איזה ש=ו=ו=ת אתי ונעמה נכון?! חחחחחחח עכשיו שמתי לב וראיתי שהן 2 פצצות סופניות!!!!!
ה הליאוריות New member 17/11/03 #1 איזה ש=ו=ו=ת אתי ונעמה נכון?! חחחחחחח עכשיו שמתי לב וראיתי שהן 2 פצצות סופניות!!!!!
ה הליאוריות New member 17/11/03 #3 פ=צ=צ=ו=ת=! חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש מתוקות!!!!1 שתי שקסיות סופניותתתתתתת חחח...מתוקות!!! טוב יאללה הבנות באו ואני זזתי!! חולה עליכן אחת אחת..אבל תמיד אחת יותר..חחחח
פ=צ=צ=ו=ת=! חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש מתוקות!!!!1 שתי שקסיות סופניותתתתתתת חחח...מתוקות!!! טוב יאללה הבנות באו ואני זזתי!! חולה עליכן אחת אחת..אבל תמיד אחת יותר..חחחח
G GlitterKitten New member 17/11/03 #4 הפליות ../images/Emo3.gif GIRL I THINK THAT IM INLOVE WITH YOU!!! (חחחח שיניתי לגירסה נשית)
ט ט2ריינית על קו3ים New member 17/11/03 #7 כפרהההההההההההההההההההה איזה כוסיתתת!!! מי שאומר שנעמה לא כוסית מתעסק איתי!!!!! חסר לכם! יפיופה כזאתי עדיין לא ראיתי בחיים!!! *נשיקותתתתתת* חולה עליך חיים שלי!
כפרהההההההההההההההההההה איזה כוסיתתת!!! מי שאומר שנעמה לא כוסית מתעסק איתי!!!!! חסר לכם! יפיופה כזאתי עדיין לא ראיתי בחיים!!! *נשיקותתתתתת* חולה עליך חיים שלי!
ט ט2ריינית על קו3ים New member 17/11/03 #8 מזה? לאן כולם הלכו?? נעלמתם כמו רוחות רפאים תחזרווווווווווווו אלללללל תלכוווו!!!
ש שרון שימרון1 New member 17/11/03 #9 אני חצי כאן וחצי לומדת..... ספרי משהו מעניין כי החומר שיש לי לבחן מאוד משעמם....
ה הליאוריות New member 17/11/03 #10 היינו... והלכנו... לא לשכוח חמסה היו ב10 בערך ביצפאן "הכוסון" ליאור הוברמן כתבה.. חולה על עצמיייייייייייייי פשוט חולהההה שרופהה על עצמייייייייי
היינו... והלכנו... לא לשכוח חמסה היו ב10 בערך ביצפאן "הכוסון" ליאור הוברמן כתבה.. חולה על עצמיייייייייייייי פשוט חולהההה שרופהה על עצמייייייייי
ט ט2ריינית על קו3ים New member 17/11/03 #11 אין לי מה לומר.... יש לי לומר משו קטן שאני מזה מאושרת!!! (לא בגלל אמא שלי) אלא בגלל משו אחר!