איזה DELL כדאי ???

דהידינה

New member
איזה DELL כדאי ???

d640 או 1330XPS לא זקוק לגרפיקה ומשחקים ברמה גבוהה. מחיר זהה מבחינתי

kobi 23

New member
מה זה 640 ?

אולי התכוונת 630 ?דגם ישן אולי ? אני לא מכיר אותו בכל מקרה , אם המחשב לא מיועד למשחקים אני תמיד מעדיף מחשב מסדרה עיסקית (כמו הD630) על סדרה ביתית/מולטימדיה. הם בד"כ עמידים , חזקים ואמינים יותר מצד שני יש ייתרון לא קטן של הXPS והוא המשקל המועט

דהידינה

New member
התכוונתי ל 630 - מאיזה בחינה חזקים? המפרט? או

הברזלים? אני לא רץ איתו בג'בלאות

bar666xp

New member
עמידות פיזית הכוונה היא לדוגמה...

אם המחשב נפל מהשולחן מה הסבירות שהוא ישרוד את הנפילה הזו ו/או שלפחות המידע בדיסק הקשיח ישאר... או בקיצור מחשבים מהסדרות העיסקיות עמידים ואמינים יותר.

kobi 23

New member
יש כמה דגמים

עם מפרטים חזקים יחסית מבחינת חומרה שמתאימים גם לתוכנות כבדות. אבל התכוונתי לחזק מבחינת עמידות פיזית. כל מחשב שתרוץ איתו בג'בלאות יכול להינזק אבל מניסיון גם בבית המחשב יכול ליפול (הסבכות בחוט וכו').ואל תשכח את נושא האמינת וכמו כן המשקל , בד"כ מחשבים מסדרה עיסקית קלים יותר מסדרות ביתיות אתה יכול בשקט לקנות את המחשב הזה עם מפרט "חלש" ולהנות ממנו

דהידינה

New member
תודה רבה, ועוד שאלה קטנה

חשוב לי מחשב עם מסך קטן ככל הניתן, האם יש עוד אופציות טובות ברמה ש הDELL העיסקי הזה אבל עם מסך באיזור 13 אינץ' ומטה?

kobi 23

New member
אמממם

יש את הXPS כפי שכתבת בתחילת השרשור ויש את הD430 , הוא חלש יחסית והמחיר שלו הוא בסביבת ה7200. אם את רוצה משהו טוב יותר יש לך את הTHINKPAD X60/61 אבל המחיר מתחיל מ9000...

למעלה