איזה שעמום

wasted years

New member
כפרה עלייך:)

היית אוספת גם נבלות וקיפוןדים מקופדי ראש? חזרת בתשובה והיית אוכל סנדביצ'ים מתחת לשמיכה ביום כיפור? היית מתחזה לרבי , גונבת עורלות ומכינה מהן שקשוקה?

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

העלית לי חיוך על הפרצוף המדוכא שלי
ולא, לא עשיתי את כל הדברים שציינת [השד יודע מאיפה הוצאת אותם], אבל כן עברו במוחי רעיונות אחרים, לא מלבבים במיוחד, כמו לעשות ראסטות, חלמתי שהיו לי ומאותו יום התחשק לי שבאמת יהיו לי.. זיבלתי לכולם את השכל האם כדאי לי, אפילו למורים.. מה שכן המורה למתמטיקה פעם נכנסה לכיתה והייתי באמצע הכיתה על הרצפה בוכה [לא באמת, סתם הצגות] כי לא רציתי להשאר לעוד שיעור מתמטיקה מלבב ומיוחד במינו, עם רגליים מפוסקות וצעקות בסגנון "לא רוצה!!", ממש כמו ילדים קטנים בסופר כשאמא מחליטה שאין שוקו להיום...

wasted years

New member
../images/Emo12.gif

"עם רגליים מפוסקות וצועקת בסגנון "לא רוצה"!! אלה...

AeroSlash

New member
עומר!!

למה נראה לי שמחשבות בעלות מטען מיני כזה או אחר עולות למוחך ברגעים אלה ממש?!?!?! הכוונה הייתה כמו ילדים קטנים, שאלה כמו עומר שהתחילו לדמיין דברים בעלי גוון כחלחל.. שוב, עזוב, הערב הזה לא משפיע עלי לטובה

Dynamo1929

New member
הקריין של "פסוקו של יום"

נמצא בסכנת פיטורים... :) ואת רצינית לגבי "הייתי מסוגלת להתיישב על הרצפה ולהתחיל לצעוק בלי שום סיבה נראת לעין"...? זה נשמע "קצת" מוזר... :)

leofur

New member
בואו לא נתחיל לגבי מה צריך לשנות

במין השני, כלומר הנשים או המין היפה למי שרוצה... אבל אנחנו בכל זאת אוהבים אותכן.... ואין כזה צבע ירוק בקובק ואין פאסטורליות!!!

פנסקו1

New member
גם אני לא מצליח להרדם ../images/Emo7.gif

וגם לי משעמם
עצוב מאוד עצוב נא לעמוד דקה לזכר כל המשעוממים(שעדיין קימים).........

הלוואי להרדם ../images/Emo7.gif

שתיתי יותר מדי ועכשיו אני אוכל כדי שלא יהיה לי הנג אובר מחר.. מה אני רוצה לשנות? ערבים כמו היום לדוגמא.. למה? או למה לשתות כל כך הרבה? פעם באה אני מזמינה מים במקום המון בירה ופוליש... חחחחח.. לכתוב שיכורה בפורום זה עוד יותר מצחיק
מעניין אם אני אזכור את זה מחר...

vk3

New member
למה לא יוצא לך לפני חמש ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מוטרדת ממשהו
OZABOCHENOYA
הייתי רוצה לשנות את יחסי ללימודים, את הקשר שלי עם אמי וההתנהגות שלי לבנות שאני נדלק עליהן...

s h u r i k

New member
חפירה.. אממממ... חפירה :))

