איזה תוסף שמן שמים למנוע שאוכל שמן ??

paparazzi2

New member
איזה תוסף שמן שמים למנוע שאוכל שמן ??

שלום !! יש לי בעיה בזמן האחרון עם הרכב .המנוע היתחיל לאכול לי שמן . מדובר בדייהטסו מנוע 1000מודל 92 רציתי לדעת האם יש תוסף ספציפי שיכול לעזור בפתירת הבעיה תודה מראש עדי

חן 1111

Active member
תתחיל מלבדוק אם אין נזילת שמן.

אולי הבעיה היא נזילה ולא אכילה. תסתכל מלמטה אם התחתית רטובה ואם יש טפטוף או שלולית לאחר שהרכב עמד. אחר כך תבדוק כמה שמן המנוע אוכל. אם הוא אוכל מעט עזוב את זה. תוספים שפותרים אכילת שמן גורמים לנזקים אחרים.

paparazzi2

New member
חן אין לי נזילת שמן

אתה מכיר תוסף שיכול לעזור ? אני מוסיף כל שבוע יותר מכוס שמן . ראיתי (אני חושב ) באייס כל מיני חומרים .יש ציפוי אקרילי לצילינדר ויש תוסף של STP המוכר קרא לזה דבש ויש עוד כל מיני חומרים ואני לא יודע מהכי טוב או מתאים . אם אתה מכיר חומר טוב שיכול לעזור אשמח לשמוע תודה מראש עדי

קוסטיקה

New member
לגבי הדבש תבדוק טוב כי דומני שיש כאן

סתירה בין מה יעיל בטווח הקצר ומה טוב בטווח הארוך... אני לא מכונאי אבל דומני שזה יעזור במיידי אבל עלול להזיק בהמשך... בכל אופן אם תחליט בחיוב יש לי פחית דבש כזאת (סגורה הרמטית) מיותרת... פסיכולוגית אני לא מסוגל לזרוק מה ששילמתי עליו... קוראים לזה פולניות...
(בעבר, ואולי גם כיום, היא הייתה מצורפת בקניית גלון שמן STP).

חן 1111

Active member
כוס שמן בשבוע, זה נגיד ליטר שמן בחודש.

כמה ק"מ אתה עושה בחודש? אם 2000, אז זו צריכה לא נוראה ואתה יכול גם לא לעשות כלום. אם 500 אז זו צריכה גבוהה וכדאי לטפל בה. הטיפול הנכון לטווח ארוך הוא לשפץ את המנוע או הראש, מה שצריך. תוסף דבש של STP הוא איכותי ויכול לעזור בטווח הקצר, ורק לזה הוא מיועד. אתה לא יכול למשוך את זה הרבה ככה, כי כל התוספים מהסוג הזה מגדילים את הבלאי בטווח הארוך. חוץ מזה באיזה שמן אתה משתמש? אם בצמיגות 40, תעבור ל-50. זה לבד יכול לשפר קצת. קח בחשבון שאכילת שמן גורמת גם לעשן, וזה יכול להכשיל אותך בטסט.

paparazzi2

New member
את המנועים האלו לא משפצים רק מחליפים באחר

להחליפ מנוע עולה 5000 שקל מנוע משומש(מפרוק או תאונה יש גם מנועים מיובאים ) כל הרכב שווה 5500 שקל . מי אמר שהמנוע התחליפי לא אוכל שמן .איפה כל הריצות למוסך למשרד הרישוי ? חשבתי שהכי פשוט להוסיף לשמן תוסף תודה בכל מקרה

למעלה