איזה תרופה סבתא יש

שמן חם

מחממים שמן כלשהו בכפית על להבת גפרור או מצית, בודקים שלא חם מדי ומטפטפים במהירות לאוזן,(כי זה מתקרר מהר). בנוסף, אני לא יודעת אם זה נחשב תרופת סבתא, אבל שתי טיפות מי חמצן פותרות את הבעיה הזאת במהירות. רפואה שלמה אפרת

../images/Emo183.gif בוקר טוב

סיבות רבות לאוזן סתומה. שמן חמים לא יפתור את הבעיה - אולי ירכך את ה"צרומן" השעווה הטבעית שגורמת לעתים אצל אנשים מסויימים ל"פקק" תלוי כמובן על איזה סוג "סתימה" מדובר: האם כתוצאה מלחץ האם כתוצאה מדלקת או כל סיבה אחרת. בכל מקרה ההעדפה המודגשת שלי היא "נרות הופי" פתרון בן אלפי שנים, לא פולשני, ולמעשה מאוד מאוד נעים. בתחילה חייב להעשות על ידי מי שמתמחה בדבר, לאחר זמן (ובמידת הצורך) ניתן לעשות זאת גם לבד, אם כי לא מומלץ. שווה לנסות. זה כל-כך נעים, גם כשהאוזן לא סתומה.

מי חמצן 3% ניתן לקנות בכל בית מרקחת

את יודעת מה קורה לצרומן בנוכחות מי חמצן? בטוח לאוזן סתומה עקב הצטברות צרומן זה ממיס בשניות את הצרומן גם בדלקת מצטבר הרבה צרומן ומי החמצן עוזרים אפילו יותר. כמובן שאם זאת בעיה של השוואת לחצים, לא בטוח שזה יעזור. אין לי מושג מה זה הנירות האלה, את מוכנה לספר על זה? תודה

../images/Emo41.gifלאמא של נאור ../images/Emo140.gif

משהו - ועוד הרבה על נרות הופי תוכלי למצוא בקישור שהבאתי בהודעתי הקודמת וגם כאן. אני ? מאז שגיליתי את נרות ההופי, נשבעת עליהם, ולא משנה מה קורה - אם המדובר באוזנים (למעט פירסינג כמובן
) נרות הופי הן התשובה. נרות אלה חסכו להמוני פעוטות וזאטוטים את המפגש הטראומתי עם סכין המנתחים, הורים רבים העבירו את ה"כפתורים המושמצים" לחליפות ישנות .... חפשי בכל מנוע חיפוש "נרות הופי" ותמצאי אין ספור מאמרים, מטפלים, ונפלאות. רק לא אנטיביוטיקה, אם אפשר למנוע, ובשום אופן לא להכניס לילד/גוזל/זאטוט - שום דבר לאוזן העולה על גודל המרפק שלך... הרבה בריאות ואהבה

נאור זה בעלי- אהבת חיי ואב בניי

לילדים שלי קוראים אהוד ושחר. ולעניניינו - עברי מלא ב-3 ניתוחי כפתורים באזניים. ואז סבתא שלי אמרה לאמא שלי שהזלפה יומית של שתי טיפות מי חמצן לתוך כל אוזן ימנעו את כל בעיות האזניים. מאותו יום נפרדתי מרופא האף אוזן גרון שלנו, מכיוון שזה מנע את כל הדלקות החוזרות שהיו לי ואת כל הכאבים. וזה לא משהו שמסתירים מאחרים.את זה צריך לפרסם. תודה רבה לך. באהבה אפרת

למעלה