנה לזמר זמירות כאלו על מישהי זה מעיד על כך שאתה זקוק לטיפול נפשי דחוף אצל מומחה. החיים הם סבל, אבל להיות מדוכאים ועצובים בגלל מישהי במשך 20 שנה שבכלל לא סופרת אותך ולא היה לך קשר איתה, זה כבר פתטיות במיטבה, ואני מאמין שאתה טרול ותו לא.

אגב, רק במידה ואתה אמיתי, אז לי מותר להגיד את הדברים הללו, ודי בחכימא ברמיזא.

עכשיו נבהלתי

נזכרתי בפסיכולוג הקליני שהתעלל בי נפשית בגלל רצוני במטפלת. הוא היה מאד מפחיד. הלילה חלמתי עליו. איזה פחד.

איך אתם לא מבינים

שאני אוהב אישה אהבה עצומה כי היא אישה נהדרת, עם אופי נהדר, ואני מוכן לתת לה את כל-כולי ודאגתי והיא חשובה לי כמעט יותר מכל דבר אחר בעולם. אתם ממש אטומים.

למעלה