איזה?.. וידויים יש כאן? מאיזה סוג?..
G GUGI**גוגי New member 7/3/01 #3 טאיטאיטאי אחי.. B-p אני יכול לספר על שכנה שלי .. סווטלנה. אממממממ אבל אני לא בטוח שירצו לשמוע כאן... 8-(
טאיטאיטאי אחי.. B-p אני יכול לספר על שכנה שלי .. סווטלנה. אממממממ אבל אני לא בטוח שירצו לשמוע כאן... 8-(
T tairon New member 7/3/01 #4 גוגיאן אני בטוח ששם בשק הסיפורים שלך תצליח לגרד כמה וידויים מענינים ומשוכנע שתמצא פה תגובות עבורם תנסה....
גוגיאן אני בטוח ששם בשק הסיפורים שלך תצליח לגרד כמה וידויים מענינים ומשוכנע שתמצא פה תגובות עבורם תנסה....
T tairon New member 7/3/01 #6 לאונן בא משורש אנן לא?? אנחנו מתקדמים גוגי חחחחחחחחחחח ככה בלי לרצות הבאת פה וידוי או מה?? אתה לא מפחיד אותם בכלל... הם ראו יותר גרוע לפי עניות דעתי
לאונן בא משורש אנן לא?? אנחנו מתקדמים גוגי חחחחחחחחחחח ככה בלי לרצות הבאת פה וידוי או מה?? אתה לא מפחיד אותם בכלל... הם ראו יותר גרוע לפי עניות דעתי
א אהובה.א New member 7/3/01 #9 ומתי תספר על.... יאללה תתחיל להשריץ כמו שאתה רק יודע ואולי כשאקרא אביא את ... סתתתתתתתתתתתתתתתתתם ששששששששששששש לא לגלות לכולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביייייייייייייי אהובה
ומתי תספר על.... יאללה תתחיל להשריץ כמו שאתה רק יודע ואולי כשאקרא אביא את ... סתתתתתתתתתתתתתתתתתם ששששששששששששש לא לגלות לכולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביייייייייייייי אהובה