איזה תיק נפל עלי!
במקור ההודעה הזאת נכתבה בפורום טיולים בארץ, אבל המליצו לי לשאול כאן. אתמול ישבנו כמה חבר'ה ותיכננו טיול לרמה"ג בסופ"ש הבא. היה די מצחיק, כי היה שם אחד שניסה לתפוס פיקוד, והמסלולים שהוא הציע לא התחשבו לא בקווי הגובה ולא בשדות מוקשים... שטויות, אמרנו לו לשבת בצד ולשתוק בכל מקרה, אני צריך לקנות לעצמי תיק טיולים, הייתי בריקושט וגם בלמטייל, ומתכנן לקפוץ גם לצעדים (שלושת החנויות שאני מכיר באזור חיפה שמוכרות תיקי טיולים). שמתי עיני על שני תיקים:
Karrimor Jaguar 55-75
Tatonka Katanga 70 בעיקרון גם מדדתי תיקים של Lowe Alpine ושל The North Face, אבל החלטתי לוותר על שניהם, The North Face, אף אחד מהדגמים שמדדתי, לא נוח לי בגב, ובקשר ל-Lowe Alpine, בלמטייל, שבערך שליש מהמלאי אצלם היה של החברה הזאת, אמרו לי לא לקנות את התיק כי החברה שנותנת שירות של זה בארץ היא ממש גרועה. עכשיו העניין הוא כזה, ה-Karrimor עולה 1515 בלמטייל ו-1195 בריקושט (זה המחיר ההתחלתי, ועוד בטח יעלה לי פחות בגלל הנחה למדריכים של חוגי סיור), ואילו ה-Tatonka נמכר רק בלמטייל, והיום בדיוק נגמר להם השבועיים תרמילאות, והמחיר יעלה מ-1239 ל-1439. מה גם, שה-Tatonka יותר נוח מה-Karrimor, רק שהוא יקר ממנו, ואין אותו בריקושט (אותו התיק בריקושט עולה ביותר מ-300 שקלים פחות מאשר בלמטייל, התיק של Karrimor) אם מישהו מכיר מקום אחר בחיפה (והקריות והסביבה) שאפשר לרכוש בו את ה-Tatonka Katanga 70, אז אני אשמח לקבל את המידע. כמו כן, מישהו יודע מה גודל ההנחה שמקבלים מדריכים בחוגי סיור? ודבר אחרון, למי שיש לו את אחד התיקים המוזכרים בהודעה, אשמח לשמוע ביקורות עליהם. תודה מראש!
במקור ההודעה הזאת נכתבה בפורום טיולים בארץ, אבל המליצו לי לשאול כאן. אתמול ישבנו כמה חבר'ה ותיכננו טיול לרמה"ג בסופ"ש הבא. היה די מצחיק, כי היה שם אחד שניסה לתפוס פיקוד, והמסלולים שהוא הציע לא התחשבו לא בקווי הגובה ולא בשדות מוקשים... שטויות, אמרנו לו לשבת בצד ולשתוק בכל מקרה, אני צריך לקנות לעצמי תיק טיולים, הייתי בריקושט וגם בלמטייל, ומתכנן לקפוץ גם לצעדים (שלושת החנויות שאני מכיר באזור חיפה שמוכרות תיקי טיולים). שמתי עיני על שני תיקים: