איזה תוכי לקנות ?

liat99

New member
איזה תוכי לקנות ?

שלום לכולם, בנינו כלוב חדש (מטר אורך, גובה 180, רוחב 90 ) ואנחנו מתלבטים איזה סוג של תוכי לקנות, אולי תוכלו לעזור לנו. הכלוב בחצר, אנחנו רוצים תוכי בינוני, שיהיה "חביב" לילדים קטנים, לא צורח ... וכמובן שנכל להחזיק אותו ולשחק איתו. ועוד שאלה, האם כדאי לחכות לאביב או שאפשר להביא תוכים כבר עכשיו בחורף (כמובן שנסגור את הכלוב עם נילונים) .

אתם מתחילים בתחום?

תוכים שאני מכירה למתחילים זה תוכונים וקוקוטלים.... לגבי התוכים הגדולים יותר אני לא יודעת.. חכה למבינים יותר...

liat99

New member
כבר גידלנו תוכונים וקוקטלים

מתחשק לנו הפעם קצת יתר גדולים.

אממ, אולי לורים/סנגלים או אפילו

טימנע?

רואי

New member
לדעתי..

ממש תפור עלייך סנגל אם את רוצה ללמוד עליו יותר פרטים..הנה כתבה בנשוא שכתבתי: http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles.asp?id=781&art_id=11

תשובה ממש לא משהו!!

תמנע- קשה בריבוי סנגלים- חייבים ללא רעש של תוכים אחרים! אבל אפשרות לורים- חיבים טיפול מיוחד ולא קלים ברביה.

רן בראל

New member
אנשים, בבקשה להפנים!!!../images/Emo123.gif

תימנה = ג'אקו!!! לכל דבר וענין!!! אין הבדל מלבד הגודל ואין שום הבדל בשיקולים לפני שקונים!!! בבקשה להפסיק להציע לאנשים לגדל תימנות כאילו שמדובר במשהו שהוא אחר מג'אקו!!!

bilbolim

New member
לא ניראה לי....

שים לב לזה: "שיהיה "חביב" לילדים קטנים, לא צורח... "

רן בראל

New member
קוואקרים

חביבים מאוד, גם לילדים. תוכי שמגודל כמו שצריך ומקבל יחס טוב גםן לא צורח. אגב, צורח זה דבר יחסי, אני רגיל לדברים קצת יותר גדולים...

bilbolim

New member
קוואקרים

הקוואקרית שלי באמת לא צורחת אבל רוב הקוואקרים צורחים אז אם רוצים תוכי לא רועש עדיף לא להסתמך על זה... ושאנטי שלי תוקפנית כלפי ילדים, אם ילד מקרב יד לכלוב שלה היא רצה אליו ונותנת לו ביס רציני. "תוכי שמגודל כמו שצריך ומקבל יחס טוב גםן לא צורח" אני לא מקבלת את הדעה הזו. גם תוכי שמגודל כמו שצריך, יש תוכים רעשנים באופי שלהם כמו שיש ילדים רעשנים באופי שלהם, על רעש כמובן אפשר לעבוד ולהרגיל אותם לצפצף ציפצופים חמודים במקום להרעיש-אבל לא תמיד התוכי קולט את זה. שאנטי שלי לא תוקפת אותי אלא רק אנשים זרים, אני לא מוצאת שום דבר לקוי בחינוך/ גידול שלה שבגללו תצא תוקפנית.

bodas

New member
נצל"ש: ניסויים בבע"ח ../images/Emo105.gif

איפה עובר הגבול שבין מותר לאסור? מה מצדיק ניסויים בבע"ח ומה לא?... באילו תנאים זה נחשב מחקרי ובאילו בלתי אנושי? יש לכם דיעה?... הביעו אותה! השתתפו בסקר פורום ביולוגיה (834) ובדיון. אל תחמיצו הזדמנות להביע את דעתכם!
קישור

למעלה