איזה תוכי זה?

blader boy

New member
יש לי

עם אתה מעוניין יש לי דררה כחולה אכלת יד למכירה זכר. בן 9 חודשים למכירה ומה שיש לך שם זה דררה נקבה בוגרת!!! אז אתה יכול לחבר לה בן זוג.

eagle701

New member
בטבע יש אך ורק דררות ירוקות

מוטציות וצבעים אחרים זה רק בשבי הדררה הצהובה שהבן אדם תפס ברחה למישהו והיא לא גדלה בטבע כמו שרובכם כאן אמרתם

blader boy

New member
מה אתה מבלבל תשכל!!!

יש בטבע ביצראל גם דררות כחולות, צהובות, ירוקות, אפורות ועוד כול מיני מוטציות.. אני אישית אני ראיתי להקה של דררות אפורות ( לא משנה איפה) וגם אני מכיר מישהו שתפס מוטציה של דררה ואלכסנדרין. אז מי שלא יודע אז בבקשה לישתוק!!!

ran 15

New member
ישאת כל הצבעים...

וכל הכלאות האפשריות שלדררות וטבע כי פשוט זוגות שברחו ותוכים שברחו עפים למושבם מתגוררים שם וזהו ומתחילים לעבודגםשםויותר טוב מכל שבי.. קיצר יהכל בטבע..לא טבעי אבל ישהכל...

eagle701

New member
אז למה אתה מדבר?

גם אני חשבתי פעם שראיתי דררות צהובות ומוטציות בטבע אבל כשהדררה עברה יותר קרוב אלי ראיתי שזה בעצם דררה ירוקה כמו שהבחור מעלי אמר יש בטבע כי הם ברחו מאנשים אבל הדררות הפראיות בטבע הם ירוקות אתה אומר שיש גם צבעים אחרים ואני סתם מבלבל את השכל תביא לי הוכחות לזה כי כמו שאתה אמרת משפט בסוף ההודעה שלך אני יוסיף לו משהו שלי מי שלא יודע וגם לא מוכיח אז בבקשה לשתוק

blader boy

New member
תישמע אתה מבין ביכלל בתוכים????.

תקשיב אתה חושב שאני באמת יפרסם בפורום איפה ראיתי להקה של דררות אפורות??? וסתם לידע כללי יכולים להיות דררות כחולות, צהובות, אפורות, לבנות. בלי שיברח למישהו אחת מהן. אתה יודע איך?? נגיד וזוג דררה ירוקה היזדווג, אז נהיו לו גוזלים ועכשיו הגוזלים היזדווגו בין עצמם, שזה כבר מביא לדור שני ( דור שני זה צהוב) ואחרך שלאה היו גוזלים אז אולי אחד מהם היזדווג בטעות עם גוזל שהטילו הסבא והסבתא שלו ( הם דור 1) ואחר כך זה ממשיך וממשיך והגענו לדור 4 ופה כבר יצאו גוזלים כחולים.. ועכשין נגיד אחד מהכחולים היזדווג עם גוזלים מהדור השני אז סביר להניח שיצאו צבע אפור או לבן. יש מבין.?????? הכול זה גנטיקה בתוכים אין תוכי שנולד עם צבעים יפים.

ran 15

New member
אני לא מבין בגנטיקה

אבל ככה זה באמת מתיישם.. למשל ראיתי את דודשלי תופס מלא אבל מלא דררות ירוקות כחולות צהובות ואני הייתי שזה קרה. ככה שזה לא משהו שאין לו הוכחות. תחשוב כמה תוים בורחים וכמה תוכים מתהקלמים באמת ...מלא.. בכמויות...וכמובןשהם יעופו לאן שיהיה יותר אוכל. רק שתדע לך שזה עניין שלזמן עדשחקלאים יתחילו ירות בהם כי הם פשוט הורסים יבולי שלמם למשלפקאנים. חמניות..וכדומה...רק לידע הכללי שלך...

blader boy

New member
אני יודע

תאמין לי ראיתי להקה של איזה 20 דררות ירוקות מחסלות מטע של חמניות, לי אישית הציעו לבוא ולילכוד אותם ואני לא הסכמתי.

ran 15

New member
אניחושבשהתוכים יעדיפו לחיות בשבי

מאשרל למות בחופשי....אם יגידו לי ללכת לתפוס הייתי הולך לתפוס ולא הייתי מוכר אותן אלא מחלק אותן. הקטע הוא שעדיף שהן ישארו חיות מאשר ימותו זה עניין שלזמן עד שיתחילו פשוט לפזר להן רעל...או אפילו לירות בהן.

LordOfSpells

New member
זה לא שטויות. בארצות הברית יש מקומו

מקומות ששונאים תוכים מזנים מסויימים וזה לא חוקי לגדל אותם. אני חושב שאחד מהזנים האסורים זה קוואקר. אה שכחתי להגיד-זה במדינות מסויימות שאסור לגדל, לא בכל המדינות.

ran 15

New member
מה לא מובןמשחיתים גידולים חקלאיים

לחקלאי יש את האפשרות להיפטר ממזיקים לחווה שלו ע"י הרבה דברים ...הוא יבין לבד שדחליל לא יעזור... ווא יפזר רעל אנשים וזה עוד יבוא היה לי דוד ז"לשהיה לו כרם ותמיד הייתי בא אליו והוא הסביר לי את ה שאם תוכים יגעו בשדה לו הם יהרסו לו את הפרנסהה ולא תיהיה לו ברירה אלא לתפוס אותם או להרוג אותם בעזרת רעל הרי תוי זה בדיוק כמועכשיו או כל מזיק אחר...

eagle701

New member
לא אמרתי שתגיד איפה ראית גם אני לא

אומר לאנשים איפה אני ראיתי להקות של דררות וכן אפילו פעם אחת ראיתי להקת קוואקרים אמרתי תביא צילום אני רואה המון דררות בלהקות באזורים שונים והם היו אך ורק ירוקות אולי באמת יש מצב שאני טועה ועם השנים באמת התחילו לצוץ גם מוטציות פראיות כי כמו שאמרת עם דררה צהובה נגיד בורחת למגדל ומזדווגת עם דררה ירוקה היא יכולה לצאת בכל מיני צבעים (אני לא מכיר את האחוזים האמיתים)

למעלה