איזה
!!!!!!!

Efrat44

New member
איזה ../images/Emo93.gif!!!!!!!

ביטלו לנו את הטיול השנתייייייייייייייי!!!!! לאילת...... בגלל העיצומים!!!!! חחחחחחחחח מה עשינו היום בבית ספר בגלל זה!!!!!! איזה הפגנהההה... חחחחח מצחיקקקקק!!!!!!! ממש חולי נפש! מחר.. כולם לבוא עם חולצה שחורה!!! עושים הפגנה נוספת... באים לצלם אותנו מהתקשורת... ערוץ 1 והערוץ המקומי... וגם העיתונים... אז לא לשכוח- גם תלמידי י"ב... תשתתפו איתנו בהפגנה.. ותבואו עם חולצות שחורות.. בבקשההההההה יהיה פצצות!!!! מחר יהיה יום טוב... באים לעשות רק מבחן במתמטיקה.. ואחרי זה לא לומדים בכלל!!! אנחנו נראה להם מה זה?! אתם קולטים?.. מבטלים לנו את הטיול השנתי לאילתתתתת איזה
!!!!! לא לוותר... להפגין!!!!!! כל מי שרואה את ההודעה הזאת (מדה-שליט...)- לעזור לנו.. ולהפגין איתנו מחר.. יהיה קורעעעעעעעעע חולצות שחורות- הכי חשוב!!

Efrat44

New member
אל תדאגי.. יש את פיטר הצלם!

פיטררררר... תביא מחר מצלמה. יהיה לך הרבה לצלם!!!! יהיה מגניבבבבבבב... ושים אח"כ את התמונות בפורום....

CoooooL

New member
../images/Emo13.gif

אין לי מושג אםם ההפגנה תעזור אבל שווה לנסות. בכל מקרה, נסקר מחר את האירוע ונהיה עם מצלמה בשעות הצהריים אחרי שיסתיים המבחן השכבתי במתמטיקה (בסביבות 12:35) - זה ילך לערוץ המקומי ובמידה ויהיה מספיק מה להראות - גם לראשון. אם בא למישהו להתראיין בקשר לנושא - תהיו שם
.

חחח, רק אל תשכחי שיהיה עליה

סמל בצפר- אחרת זה יורד במנות
גרררררררר, שונאת את הבצפר הזה
אם הייתי בי' ולא היב' הייתי עוברת לברנר...

F a i r y Girl

New member
מורידים לכם מכסות....

על תלבושת?!?!?!? פאקינג שיט! אצלינו לפעמים יהודית שפר הסגניתץ נכנסת.. "כל מי שבלי תלבושת לצאת החוצה!" ואנחנו מפסידים חצי שיעור והיא מתעצבנת ופה ושם וכאלה אבל לא מורידים במכסות..

יאפ, מורידים לנו על זה../images/Emo4.gif

שוב- אני אשכרה חושבת על לעבור לברנר
אשכרה בית-זונות
(במובן החיובי של העניין
), נייס פיפול (אין כמעט ע'רסים
), מגמת פילוסופיה(!!) ומעל הכל- קיבוצניקים ומושביניקים- יאמיייי

F a i r y Girl

New member
שמעי... טלו'ש...

אני מכירה מלאאאא מברנר.. כאילו מכיתה י' וי"א.. הם איתי בקורס.. יש שם מזה אנשים חמודים!!!!! הזמינו אותי מחר (שישי) למסיבה בנע"ן... של כיתה י"א, י"ב.. לא יודעת אם אני אלך... אבל אמרו לי שיש שם אנשים משהו על רמה.. קיבוץ ומושב.. למה אפשר לצפות..

F a i r y Girl

New member
אני נמצאת...

בקורס רפואה קטן כזה בקפלן.. מסיבה? סתם... יש את החדרים שלהם.. כי כאילו מכיתה י"א הםעוברים לגור בחדרים.. כמו מעונות... והם עושים מסיבה כזאת... מדי פעם יש כאלה שם ..

F a i r y Girl

New member
אמממ..

כל מני אבל כל מי שאיתי או כיתה י"א... או כיתה י'... לא חושבת שאת מכירה... אמממ, קרין (י"א), סמדר (י"א), חן (י')... ואני לא יודעת איך קוראים לשאר היודניקים...

danshk

New member
אני ממש גאה בתלמידים של דה שליט

למה בקציר ף אחד לא עושה כאלה דברים. אולי אתם תביאו את המהפכה אנשים!

F a i r y Girl

New member
דווקא היום...

עברתי בכיתות י' כדי לקרוא לחברה שלי מהמועצה כדי... לא משנה! בכל אופן בזמןשהייתי שם שמעתי אותם מדברים על זה שהם רוצים טיול שנתי ושביתה ובלה בלה אז פנינו (אני וחברה שלי מי"ב.. גם מהמועצה..) לדבר איתם... חסר לתלמידים לעשות שביתה בלי ליידע אותנו קודם! קיצור הם קצת לוקחים מדה שליט דוגמה.. עצוב לשמוע.. אבל כן.. שלא נדבר על שכבת י' שיש לנו השנה.. הם יכולים לעשות כ"כ הרבה רעש... מעניין אותי אם הם באמת יעשו עם זה משו..

למעלה