איזון אנרגטי....

tomey

New member
איזון אנרגטי....

האם יש אפשרות לעשות איזון אנרגטי עצמי ואיך????

0 אור 0

New member
כן

למשל בריייקי לומדים איך לעשות טיפול עצמי, וזו אפילו דרישה חיונית למי שעוסק בתחום. גם בשיטות אחרות יש לעתים קרובות איזשהו הליך של איזון עצמי. יחד עם זה, מטפל נותן איכות נוספת שלא תהיה בטיפול עצמי

freearth10

New member
איזון אנרגטי

יד על הטבור, יד שניה מתחת לעצם הבריח לעשות שם עיסוי עדין כשמקרבים ומרחיקים את האצבעות זו מזו. יד על הטבור, יד שניה האצבע השניה והשלישית מתחת לשפה פונות ימינה ושמאלה לסרוגין. יד על הטבור, יד שניה האצבע השניה והשלישית מעל השפה העליונה פונות ימינה ושמאלה לסרוגין. יד על הטבור , יד שניה שלושת האצבעות הראשונות עושות עיסוי בעצם הזנב. לאחר מכן משאירים את הידיים על הטבור ועצם הזנב נושמים שתי נשימות עמוקות. עושים את אותו הדבר כשהיד השניה היא על הטבור. לא לשכוח בסוף את שתי הנשימות העמוקות. מקווה שזה היה ברור מספיק
.
מאיה

chikong

New member
אימוני צ'י קונג ..... ../images/Emo42.gif

שלום ! קיימם מספר סגנונות צ'י קונג חלקם רכים אחרים קשים ,הוליסטים ולצידם תרגילים פונקציונלים. המכנה המשותף לכל הסיגנונות הם הנעת אנרגיה לצורך איזון , בהתאם למצבו הפיזי - נפשי של המתרגל . הבסיס הרעיוני של שיטת תנועה זו הוא הרעיון המרכזי ברפואה הסינית - שבגוף האדם פרושה רשת של ערוצי אנרגיה שבה משתמש המדקר , מטפל השיאצו ומתרגל הצ'י קונג. אלא שבצ'י קונג אין מגע אלא שיטות תנועה המבצעות אפליקציה אנרגתית לצורך איזון. ניתן לתרגל עם קבוצה , ובבית בין אימון קבוצתי אחד למישנהו , אפשר לתרגל לבד. אני מצרף לינק למאמר שכתבתי בענין התובנות הפיזיות והנפשיות של תנועות הצ'י קונג באם תהיה מעונין . http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/4648/xCT/81 בהצלחה - גרשון קום

chikong

New member
לטאו - תודה רבה ועוד כמה מילים ../images/Emo51.gif

שלום - תודה רבה . מענין לקרוא כאן את הדיונים בפורום שלך שם מגוונים , עניינים ואינטליגנטים . בהזדמנות זו שלא לצורכי פירסום , אני מזמין אותך ואת שאר באי הפורום לבקר בפורום אותו אני מנהל באתר דוקטורס: פורום צ'י קונג וטאי צ'י . הפורום עוסק בעיקר בהיבט הטיפולי של תורות תנועה אלה . יום טוב - גרשון קום

למעלה