אין מצב שאני לא הייתי נירדם הלילה..... היום הלכתי למין פגשית מחזור קטנה ש"ידידה" שלי אירגנה לחבורה שהיתפרקה לנו- קיצר היה משעמם, אבל לפחות אף אחד לא עיצבן אותי עד שהגענו לשולחן... האנשים פשוט לא יודעים נימוסי שולחן, לעזאזל איתם, אני היתביישתי לשבת לידם. יותר ממה שהיתביישתי היה לי מגעיל לשבת איתם, הם ביישו את כל הרוסים עם ההיתנהגות שלהם.... אבל לפחות קצת נהנתי, כי הבן אדם שהכי היתנהג מגעיל היה הבן אדם שאני הכי שונא שם, ולמה אני שונא אותו...?!?! כי הוא גונב לאט לאט את אהובתי... קיצר הבן אדם אוכל עם היידים, אוכל עם כל הראש- ככה שאפילו על הגבה יש לו חתיכות של אוכל, תוקע גרפסים (אולי אם זה היה בחבורה של בנים רק אז מלא (גם לא) אבל ליד בנות), אם ניתקע לו משהו בין השניים הוא מתחיל להוציא את זה אם שתיי היידים.... קיצר הלך לי התאבון, אבל בישביל הנימוס סיימתי את המנה שלי (אני גם לא אוהב אנשים שלא אוכלים כי לא נעים להם- לדעתי זה טיפשי, במיוחד אם מכירים את האנשים שאתה אוכל איתם). אבל הכי הרג אותי, שהם התחילו ליצחוק עליי כשביקשתי סכין לחתוך את הכל... זה הכי הפתיע אותי בעולם- סליחה שאני לא רוצה לאכול עם היידים- איפה שחכתי את הנימוסים שלי?!?! אחרי הארוחה קצת לא היה נעים לי שצחקתי מבפנים על אותו אחד אבל זה מייד היתפוגג לי כי במלחמה ואהבה- הכל מותר, וחוץ מיזה איך אפשר להיות עם מישהו שאוכל ככה.... לא יודע, אולי זה רק אצלי אבל נימוסים מאוד חשובים לי. אנשים צוחקים אלי במיוחד כי אני אף פעם לא מיתיישב לפני שולחן עד שכל הבנות לא יושבות גם.... אני לא מבין מה יש ליצחוק אלי?!?! אחרי זה הלכתי מישם (למזלי) ופגשתי ידידה שלי (יש לי רק ידידות) והלכתי איתה לפארק איפה שיש מיתקנים מיתנפחים, לארח לה חברה כשהיא שומרת על המיתכנים.... היה לי משעמם לארח חברה, אז היתנדבתי גם לישמור על המיתכנים- מסקנה אחרי כל זה- אני לא רוצה יותר ילדים בחיים שלי (לפחות למשך 20 שנה הקרובות- גם לא) סיוט מה שהלך שם, הילדים עומדים בהמוניהם מול מיתקן עלוב, ואתה צריך להבדיל בין הגילים ככה שבכל פעם יכנס גיל מסויימם... אבל הילידם של היום לא כמו שהיו פעם. הילדים של היום הוכלים יותר מידי במבה ולכן כולם ניראים באותו גיל.... אבל הכי מעצבן היה לריב עם ההורים הדפוקים שמכניסים את הילדים בני השנתיים בשושו... ובאותו הזמן צועקים אלי שאני לא מכניס אותם, טיפשים ההורים, לא ידעתי שהעם הזה עד כדי כך טיפש, המטומטמים לא מבינים שאם הבמבה הקטן שלהם יקפוץ אם מישהו בגיל 6 אז הם פשוט ידרסו אותו, ואז יאשימו אותי והילד שלו יבכה כי שברו לו את האף.... קיצר זה היה מאוד מעייף, במיוחד לרוץ בכל מיתקן המיתנפח רק כדי להעיף מישם את הילדים שלא רצו לרדת! הגעתי לעיקר... אני אם לא מצליח להירדם אז אני שם לעצמי מוזיקה מרגיעה כמו RAMMSTEIN או Machine Head ואני נירדם תוך שלוש דקות!!! אני רוצה לשנות את האכפתיות שיש לי כלפי אנשים.... אנשים שאפילו קצת חשובים לי אני יעשה בישבילם כימעט הכל, אבל אני תמיד ניפגע בסוף כי הם מוכרים אותי בעד זבל- בכל החיים שלי זה היה ככה, ביגלל זה יש לי רק ידידות, כי הבנים הם חרא של עם (לא שאני יוצא דופן), אבל אם הידידות פוגעות בי אז אני משותק למשך חודש וחצי וכולי בדיכאון- קיצר אני ניפגע יותר מידי מהר! מה שאני רוצה לשנות בכל הבני אדם זה את הקטע שליראות ולהבין כשאתה פוגע במישהו אחר, ולא לשים לב לזה רק כשמיהו אחר פוגע בך, קיצר העיקרון של המישפט המפורסם "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך" (משהו כזה), וכמובן לדעת ליסלוח לאנשים שבאמת מיתכוונים לזה, כל אחד ראוי לקבל היזדמנות שנייה!!!!

