איזה תותח!

י ע ל י ק

New member
לטעמי,יותר תומ"ת../images/Emo13.gif

שמתם לב שבלינק 2 יש לו תרגום סימולטני לשפת הסימנים? חחח

ליילה 1

New member
להלן התרגום:

תול"ר: תותח ללא רתע תומ"ת: תוח מתנייע אכן בקליפ מס' שניים הוא נראה כמו תומ"ת עם רשת הסוואה

קונקי1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא ממש ראיתי עד הסוף

אני מתביישת להודות שריקוד בטן שמבוצע ע"י גברים לא עושה לי את זה מה לעשות לא מתחבר לי
ויסלחו לי כל חברי הרקדנים אם זה דבקה או ריקוד עם מקל אני שבויה אבל הרכות ופיתולי האגן לא מתחברים לי עם החזות הגברית ואני באמת מקווה שאני לא פוגעת באף אחד
אני לא נגד שירקדו, בכייף שיהיה לכולם ואני שמחה לפגוש רקדנים גברים בשיעורים ובסדנאות אבל אם זה סרט וידאו אני לא נשארת לצפות במחשבה שנייה גם לא מתחברת לרקדנים גברים בבלט הקלאסי

dvd2000

New member
ועל כן נאמר../images/Emo197.gif

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח . ומוסיף המקובל שאין גם מה להיעלב . ולתוכנית רוקדים עם כוכבים כשהגברים שם עם כל הנצנצים ומסובבים את האגן מתחברת או שלא כל כך .

ליילה 1

New member
למאור ../images/Emo62.gifהגדול DVD

אני רואה שאימצת בשמחה את התואר של פוסק הלכה ומקובל . בעקבות חבישת שני הכובעים
החשובים של רב מקובל ורקדן, הפכת רשמית
להיות הרֶבֶּה המענטז של הפורום.
וב

קונקי1

New member
../images/Emo197.gif dvd היקר צודק בהחלט

מאחר ולא ראיתי אותך אף פעם רוקד אינני יכולה לומר דבר על הריקוד שלך אולם אני יכולה בהחלט לאמץ אותך אל ליבי בגלל הגישה הבריאה שאתה עושה לנפשך ובאמצעות החיבור למוזיקה ולריקוד אם הריקוד הזה עושה לך את מה שהוע עשה ועושה לי הרווחת בגדול וממש לא משנה אם קונקי אוהבת ריקוד בטן שמבוצע ע"י גברים או לא!!! תהנה יא חביבי, מאחלת לך שלא תפסיק ההנאה והשמחה בחייך
ונ.ב. - לא רואה רוקדים עם כוכבים - מחוסר זמן אבל הולכת להופעות מחול שונות ואת להקת המחול הקיבוצית אני מעריצה (את הגברים ואת הנשים) המופע "שומר מסך" שלהם גרם לי לרעוד מהנאה והתרגשות. וכבר יש לי כרטיסים למופע הקרוב בסוזן דאלל. אני לא מתנצלת כי זו עמדתי והפורום הזה הוא המקום להביע אותה שיהיה לך רק טוב.

י ע ל י ק

New member
גמני לא רוצה להעליב אפחד

ובטח שלא את דיוידי המאד מקובל בפורומינו
, אבל אני מסכימה אתך קונקי, לגמרי. אני בהחלט מעריכה את הכשרון והיכולת של כל רקדן או רקדנית אבל נהנית לראות את הריקוד הזה על נשים.

n o a b i

New member
אני לא מסכימה!!

גבר שרוקד יפה יכול לעשות מטעמים מריקודי בטן. ככל שאני רואה יותר גברים עושים את זה, ככה זה מתחבר לי יותר. ריקוד הוא ריקוד הוא ריקוד!!

dvd2000

New member
ל ../images/Emo94.gifבננות../images/Emo94.gif

קודם כל יש לי עור של
, ואני לא נעלב ואין גם על מה . וחוץ מזה אני בעד שאנשים אחרים ישמיעו את דעתם גם אם היא מנוגדת לדעתי , פלורליזם חחחח.... אבל יש לי הפתעה בשבילכם
יותר נכון וידוי
ואני יכול לספר לכם שגם לי זה קצת צורם בעין שאני רואה גבר שהוא רוקד ועושה תנועות נשיות מדי לטעמי למרות שגם אני רוקד , אבל לריקוד שלי אני איני מודע בגלל שאני מאוד נהנה מזה ומתייחס לפן האומנותי ומספק לנשמתי את צרכיה . אני מתחבר למוזיקה מרגיש אותה ולא חושב מה יהיה הצעד הבא שאני יעשה. אך איזה הטענת מצברים הטענתי במצרים לכל השנה הזו וגם לשנה הבאה חחחחחחחחחחחחח......... איך אנשים הסתכלו עליי כאילו נפל
מהשמיים והעניק להם צרור של משאלות , למרות שזה די מקובל שגבר רוקד במצרים יותר יפה אפילו מאישה . תאמת כל רקדן מעביר את זה אחרת למשל ראיתי רקדן במצרים שדווקא מאוד נהנתי מהריקוד שלו ותאמת לא צרם לי בעין בכלל . אולי בגלל שהלבוש שלו היה שונה והוא לא היה עם בטן חשופה או שפשוט התנהגתי כמו ברומא , הביצוע שלו היה כל כך אלגנטי והפירגון שהוא קיבל חבל על הזמן , לא כמו בארץ יד אחת מלטפת ויד שניה נותנת סטירה ,הפירגון לא נבע מגיחוך אלא מהערכה . אני חושב שבן אדם אוהב משהו הוא צריך לעשות אותו גם אם לפעמים זה לא מוצא חן בעיני הסביבה , זה מאוד משמח שאומרים לך את האמת ולא הולכים סחור סחור . והדבר שאני הכי נהנה ממנו זה קודם כל לספק את צרכיה של הנפש שלי ודבר שני שאני משמח אנשים ומי כמוני
רב ורקדן יודע שמצווה לשמח אנשים
חחחחחחחחחחחח..... שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב ומאוד אשמח לקבל תגובות

ליילה 1

New member
אוהבת את הגישה שלך האומרת../images/Emo24.gif

......" אני חושב שבן אדם אוהב משהו הוא צריך לעשות אותו גם אם לפעמים זה לא מוצא חן בעיני הסביבה ".....
...." והדבר שאני הכי נהנה ממנו זה קודם כל לספק את צרכיה של הנפש שלי "..... כל כך נכון, ולא לכולם יש את הכח והאומץ ליישם!

dvd2000

New member
הפתעה קטנה בשבילך ליילה ../images/Emo140.gif

הרגנתי בשבילך להקה וזמר שישירו לך את השיר ליילה ליילה ליילה , ובכך אפשר להוסיף לי עוד תואר חוץ מרב ורקדן אלא גם מארגן שמחות חחחחחחחחחחחחחחחחח

ליילה 1

New member
תודה רבה לך../images/Emo24.gif

אז מה יש לנו כאן?:רב, רקדן, זמר, ואמרגן.
. נשמע מאוד מבטיח ,להתראות בשמחות.

למעלה