איזה ביצועיםםםםםםםםםםםםםםםםם עמיר נתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
L leka27 New member 14/5/07 #4 ../images/Emo51.gif שני הביצועים היו מ ה מ מ י ם. אין מילים, פשוט חזק! הוא מחזיר את הכבוד לשירים האלה, ולדעתי גם עולה על הביצועים המקוריים... שמעון תודה על ההקלטות! יום ירושלים שמח!
../images/Emo51.gif שני הביצועים היו מ ה מ מ י ם. אין מילים, פשוט חזק! הוא מחזיר את הכבוד לשירים האלה, ולדעתי גם עולה על הביצועים המקוריים... שמעון תודה על ההקלטות! יום ירושלים שמח!
D dode127 New member 14/5/07 #5 שמעון אתה יכול לעלות את זה בוודאיו למי שיש את זה בוידאיו תעלו את זה לפההההההההההה בבקשהההההההההה
ג גרציה פ New member 15/5/07 #10 לא הצלחתי לשמוע../images/Emo10.gif... תודה שמעון על האפשרות לשמוע... דרך אגב, עמיר כבר ביצע פעם את "מעל פסגת הר הצופים".
לא הצלחתי לשמוע../images/Emo10.gif... תודה שמעון על האפשרות לשמוע... דרך אגב, עמיר כבר ביצע פעם את "מעל פסגת הר הצופים".
א אנונמני New member 15/5/07 #12 גם לי זה קרה ..אבל תנסי לעשות : שאת שומרת את הקובץ אז יש לך אפשרות לשנות את שם הקובץ ומתחת לזה יש שורה שכתוב בה html אז תשני את זה עם החץ ל all files .
גם לי זה קרה ..אבל תנסי לעשות : שאת שומרת את הקובץ אז יש לך אפשרות לשנות את שם הקובץ ומתחת לזה יש שורה שכתוב בה html אז תשני את זה עם החץ ל all files .
M mk42 New member 15/5/07 #6 אפשר בבקשה קישור לציון תמתי בס"ד משהו בבקשה יכול לתת את הקישור של הביצוע של עמיר....יענו תקישור לדף בערוץ הכנסת או ערוץ 1 תודה
אפשר בבקשה קישור לציון תמתי בס"ד משהו בבקשה יכול לתת את הקישור של הביצוע של עמיר....יענו תקישור לדף בערוץ הכנסת או ערוץ 1 תודה
א אנונמני New member 15/5/07 #8 חבל ,באתר של ערוץ אחד חתכו דווקא את כל השירים שהיו בטקס..אולי אם נשלח להם אימאיל זה יעזור..
ט טל טל 20 New member 15/5/07 #11 איזה באסה..לא הצלחתי לפתוח את הקובץ ../images/Emo46.gif גם לא שמעתי שום דבר... אם יש קישור לאתר ששם אפשר לשמוע אני אשמח מאודדדדדד
איזה באסה..לא הצלחתי לפתוח את הקובץ ../images/Emo46.gif גם לא שמעתי שום דבר... אם יש קישור לאתר ששם אפשר לשמוע אני אשמח מאודדדדדד
ט טל טל 20 New member 15/5/07 #14 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שי טבעול המומחה../images/Emo26.gif שי המומחה תנסה לפתור את הבעיה...סומכים עליך עושה רושם שהלינק מעביר, אבל לא שומעים כלום בסיומו.. ודרך אגב,תודה רבה על הרצון הטוב תמיד.
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שי טבעול המומחה../images/Emo26.gif שי המומחה תנסה לפתור את הבעיה...סומכים עליך עושה רושם שהלינק מעביר, אבל לא שומעים כלום בסיומו.. ודרך אגב,תודה רבה על הרצון הטוב תמיד.
א אלמוג אבו New member 15/5/07 #16 מאוהבבבבבבבבבב... איזה מלך אין אין אין מילים הבן אדם מביא את המוסיקה ממקום שאף אחד לא הצליח לחפור בו ולא עוד סתם אחד פשוט מחונן מוסיקלית. אני פשוט מוקסם .
מאוהבבבבבבבבבב... איזה מלך אין אין אין מילים הבן אדם מביא את המוסיקה ממקום שאף אחד לא הצליח לחפור בו ולא עוד סתם אחד פשוט מחונן מוסיקלית. אני פשוט מוקסם .
Y yoav האחד New member 16/5/07 #24 "ציון תמתי" - שיר מדהים. הביצוע פנטסטי נו איך לא, איך לא... תמיד הוא יודע לבחור את השירים הכי מיוחדים ולבצע אותם במקוריות ונשמה שיש רק לו
"ציון תמתי" - שיר מדהים. הביצוע פנטסטי נו איך לא, איך לא... תמיד הוא יודע לבחור את השירים הכי מיוחדים ולבצע אותם במקוריות ונשמה שיש רק לו
א אנונמני New member 15/5/07 #17 איזה יופי..שמו באתר של ערוץ 1 .... את השירים של עמיר (בין היתר) כנסו לכאן http://mabat.iba.org.il/ ובצד שמאל יש חץ כזה ומעליו כתוב תוכניות מוקלטות תבחרו ב"שירת ירושלים"..ותעברו לדקה 50 .
איזה יופי..שמו באתר של ערוץ 1 .... את השירים של עמיר (בין היתר) כנסו לכאן http://mabat.iba.org.il/ ובצד שמאל יש חץ כזה ומעליו כתוב תוכניות מוקלטות תבחרו ב"שירת ירושלים"..ותעברו לדקה 50 .