איזה ישיבות חזקות עם סיגנון פתוח? ישיבות ליטאיות
א אליגב New member 31/7/11 #4 סגנון חברון? או יותר פתוח... רוב הישיבות שלא בב"ב וקרית ספר, נחשבות עם ראש בריא...
י ילדון באמצע השטייגען New member 31/7/11 #11 אל תפגעי אבל את לא מבינה בישיבות, אז חבל שתתעסקי בשמות סתם. זה לא כמו סמינרים שיש 3 בבני ברק ו3 בירושלים.
אל תפגעי אבל את לא מבינה בישיבות, אז חבל שתתעסקי בשמות סתם. זה לא כמו סמינרים שיש 3 בבני ברק ו3 בירושלים.
ח חושב אחרת21 New member 31/7/11 #14 היא צודקת. חברון הם סוג של פתוחים. הם פתוחים אבל כמו בית שמואל ואור אלחנן או שאר הישיבוד בסיגנון.. כמו שאי אפשר לומר שעטרת ישראל כמו חברון.
היא צודקת. חברון הם סוג של פתוחים. הם פתוחים אבל כמו בית שמואל ואור אלחנן או שאר הישיבוד בסיגנון.. כמו שאי אפשר לומר שעטרת ישראל כמו חברון.
י ילדון באמצע השטייגען New member 31/7/11 #15 חבל שהיא תפסול שידוכים שיכולים להתאים בגלל דברים שהיא לא בקיאה בהם.
ח חרדית עם סיגנון 21 New member 31/7/11 #21 רגע רגע, נראה לי פספסתי פה משהו חברון נקראת ישיבה פתוחה?!
א אליגב New member 31/7/11 #17 כפר חסידים או משהו בסגנון... אבל נראה לי שכל עולם הישיבו עונה להגדרה שלך. לא כולל הישיבות הבני ברקיות דוגמת בימ"ד עליון, פוניבטש וכדו'
כפר חסידים או משהו בסגנון... אבל נראה לי שכל עולם הישיבו עונה להגדרה שלך. לא כולל הישיבות הבני ברקיות דוגמת בימ"ד עליון, פוניבטש וכדו'
2 2ת Wל ר2 New member 31/7/11 #5 תסבירי יותר את השאלה.. מה זה "חזקות"? למה את קוראת "פתוח"? זה יעזור לעונים לענות לך..
ח חרדית עם סיגנון 21 New member 31/7/11 #10 בכוונה אני לא ספציפית ישיבות עם בחורים יראי שמיים בסיגנון ובראש פתוח שנגיד לא יתנגדו להשתדך לבחורה צנועה אבל שמשקיעה במראה שלה (מותגים וכאלה ) והם עצמם גם לא כל כולם בזה אבל לפחות קצת שיודעים בין השאר גם להראות עזרתי?
בכוונה אני לא ספציפית ישיבות עם בחורים יראי שמיים בסיגנון ובראש פתוח שנגיד לא יתנגדו להשתדך לבחורה צנועה אבל שמשקיעה במראה שלה (מותגים וכאלה ) והם עצמם גם לא כל כולם בזה אבל לפחות קצת שיודעים בין השאר גם להראות עזרתי?
2 2ת Wל ר2 New member 31/7/11 #13 כמובן שעזרת! אני לא חושבת שזה נקרא "ראש פתוח" זה כל אדם נורמאלי ולא חנוק מידאאאי..