איזונים

אייבורי

New member
איזונים

לרגע קטן נזכרתי באותו מוזיאון נפלא לאומנות מודרנית בשיקגו של אל קאפונה. בקומה השניה, הציג אומן, כנראה קצת מפורסם מוביילים מוביילים כמו של מיטת תינוק חייכן בהתחלה זה נראה לי קצת מוזר אפילו אידיוטי אבל נדבקתי כמו מהופנט למובייל, שצידו האחד הייתה צלחת גדולה ובצידו השני, צלחת קטנה יותר, שאליה תלויות עוד צלחות במין פספס מוזר של אי איזון מחולט חשבתי אז לרגע, כמה האיש הזה גאון וכמה הוא מבין את האיזונים הנפלאים של החיים. וכבר יומיים שיוסי בנאי שר לי בראש, בקולו הנפלא רק אני מרוב אהבה, שותק. איזונים

הזכרת לי

את הספר והסרט: "לאכול, להתפלל, לאהוב" יש שם משפט שייתכן ולא זוכרת במדוייק אבל מאוד נכון לדעתי: "גם לצאת לגמרי מאיזון בעקבות אהבה זה חלק מהאיזונים בחיים"

יערית

New member
יש פעמים

שלצאת מאיזון זה בדיוק מה שהאדם צריך, לצחוק הרבה ולעשות אהבה. איזונים זה בריא :)

b e c k y

New member
איזון

נסה לחשוב, על התהליך היצירתי של האומן. מה השאלה שהוא שאל את עצמו על מנת להגיע לתשובה שכל כך מצאה חן בעינייך. תשובות, זה קל. שאלות - זה האתגר האמיתי. אם התשובה שאתה מחפש היא איזון..... מה היא השאלה שלך אייבורי יקירי?

אייבורי

New member
למה

בשנים האחרונות אני שואל למה, למה צריך איזון ? אבל כשאני רואה אומנות, יש בה משהו לא שכלתני בעליל היא בועטת בבטן היא נותנת מקום, מראה הרגשה היה משהו נהדר באיזון העדין שהוא הצליח לייצר משהו מהפנט. הרמוניה, אני חושב שהמילה הרמוניה יכולה לתאר את התחושה אבל אין ספק ששאלות נכונות זה אתגר אמיתי ][

קוראים לו

קאלדר. לפי התיאור שלך חשדתי שזה הוא. אמן מדהים שמעטים מתחברים לעשיה שלו. יפה לך.
לא צריך להרחיק עד חו"ל כדי לראות את המוביילים המדהימים שלו (שיכולים דרך אגב למלא חדרים עצומים), אפשר פשוט לבקר במוזיאון ישראל (הנפלא והמחודש) בירושלים! רק חבל שהשומרים הטפשים שם לא מסכימים לגעת במובייל. קאלדר התכוון שהצופים, תנועותיהם, אופן תזוזתם בחלל תשפיע על המובייל ויותר חשוב מזה- על הצל שהוא מטיל על הקירות. בירושלים עוד לא הפנימו (פעם כמעט הפעלתי שם את האזעקה....
)...

אייבורי

New member
וואלה

לא ידעתי שיש יצירות שלו בירושלים עכשיו מובטח שבשבת הקרובה אסע לראות או בשבת שאחריה

ismeralda100

New member
הייתי בתערוכת הצילומים הדיקונאים

במוזיאון ת"א, ויש שם תמונה שלו. קטנה, בשחור - לבן, כמו כל התמונות המדהימות בתערוכה הזו. הוא נראה שם כ"כ צעיר ומאוד דומה למאיר.

למעלה