איזו אירוניה

twigy

New member
איזו אירוניה

הפורומים לדעתי, הם אחד הגורמים הכי קיצוניים להתמכרות לאינטרנט, ושלב השיא של כל משתמש אינטרנט שמתמכר לאינטרנט. הפורומים, מגוון ערוצי המידע האלו, שבהם כותב הגולש (יש לציין שכל השלב הזה מתחיל מעיון בשאר ההודעות שמשאירים הגולשים האחרים), כובלים אותו אליהם כמו בשרשרת, הוא משאיר הודעה בפורום (פורומים) מסוימים, ולאחר זמן מסוים היצר הטבעי של הסקרנות כמו שיש בכל בנאדם הוא לראות את התגובות שהשאירו להודעות שלו, ואז הוא קורא את התגובות ו/או הודעות חדשות שהשאירו ומגיב להם וחוזר חלילה. אני רוצה לסיים בנימה אופטימית מסוימת, מחקרים הוכיחו ששלב ההתמכרות הוא בשנה שנתיים הראשונות שהמשתמש נחשף לאינטרנט, והתופעה בולטת בעיקר אצל בני נוער,אך לאחר התקופה הזאת לומד המשתמש לרסן את כמות שעות הגלישה שלו, וההתלהבות שלו פוחתת. לדעתי האינטרנט בכלל והפורמים בפרט הם כלי מצוין אך צריך לדעת להשתמש בו נכון,כי כידוע כל דבר בהגזמה הוא לא טוב, נסו לשלב גם פעילויות חיוניות אחרות בחיים שלכם. אה..וכתבתי אירוניה כי בגלל שעשו פורום התמכרויות לאינטרנט, כשלדעתי פורמים הם אחד הגורמים המשמעותיים ביותר להתמכרות. אני אשמח לקבל תגובות להודעה הזאת באי מייל כמו גם בפורום הזה [email protected]

silkpink

New member
האמת, יש בזה משהו.......

כמו שעניתי לאי מג´ין אחרי שלא הייתי כאן כמה ימים, הצ´אטים היו אאיכשהו זרים ומוזרים לי, אפילו לשוחח עם ידיד בצ´אט אי סי קיו, היה כבד משהו, אבל ממש לא הייתה לי בעייה להיכנס לקרוא בפורומים, ווזבמובן מסויים זה כאילו החליק את דרכי חזרה פנימה

e-magine

New member
שלום טוויגי

מידי פעם השאלה הזאת עולה והיא שאלה לגיטימית. ביקשת תגובות, אז אני מעלה כאן שירשור שהתחיל ב16/8 בשאלה די פרובוקטיבית של יפעת, ותשובות שונות, כולל שלי. אני מקווה ומניח שנותן תשובות לסוגייה שהעלית, כמו כן תרשה לי לשאול אותך שאלה: מדוע נכנסת לפורום הזה ומדוע כתבת בו?

twigy

New member
מן הסתם כי גם אני הייתי פעם מכור

רק שכשאני הייתי לא היה בדיוק פורום כזה (העדות הראשונה שקיבלתי בכלל על קיומה של התופעה הזאת הייתה כשראיתי משתמש בפורום של קהילות ישראל אונליין לשעבר שקרא לעצמו המכור לאינטרנט- שאגב יש לו עכשיו אתר על השם הזה, עד אז חשבתי שאני בודד בשטח) וניכנסתי לכאן גם כדי לספר על מה שקראתי בנוגע למחקרים על התמכרות לאינטרנט. פייר אינף ? טויגי

e-magine

New member
בהחלט

אגב, המכור לאינטרנט איננו מכור באמת מכור וזאת אני אומר לפי דבריו.

למעלה