איזו אירוניה!!!

the red dragon

New member
אוהדי ביתר תקפו אוהדת חיפה

לאחר המשחק בחיפה חיכו לאוטובוס צעירה בת 20 וחבר שלה חבר שלה לבש צעיף של חיפה כאשר כמה אוהדי ביתר עברו משם. כעבור שעה הגיע האוטובוס ולאחר עלייתם לאוטובוס הם זרקו אבן גדולה על אוהדת חיפה ושברו לה את הלסת. היא טוענת:"אני וחבר שלי עלינו לאוטובוס פתאום הרגשתי בום חזק איבדתי תהכרה לכמה דקות ולאחר שקמתי ראיתי את עצמי משוטתת דם וצוותי עזרה ראשונה מטפלים בי" חבר שלה אמר:" ראיתי אבן ניזרקת עליה בגודל של סלע מכמה אוהדי ביתר ישר החזקתי אותה" (זה בערך ממה שזכרתי מהכתבה בידיעות)

respecta1

New member
חבורת ילדי כאפות

מחכים שתעלה על אוטובוס בשביל לפגוע בה.. אפילו אין להם מספיק ביצים בשביל כשהיא ברגיל לעשות משהו מקווה (ובטוח) שהחבורת אפסים האלה טופלו יפה יפה מאוהדי חיפה

gallardo

New member
מי אתה בכלל?

כולך פקה פקה, ילד מטומטם. אתה בא לפה, זין אם אני לא פותח לך את התחת חתיכת הומו

just adiki

New member
../images/Emo207.gifכנסו בבקשה../images/Emo26.gif תרומה לנזקקים.

זה משחק שפרסם האו"ם. מלא חברות ממנות את זה והמשחק הוא כזה. מופיעים לכם מילים באנגלית ואתם צריכים למצוא את הפירוש שלהם, זה ממש ממכר וכל כל תשובה נכונה נתרמים 10 גרגירי אורז. ביום מצליחים לגייס מלא ארוחות לאנשים עניים מאפריקה. תעזרו לגייס עוד ותשחקו, זהגם ממכר ומעביר את הזמן וגם בדרך אתם עוזרים למלא אנשים. http://www.freerice.com/index.php

Bull Shit

New member
ואוו..

באמת ממכר.. למרות שאני מנחש לא מעט מילים.. חלק אני יודע.. אבל נעים לראות שכל פעם גדל לך כמות האורז.. אבל באמת ה"אורז" הזה מגיע לאנשים רעבים?

just adiki

New member
קראתי את זה,

אין עוד מה להוסיף, אוהדי בית"ר הם בהמות אלימות שלא שוות אפילו דיון. הקבוצה הכי מגעילה בליגה
.

just adiki

New member
עלובים!!

וזה שהם עם חולצות כאלה גורם לזה להיות יותר מגעיל, פחות אמיתי, גורר להתייחסות של לעג. הם הופכים את הדבר הזה לבדיחה, כמו האוהדים שלהם.

לילולה

New member
נו........ באמת........

אנשי שלום, אני כבר רואה את זה: peace love rock-and-roll, ממש דובי אכפת לי... אירוניה לשמה........

zoro5

New member
אני מאוד מאריך את שום מקצועית....

אבל אתמול אחרי המשחק, התגובה שלו לשאלה "מה דעתך על הארועים בק, אליעזר" הייתה מבישה ! פשוט מ ב י ש ה ! ! ! תתביש לך שום ! אני מקווה שהילדים והנכדים שלך לא ראו אותך במערומיך ! ניר

zoro5

New member
זהו שהוא לא אמר ...

הוא הסתלק כי פחד להגיב, מה יגידו האוהדים הבהמות של בית"ר ! יצחק שום, אין פה קטע אפור ! או שאתה מזדהה איתם או שאתה מתייצב נגדם ! שתיקתך לא יוצאת נגדם !

just adiki

New member
ומי זרק את החזיז שפגע במאבטח? אוהד בית"ר.

בשבוע האחרון הם יותר מידי הכותרות, הם חייבים להוריד פרופיל. מה שכן, עכשיו כל המדינה מבינה איזה זבל
הם. אני מדברת כמובן על האירוע שהתרחש אתמול במשחק הכדורסל בין חולון לירושלים. אוהד חולון זרק רימון ונפגע מאבטח שאיבד שתי אצבעות
. גועל נפש. די לאלימות!!

למעלה