איזה show!!!

איזה show!!!

וואו....אביב הביא אותה בהפוכה...איזה ראיון אדיר! בתור אחד שאין לו את הדיסק ***אהמ אהמ, רק לבנתיים...*** סוף סוף שמעתי את השירים האלה! היה ממש גדול! אשכרה נהנתי! הוא אדירררר!!!!!! ולהזכירכם-משחק האסוציאציות שהיה בראיון: אריק שרון-טלאטאביז לימור לבנת-אחלה גבר שמעון פרס-שפיות אביב גפן-אלוהים....!!! היה גדול...!!!
מיקי. נ.ב:זה רק אני או שיצפאן לא מצחיק בגרוש??? בעעע....רדוד! נ.ב 2: לא לשכוח מחר ב-ynet בפורום...מישהו יכול להביא פרטים נוספים (מתי וכו´...)

peace n love

New member
מה??? יצפאנ?? לא מצחיק??

אחי איפה אתה חי??? הבנ קורע אותי מצחוק!!!! נראה לי שהוא היחיד שיכול להוציא אותי מהבאסה אחרי ימימ עמוסימ ודיכאוניימ אני יושבת ב-10 בלילה ורואה אותו ואני פשוט נשפכת! אבל כל אחד וההומור שלו...

זיגוטה

New member
רותם בובה אתה ממש צודקת!

הוא בן אדם פשוט קורע מצחוק וואי ושנה שעברה אז היה לידיד שלי בר מצווה ורק במקרה אז סבא של ידיד שלי הוא שמעון פרס ורק במקרה יצפאן ופרס חברים טופים! אז הוא היה בבר מצווה יווו איזה צחוקים הלכו שם!!!!!! היה ממש טופפפפפפפ!!!! ואי הוא בן אדם קרוע תחת זה כל כך מצחיייייקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני מתה על התוכנית שלו!!!!!!!

peace n love

New member
קרנ...לא נראה לי שהולכ לכ...

אגב...הוא היה איתי בבית מלונ באילת...לא ממש היה לי כוח לדבר איתו כי הוא היה נראה לי נורא עייפ...אז העדפתי לא להציק לו...

למעלה