איזה Ele Staff מתאים ל Bam

orel אוראל

New member
איזה Ele Staff מתאים ל Bam

אני באמת לא מבין בסטאפים של ה ele פשוט ממה שראיתי חלק הולכים עם 2 וחלק עם 3 ( של רמה 103 ) ראיתי 1 של 3 עם 121 מגיס ועוד 6 מגיס בפונטנציאל נקי ב 150M אז קניתי אותו כי זה נראה לי אחלה מחיר ( נסקרל עם 60% שאני יהיה 103 ... ) עכשיו אני פשוט מודע לזה שה ELE משפר את האלמנטים השאלה מה עושה מספר 3 האם הוא טוב ל Bam? הוא יפגע לי באיזשהי צורה בDMG ?

Don Nirtin

New member
משפרים אלמנטים?../images/Emo267.gif

כבר מזמן שנקסון הרסו את הסטאטים שלהם ומסרבים לתקן אותם. 2-3 אין לי מושג........ ממש אין.

מ י ל ר

New member
מה אתה מתבכיין מה!!!!

הם ממזמן החזירו אאחוזי בונוס ואתה יודע את זה!! הם ביטלו אחרי ה-bb ואז החזירו עם יותר נמוך.

מ י ל ר

New member
עדיף 10% על כלום

וגם לא כזה אכפת לי, אני לא יכול לטחון דברים חצי שנה, פעם זה ביאס, אחרי ה-bb, עכשיו זה לא מעניין. למי אכפת בכלל, הכי חשוב שהנשק אלמנט זה נשק יפה והדמות שלי נראת טוב איתו.

אתם מודעים לזה שיש באג עם האלמנטל?

מטה קסמים לברקים מחזק עכשיו (בגלל באג של נקסון) את האלמנט קרח יותר מהברקים והמטה קסמים של הקרח מחזק את אלמנט הברקים יותר. זה כמובן אותו הדבר לאש ורעל..... בכל זאת, בגלל שזה באג. (עוד 4-5 שנים נקסון יתקנו.... אולי אחרי שיתקנו את הבאג של HT ..... ) אני השקעתי במטה קסמים רעל על הקוסמת שלי.

Don Nirtin

New member
זה מסביר למה אני חזק יותר מאסף../images/Emo267.gif

מ י ל ר

New member
אתה לא יותר חזק מאסף חחח

אתה הבאת לי את הנשק שלך ובדקתי דמג עם הנשק שלך.. הנשק שלך היה יותר חזק משלי, עכשיו לא נראה לי בכלל האחוזים החדשים שיש לי :) (אבל אין ספק שיש לך אחלה נשק!!)

מ י ל ר

New member
תשובות

אלמנט סטאףף משפר את האלמנט של העבודה אם זה רק וברקים אז 10% קרח 5% ברקים אם זה רעל ואש אז 10% רעל 5% אש ואם זה אלמנט חושך של באטל מייג זה מינוס(!!!) 25% לדמג רוב ה-bam לא יודעים את זה וקונים נשק אלמנט בהצלחה בהמשך.

orel אוראל

New member
אבל רשום לי עליו שהוא fast....

בלי שום קשר לזה המהירות לא משנה לי תמדי שהיה לי סטאף slow או נורמאל או fast לא הרגשתי בהבדל .. יותר חשוב לי הדמג'

מה שחשוב זה נזק פר זמן.

לא רק הגובה של המספרים שאתה רואה על המסך. אם המטה קסמים שלך הוא FAST אז קנית את הדבר הנכון בשבילך.

אבישי ר

New member
בדרך כלל

באטל מאגים משתמשים ב pyogo או doomsday staff (מהירות נורמלית, אבל גם טוב) עד רמה 163 ומרמה 163 כבר משתמשים באלאמנט סטאפ

התשובה שלי נחלקת ל 2

עד דרגה 163 - הכי מתאים ל BMAGE כל STAFF שהוא FAST ולאו דווקא ELE STAFF. למשל EVIL WINGS..... אחרי דרגה 163 - מתאים ל BMAGE ELE STAF לדרגה 163 שהוא היחידי שהוא FAST. אוקצור - כל מטה קסמים עם מהירות גבוהה טוב לך. כי התקפה של קוסמי קרב תלויה במהירות התקפה.

orel אוראל

New member
כן הוא fast ה ele 3 אבל השאלה היא

אם הוא לא מוריד לי 25% דמג' מהמכה המרכזית שלי ?, יש לי אומנם עם buff 8.5K magic אבל עדיין..

אני לא שמעתי על דבר כזה.

יש לי חבר טוב שהוא ממש אנציקפופדיה של מייפל. יש לו מלא דמויות בדרגה גבוהה (האמת היא שמה שהוא עושה כל היום זה לשחק מייפל
או לקרוא על המייפל) הוא קנה לBMAGE שלו מטה קסמים לדרגה 103 ומאד שמח איתו. לא שמעתי על הורדת דמג'. מה שחשוב לך זה מהירות התקפה גבוהה.

מ י ל ר

New member
זה רשום במפרט של הנשקים ב-hs

לא יודע עד כמה זה נכון, כמו שאין לי מושג אם ה10% על האלמנט שיש לי בכלל עובד.

למעלה