ריאליסט לא התחשב בעובדה, שאני התלמיד הכי טוב בכיתה. אומנם יש לי שגיאות כתיב, אבל למרות הפגם הקטן הזה יש לי זיכרון מצויין (כשאני לומד למבחנים, מספיק שאני פשוט העבור על החומר פעם אחת ואני זוכר את הכל מצויין).
אני דובר עשר שפות: עברית, אנגלית, רוסית, אוקראינית, ערבית, יידיש, גרמנית, יוונית, סרבית, קרואטית. רק בעברית יש לי שגיאות כתיב (ולדעתי אין לי כל כך הרבה), אבל אני עובד על זה מאוד קשה ועם הזמן גם זה יעבור.
ללמוד...ואם תיקרא הרבה ואתה נראה אחד שקורא הרבה הגיעות יעלמו לך כמעת לגמרי אבל למשל אצלי הן אף-פעם לא יעלמו לגמרי כי זה בעיה... מה לעשות, דפוק!! (אני)... חחח אבל אני משתדל לכתוב בלי.....
עכשיו אני יגיד את האמת, גם לי יש את הבעייה הזאת. אבל אני קורא הרבה (האמת היא שעכשיו אני בעצמי כותב ספר פוליטי), ואני מאמין שיום אחד אני אצליח להיפטר משגיאות הכתיב. גם אצלכה הם יעלמו, רק אם תאמין. עם הזמן למדתי שאם אתה באמת מאמין במשהו, אז הוא יקרה (נשמע מוזר, אבל זה משהו שלמדתי עם הזמן). אני מנגן וכותב שירים, אני יודע 10 שפות, אני לומד טוב-הבעייה הקטנה שלי לא מפריעה לי כל כך לחיות.
אבל במקרה הזה אתה יכול להעלים מקסימום אבל לא לגמרי כי אתה יודע איך כותבים את המילה פשוט כשאתה כותב אותה יוצאת לך אות אחרת או שבאותו רגע שחכתה זה כאלו לא בכוונה.....
אבל אם אתה טוען ש: 1)הנאציזם הוא תנועת שמאל. 2)הליכוד מעולם לא ירד לשפל של 19 מנדטים. 3)הפער בין הימין לשמאל לא היה כה גדול מעולם.(תבדוק תוצאות הבחירות בשנות החמישים והשישים). אז גם אם אתה הטוב ביותר בתלמידי כיתתך,אתה בור ועם הארץ. אולי זה מסביר את ירידת הרמה של מערכת החינוך בעשרים השנים האחרונות.(מאחד המקומות המכובדים בעולם המערבי,למקום האחרון בו). לו הייתי שחצן כמוך הייתי אגב מראה לך כמה דברים אני יודע,לאו דווקא בהיסטוריה,ואולי היית שותק.אבל זה לא חשוב.אם מספר השפות שאתה יודע,קובע אצלך את מידת "ההבנה הפוליטית" שלך,אז אה יכול להיות באמת "מבסוט".....
1. הנאציזם הוא באמת שמאל (אתה ההוכחה). 2. הפאר בכנסת ה-15 בין הליכוד לעבודה היה 10 מנדטים לטובת העבודה, היום הפאר בין הליכוד לעבודה הוא 21 מנדטים לטובת הליכוד. אתה עוד משווה?
אתה כל הזמן יורד על כולם. ואדם כמוך הוא בור טוטאלי, כי אתה אפילו לא יודע שבשנות ה-50 וה-60 עוד לא היה ליכוד. היו מספר מפלגות שרק ב-77' הפכו להיות הליכוד. מיד עם הקמת הליכוד שלטון העבודה נהיה בסכנה.
תראו לאן הדיון הגיע..... חחחח כמו ברוב הדבים במדינה גם כאן השמאל משנה את הדברים ומעוות אותם כמו את ההיסטוריה בכדי להגיד ולהגיע למה שהוא רוצה להגיד למה שהוא רוצה שיחחשבו ולמה שהוא רוצה ובאתעם לכך.........
רוב העם הוא שמאל במובן המדיני! יש לך בעיה עם רוב העם שלך.תחליף עם. (כן-תבדוק כמה אחוזים בעם שלך מוכנים לוותר על כל ההתנחלויות תמורת שלום אמת,ותגיע למסקנה שאתה נלחם נגד העם שלך...)
מר מקס,אני רואה חוסר כבוד עצמי להמשיך להשיב לך (ולא בשל הדיעות שלך,שאתה בעצמך לא יודע איך להגדיר אותן),אלא עקב בורותך. מכאן והלאה לא אגיב על מילה אחת שתאמר בפורום זה,או לצורך העניין בכל פורום אחר. לא מתפקידי להיות גננת. סלמאת.
"שמש העמים" אני לא רומז שאתה דקטטור אבל עצם זה שהוא קרה לעצמו ככה זאת הכוונה שלי, אתה גזען שחצן וכן גם לך לא חסרה השכלה בסיסית אתה בטח חושב שרצח רבין הוא הרצח הפוליטי הראשון בארץ... יפה יפה אתה לא רוצה לענות לו זה בסדר זאת זכותך אבל אתה יכול לעשות את זה כי אתה רוצה ולהגיד את זה בצורה יפה, אני לא חושב באמת שצריך להגיד את זה כמו שאמרת את זה אני חושב שאתה מעליב ואיך שאתה מדבר זה ממש מגעיל אתה מתלהם ואני חשבתי שאתה ברמה יותר גבוהה...
לא תזכה לתגובה שלי. באמת שאין לי היום רצון להחליף מקצוע ולהיות גננת. "שמש העמים" תקרא לחברים שלך,שמהם אתה לומד כנראה להיות בריון!! ואגב,אני יכול חשוב על גננת שתתאים למקס ול"תלמיד" של ז'בוטינסקי....גאולה עמיר!!
אווה בראון.... כיאה למתנסה גזעני אם שיגעון גדלות כשלך.... ומה הקשר בריון אנשים מנסים לנהל איתך שיחה יפה ואתה יורד לרמה של ילד קטן ועוד אומר עלינו את זה?....