ל ../images/Emo94.gifבננות../images/Emo94.gif
קודם כל יש לי עור של
, ואני לא נעלב ואין גם על מה . וחוץ מזה אני בעד שאנשים אחרים ישמיעו את דעתם גם אם היא מנוגדת לדעתי , פלורליזם חחחח.... אבל יש לי הפתעה בשבילכם
יותר נכון וידוי
ואני יכול לספר לכם שגם לי זה קצת צורם בעין שאני רואה גבר שהוא רוקד ועושה תנועות נשיות מדי לטעמי למרות שגם אני רוקד , אבל לריקוד שלי אני איני מודע בגלל שאני מאוד נהנה מזה ומתייחס לפן האומנותי ומספק לנשמתי את צרכיה . אני מתחבר למוזיקה מרגיש אותה ולא חושב מה יהיה הצעד הבא שאני יעשה. אך איזה הטענת מצברים הטענתי במצרים לכל השנה הזו וגם לשנה הבאה חחחחחחחחחחחחח......... איך אנשים הסתכלו עליי כאילו נפל
מהשמיים והעניק להם צרור של משאלות , למרות שזה די מקובל שגבר רוקד במצרים יותר יפה אפילו מאישה . תאמת כל רקדן מעביר את זה אחרת למשל ראיתי רקדן במצרים שדווקא מאוד נהנתי מהריקוד שלו ותאמת לא צרם לי בעין בכלל . אולי בגלל שהלבוש שלו היה שונה והוא לא היה עם בטן חשופה או שפשוט התנהגתי כמו ברומא , הביצוע שלו היה כל כך אלגנטי והפירגון שהוא קיבל חבל על הזמן , לא כמו בארץ יד אחת מלטפת ויד שניה נותנת סטירה ,הפירגון לא נבע מגיחוך אלא מהערכה . אני חושב שבן אדם אוהב משהו הוא צריך לעשות אותו גם אם לפעמים זה לא מוצא חן בעיני הסביבה , זה מאוד משמח שאומרים לך את האמת ולא הולכים סחור סחור . והדבר שאני הכי נהנה ממנו זה קודם כל לספק את צרכיה של הנפש שלי ודבר שני שאני משמח אנשים ומי כמוני
רב ורקדן יודע שמצווה לשמח אנשים
חחחחחחחחחחחח..... שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב ומאוד אשמח לקבל תגובות