איזה

dode127

New member
איזה

ביצועיםםםםםםםםםםםםםםםםם עמיר נתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

leka27

New member
../images/Emo51.gif

שני הביצועים היו מ ה מ מ י ם. אין מילים, פשוט חזק! הוא מחזיר את הכבוד לשירים האלה, ולדעתי גם עולה על הביצועים המקוריים... שמעון תודה על ההקלטות!
יום ירושלים שמח!

dode127

New member
שמעון

אתה יכול לעלות את זה בוודאיו למי שיש את זה בוידאיו תעלו את זה לפההההההההההה בבקשהההההההההה

גרציה פ

New member
לא הצלחתי לשמוע../images/Emo10.gif...

תודה שמעון על האפשרות לשמוע... דרך אגב, עמיר כבר ביצע פעם את "מעל פסגת הר הצופים".

אנונמני

New member
גם לי זה קרה ..אבל תנסי לעשות :

שאת שומרת את הקובץ אז יש לך אפשרות לשנות את שם הקובץ ומתחת לזה יש שורה שכתוב בה html אז תשני את זה עם החץ ל all files .

mk42

New member
אפשר בבקשה קישור לציון תמתי

בס"ד משהו בבקשה יכול לתת את הקישור של הביצוע של עמיר....יענו תקישור לדף בערוץ הכנסת או ערוץ 1 תודה

אנונמני

New member
חבל ,באתר של ערוץ אחד חתכו דווקא את כל השירים

שהיו בטקס..אולי אם נשלח להם אימאיל זה יעזור..

טל טל 20

New member
איזה באסה..לא הצלחתי לפתוח את הקובץ ../images/Emo46.gif

גם לא שמעתי שום דבר... אם יש קישור לאתר ששם אפשר לשמוע אני אשמח מאודדדדדד

טל טל 20

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שי טבעול המומחה../images/Emo26.gif

שי המומחה תנסה לפתור את הבעיה...סומכים עליך עושה רושם שהלינק מעביר, אבל לא שומעים כלום בסיומו.. ודרך אגב,תודה רבה על הרצון הטוב תמיד.

Aviu

New member
תודה, יש אפשרות ל-2 קבצים?

יהיה יותר פסטוראלי חבר :)

מאוהבבבבבבבבבב...

איזה מלך אין אין אין מילים הבן אדם מביא את המוסיקה ממקום שאף אחד לא הצליח לחפור בו ולא עוד סתם אחד פשוט מחונן מוסיקלית. אני פשוט מוקסם .

yoav האחד

New member
"ציון תמתי" - שיר מדהים. הביצוע פנטסטי

נו איך לא, איך לא... תמיד הוא יודע לבחור את השירים הכי מיוחדים ולבצע אותם במקוריות ונשמה שיש רק לו

אנונמני

New member
איזה יופי..שמו באתר של ערוץ 1 ....

את השירים של עמיר (בין היתר) כנסו לכאן http://mabat.iba.org.il/ ובצד שמאל יש חץ כזה ומעליו כתוב תוכניות מוקלטות תבחרו ב"שירת ירושלים"..ותעברו לדקה 50 .

למעלה