איזה

איזה

שלום אני קונה את ה- 50X ולפי מה שאני רואה אני מקבל איתו גם כרטיס 128MB אבל מה שאני לא יודע זה איזה סוג של כרטיס זה, אתם אולי מבינים מאיזה סוג זה?, כי אני יודע שלמכשיר הזה יש כניסה לשני כרטיסים. קישור

castroman

New member
איפה אתה רואה שאתה מקבל איתו

כרטיס זכרון ? לא ראיתי שום דבר על זה בלינק שנתת.

אז

אז מה זה בעצם הRAM והROM ? ובכלל: יש במכשיר מקום לשני כרטיסים, נכון? באיזה מהם להשתמש? (מצורפת תמונה)

Blueye1

New member
שלום לך, מה שאתה מציין לא אומר

שאתה מקבל כרטיס זיכרון אלא מדובר בשני סוגי זיכרונות הקימים במכשיר עצמו. הROM הוא סוג זיכרון אשר איננו נמחק כאשר הסוללה במכשיר נגמרת לחלוטין ועל כן מערכת ההפעלה צרובה שם. ה RAM הוא זיכרון אשר נמחק כולו כאשר הסוללה נגמרת.

Blueye1

New member
תראה את המכשיר אני לא מכיר אבל

אין לכך כל קשר לROM ו RAM בתמונה הראשונה ששלחת. גם אם יש למכשיר שני חריצים לזיכרון מדובר פשוט בשני חריצים לכרטיסי זיכרון מסוגים שונים שאתה רוכש מכספך בנוסף למכשיר. כאמור, ה ROM וה RAM הם זיכרונות של המכשיר והם במכשיר עצמו ולא קשורים לכרטיסי זיכרון. ושוב אם אני טועה ... אשמח אם יתקנו אותי

castroman

New member
תראה...

אתה לא מקבל כרטיס זכרון חיצוני, הROM והRAM הם פנימים.

Blueye1

New member
זה מה שאני זוכר לפחות ואם אני טועה

אודה לתיקון של מישהו שבטוח בעניין. אם יש לי טעות אני מתנצל....

Powerball

New member
אתה לא טועה

ROM ו RAM הם זכרונות פנימיים של ה PDA, ולא נכנס כאן להבדלים בינהם. כרטיסי הזכרון הנכנסים לחריצים הנ"ל, הם כרטיסי זכרון שיכולים לשמש לצורכי הרחבת הזכרון הקיים, או לצרכי גיבוי, העברת קבצים וכו'. בדרך כלל (למעט מבצעים שונים) המכשיר נמכר ללא הכרטיסים עצמם ויש לרכוש אותם בנפרד.

shed

New member
לא,

ROM - זיכרון לא נדיף. RAM - בדיוק כמו הזכרון במחשב שלך בבית. כשאין חשמל - אין מידע.

תודה רבה ועוד דבר

אז איך איך המחירים באתר? שווה לקנות כבר דרך שם או לקנות בישראל? אני רוצה כרטיס 256MB ועוד דבר יש במכשיר שני מקומות לכרטיסים באיזה מהם יותר טוב/שווה להשתמש? (בנתיים אני לא צריך את שניים) קישור

מה

מה האבדל בין הכרטיסים? 256MB Memory Compact Flash Card [add $30 or $1/month 256MB Secure Digital Memory Card [add $39 or $1/month1

Blueye1

New member
תראה לרכישה בחו"ל יש יתרון ויש

חיסרון. היתרון הוא שבדר"כ המחיר בחו"ל זול יותר (אף שאתה צריך לזכור שאם זה לא איזה חבר שמביא לך אותו יתכן ויש תשלומים שונים במכס למרות שאינני מתמצא בכך... וגם חבר שמביא עשוי להבדק על ידי המכס). החיסרון הוא עניין של אחריות. בארץ לדעתי לא ינתנו לך אחריות על המכשיר (למרות שגם כך הבנתי שאין אבא לDELL בארץ) נראה לי שקוקי ידע הכי טוב לענות לגבי עניין האחריות !!

אני

אני קונה דרך אחות שגרה שם ככה שאין מס'. מה האבדל בין הכרטיסים? 256MB Memory Compact Flash Card [add $30 or $1/month 256MB Secure Digital Memory Card [add $39 or $1/month1

Blueye1

New member
אז תברר לגבי אחריות....

מספיק שהמכשיר יגיע ארצה ויהיה משהו לא תקין ואתה בבעיה (למרות ששוב בדל אני לא יודע איך זה עובד בארץ

למעלה