איזומיל . . .

איזומיל . . .

נפגשנו בסופר, ליד מדף תחליפי החלב, בדיוק חיפשתי לילד, משהו מזין יותר, משהו שהוא יאהב. היא הביטה אליי, במבט מחייך, ואני כבר התחלתי לדמיין אותה בין רגליי, כשזרועות סביב ראשה אני כורך . . האיזומיל הכי טוב, בביטחון היא אמרה, התינוק יאכל הכל, וירצה עוד סיבוב, וכף יד על קופסת האיזומיל סגרה. זה מה ששלך אוכל? שאלתי בנימוס, הבת שלי, יונקת בעיקר בליל, היא ענתה ללא היסוס. השפלתי מבט במבוכה, ראיתי סוג שדיים נהדר, היא ראתה אותי וחייכה, רוצה לטעום, יש לי קצת מיותר . . . היא משכה אותי לרכב, במושב האחורי התיישבה, זו היתה שעת ערב, והיא היתה מלאת תאווה. חולצתה היא הרימה, היא לא לבשה חזייה, היא אותי בסיטואציה הדהימה, וצבטתי את עצמי לוודא - שזאת לא הזייה. גחנתי לפטמה, את השד היא סחטה קלות, היא היתה זקורה וטעימה, ופי החל נוזל מתוק להתמלות. היא החלה להאנח, אל בין רגליה יד שלחתי, על המושב גופה נמרח, ואני את מתיקותה גיליתי. ליטפתי נשיותה, היא אליי נצמדה, היא היתה מרוגשת, מתשוקה רעדה. היא גמרה באנחה, ובחיוך ענק, יד אל זיני שלחה, ושאלה? מתי ממשיכים במשחק?

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif אוףףף רודה...

עד מתי תמשיך לרדות בנו... בכתיבה הזו. (לרדות כרודן)
ו.. אוףףף..! עד מתי תמשיך לרדות עברונו... תשוקות וקינאה...
וכדי שלא לקנא בכשרונך, אצא לי לשוטט במעורות זימה.

איזומיל טף ...

האוכל המלאכותי הכי מוצלח ... למרות שיש שטוענים שחזה נוטף חלב אם עושה להם את זה ... וחזה של מניקה ... חזה שופע ... נשי ... הכי יפה שיש ... פנטזיה מהממת ! מתי ממשיכים לשחק ?

ושאלה...מתי ממשיכים במשחק...../images/Emo6.gif

ואני עדיין לא סיימתי, ובעצם כמעט לא התחלתי, זאת היתה רק הקצפת, ואני רציתי אותה מתעלפת, לחדור לה לכספת, שם על המרצפת. לילה טוב. מכורה לאהבה.

והתינוק...../images/Emo7.gif

בבית מחכה, אמא תקועה עם הרודה. היא אותי שכחה, ולו את החלב נתנה. היא הביתה מגיעה, עייפה ויגעה. ואני נשארתי כאן רעב, בוכה ומיבב. מכורה לאהבה.

למעלה