איזה תסכול!!!!

איזה תסכול!!!!

שמעו חבר'ה! אני מסתובב כבר חצי יום עם ת.ז. בכיס כבר הלכתי להצביע אבל חזרתי באמצע הביתה. לא יודע מה לעשות!!! עד אתמול התלבטתי בין ט"ב, הירוקים, לכלום. עכשיו יש בי ספיקות כי אני גר ביש"ע והירוקים לא קשורים ליש"ע בשיט. ט"ב איחוד לאומי קשקשנים גדולים, ובין כה לא יוכלו לעשות כלום בשביל יש"ע כי הכל מכור כבר.... מ ה ע ו ש י ם??????

מה אתה רוצה להגיד?

אני מכיר ת'ירוקים אבל אני כתושב יש"ע לא אראה מעבודתם כלום! אם הייתי גר בעיר אז ברור וסגור. אין לי שום זיהום מים אויר סביבי. אגב, גם גדר ההפרדה המגעילה הזאת - מפגע סביבתי מטורף, לא ממש מפריעה להם פתאום!

רק טבעי

שארצה להצביע למי שיעשה לי אישית - טוב. כמו שאתה לא תצביע לגימלאים כי המאבק שלהם לא קשור אליך!

הרֵעוּת

New member
אם אתה גר בישע ולא מצביע טב,

אתה יורה לעצמך ברגל. הצבעה לירוקים שקולה להצבעה לקדימה (עע חוק באדר-עופר). חבל מאוד. רוץ להצביע טב! רק הם יוכלו לשמור לך על הבית ולשמור לנו על המדינה!

זה לא נכון!

ט"ב לא יוכלו לעשות כלום בשביל שלמות יו"ש, ידיהם כבולות להרבה זמן. אם לא יתרחש נס, הם רק יקטרו מספסלי האפוזיציה 4 שנים. דרכו של אולמרט סלולה לפניו והכל מכור! תביני!

הרֵעוּת

New member
אם אתה לא רוצה להצביע להם בגלל

שיש חשש שהם ישבו באופוזיציה (מה שלא בטוח, אולמרט יאלץ להסתמך על הערבים), אל תצביע להם. אבל אל תבוא בתלונות שהכל מכור, כי מי שמוכר הכל זה אנשים שלא רוצים ללכת להצביע/שמים פתק לבן.

אמורוסו

New member
טב המפלגה הכי חברתית ../images/Emo45.gif

מחקרים גילו את זה, הכי הרבה חוקים חברתיים !!! הם גם העבירו הצעות חוק באיכות סביבה !!! הצעת חוק יסוד איכות הסביבה שלהם !!!!!!!

אבל מי אומר

שמחר כשאולמרט יפנה יישובים, לא יהיה עוד פעם מרד כמו עמונה? אני מתנגד לאלימות הזאת!!!

drorBIN

New member
אם אתה ימני של יש"ע שים ליברמן../images/Emo70.gif

לא מרזל
וגם ליברמן לא משו אבל אתה ימין קיצוני.

טמבל

מאיפה החלטת שאני ימין קיצוני?? בגלל שאני גר ביו"ש? איזה רדוד! ליברמן ישב עם אולמרט חופשי.

drorBIN

New member
אתה טמבל../images/Emo70.gif אם אתה רוצה להצביע טוב

אז אתה ימין קיצוני! אין אפס.

eldarman

New member
תצביע טב!!!

אסור לנו לפספס את הכוח שיש ביש"ע!!! אסור לתת לאולמרט את האפשרות למכור לנו את המדינה, אחי עשה טובה.. לך תצביע טב! שיהיה לכולנו טוב!

הרֵעוּת

New member
אל תצביע.

אבל אל תבכה כשיבואו להוציא אותך מהבית או כשלא יהיה תקציב לישיבה שלך/של הילדים שלך, או שסתם תקום פה ממשלת שמאל.

למעלה