איזון‮ ‬גלגל

city rider

New member
איזון‮ ‬גלגל

החלפתי‮ ‬צמיג‮ ‬אחורי‮ ‬באינטרודר‮,‬תגידו‮ ‬צ‮ריך‮‮ ‬לעשות‮ ‬איזון‮ ‬במוסך‮ לא‮ ‬עשו‮ ‬אמרו‮ ‬שזה‮ ‬ג‮'‬אנט‮ ‬‮‮5‮‮‮‬‮‮‮‮1‮ ‬‬‮ ‬עם‮ ‬שפיצים‮ ‬הוא‮ ‬קטן‮ ‬וחזק‮ ‬ולא‮ ‬צריך‮ ‬זו‮ ‬פעם‮ ‬ראשונה‮‮ ‬שאנ‮י‮ ‬מח‮ליף‮ ‬‮‮‮ ‬ ‬באינטרודר‮ ‬אחו‮‮ר‮‮‮‮‮‮י‮ ‬‮‮(‬הוא‮ ‬שנת‮ ‬‮1‬‮9‬‮)‮ מה‮ ‬אתם‮ ‬אומרים‮?‬‬

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

cruiser

New member
גם לי יש קאסטום (VN800)

ובזמן החלפת הצמיגים שאלתי למה לא מבצעים איזון ונאמר לי שזה בגלל שיש שפיצים,אז כנראה שבגלל שיש משקולות קבועות על השיפוד הן לא מחליפות מקום או בורחות או שישנה סיבה אחרת ואם בקאסטומים עסקינן - נכון שזה מעצבן צמיג עם פנימית. אני לא מבין למה לא השכילו לעשות צמיגי טיובלס לקאסטומים -התוצאה תהיה יותר יופי וגם לא נזדקק לשפיצים המעצבנים האלה

C O L T

New member
השפיצים הם הסיבה לפנימית

גם אם לפעמים היצרן ממליץ על צמיג טיובלס, לרוב האוויר בורח דרך החורים בחישוק - החיבורים של השפיצים, לכן חייבים פנימית. אם תחליף לחישוק יצוק - תוכל להשתמש בטיובלס, בלי בעיה. האיזון לגלגל 15" קטן עם צמיג שמנמן אולי באמת מיותר, איך מוציאים כזה מאיזון? אם יש תחושות של חוסר איזון, שחיקה לא אחידה או רעידות - אפשר לגשת למוסך לבדוק, ולרוב עדיין הבעיה לא בגלגל עצמו.

city rider

New member
בטוח‮ ‬יש‮ ‬מכונה

אתה‮ ‬חושב‮ ‬שמנהל‮ ‬המוסך‮ ‬העופר‮ ‬אבניר‮ ‬יתן‮ ‬לי‮ ‬תשובה‮ ‬מספקת‮?‬‮?‬‮?‬‮!‬‮ ‬קשה‮ ‬לי‮ ‬להאמין‮ ‬היא‮ ‬בטח‮ ‬רק‮ ‬תנסה‮ ‬לנפח‮ ‬לו‮ ‬את‮ ‬חשבון‮ ‬הבנק

Xטיל

New member
לא כל האנשים נולדו רעים...

יש שיר כזה נכון? תקשיב, 1. מכונות לאיזון גלגלים יש בכל מוסך שמכבד את עצמו, במוסכים הגדולים תמצא אותם. 2. היבואן לא מרוויח גרוש מאיזון גלגלים שנעשה במוסך אחר. 3. את ההצהרה המפוקפקת "לא צריך איזון גלגלים" גם אני שמעתי מהמוסך אצלו החלפתי צמיג. אבל לאחר התייעצות עם המנהל הטכני של ימהה ניגשתי לאזן את הגלגלים ובהחלט היה מה לאזן. שיהיה יום טוב.

city rider

New member
דווקה‮ ‬מוסך‮ ‬שווה

המוסך‮ ‬שאני‮ ‬מטפל‮ ‬בו‮ ‬הוא‮ ‬נחשב‮ ‬לטובים‮ ‬בת‮"‬א‮ ‬ובטוח‮ ‬שיש‮ ‬מכונה‮ ‬השאלה‮ ‬היא‮ ‬איך‮ ‬אתה‮ ‬מוכיח‮ ‬למוסכניק‮ ‬ותיק‮ ‬מאד‮ ‬ונחשב‮ ‬לאחד‮ ‬המיקצועים‮ ‬בארץ‮ ‬שהוא‮ ‬טועה‮ ‬ושהוא‮ ‬צריך‮ ‬לאזן‮ ‬את‮ ‬הגלגל

Xטיל

New member
מכיר אנשים שמקובעים על...

קונספטים מוטעים? אני מוקף כאלו, אתה לא חייב להוכיח למוסכניק שלך כלום, פשוט תבקש ממנו לאזן לך את הגלגל כי זה האופנוע שלך ואתה רוצה לאזן את הגלגלים, וזהו. לא נעים ממך מהמוסכניק? לך למקום אחר.

נתן.ל

New member
שאלה בנושא - מה זה אומר האיזון ?

"איזון גלגלים" מה הכוונה ? מה קורה אם לא עושים ?

למעלה