האמת אני ממש מבינה אותך

לגבי כל העניין של הידידות. גם לי יש בעיקר ידידים, וכמה חברות ממש טובות שהולכות איתי כבר קרוב לעשר שנים. אני לא יכולה להסתובב עם בנות סתם. לא אוהבת. הבעיות שלהן ואיך שהן מתנהגות אחת לשניה ואיך והיחס שלהם לדברים מסויימים פשוט משגע אותי. מה שכן יש לפעמים בעיה בזה שכל החברים שלי הן גברים...
ו... אני מסכימה במאת האחוזים עם מה שאמרת בקשר לשינוי
הלוואי עלי...

vk3

New member
שורקה אני אוהב אותך ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

אתה בן אדם נפלא והבנתי זאת ממזמן... לעולם אל תשתנה ותמיד תעמוד על עקרונותייך. אל תשתנה בשביל אחרים, אלא שהאחרים יישתנו בשבילך
כמעט גרמת לי להקיא שוב עם הסיפור שלך... פויה
וכול הכבוד, אתה גבר אמיתי, אין דבר שיישתווה לנימוסים
ולגבי זה שאתה תמיד נפגע בסוף... מוכר, עד דמעות
אבל עם הזמן לומדים לשלוט בזה, חנך את עצמך
אל תשתנה, אבל דע לצפות מראש מה ייקרה ואיך לנהוג... תמיד תתן את עצמך בכול ה- 100%. אני תמיד אומר לעצמי שאני לעולם לא ארגיש אשם ( בהקצנה), כי אני הייתי שלם עם אותו האדם בכול מה שיכולתי לתת לו. ואם זה התפרק או הסתיים לא טוב- אשמתו
אני את שלי נתתי ואני לא מצטער על השמץ הכי קטן. הכול בא ממעמקי
י
אני חושב שזה יבוא לך עם הגיל...
חבר

eMiFrEaK

New member
שורקה??אני אמורה להתחיל לדאוג??אהמ.

אין פה לאף אחד מושג אפילו עד כמה הוא נפלא.. ותאמינו לי שאני יודעת!! קיריל... חחח אתה צודק =) (ואני לא נוטה להסכים עם אנשים.. אז כבוד גבר!!)
ושוריק.... הוא יצליח בחיים, למרות שכרגע אני מאמינה בו הרבה יותר ממה שהוא מאמין בעצמו, זה יבוא לו... ואולי אתה צודק... אולי זה באמת יבוא עם הגיל..ואולי זה כבר הגיע והוא פשוט מפחד להפתח לזה.. =) (ועם קצת עזרה הוא יצליח... ובדיוק בשביל זה אני פה
)

vk3

New member
נכון, כול מה ששוריק שלנו צריך...

זו עזרה ותמיכה בכול המובנים
אם הוא יירצה, הוא יגיע לגדולות. כי הוא פשוט יכול...

s h u r i k

New member
אולי זה ביגלל שרק עכשיו חזרתי הביתה

אני לא הבנתי למה אני צריך להיפתח ומה יבוא עם הגיל???

eMiFrEaK

New member
ובנאדם!!!

מה נסגר עם החיבוקים????? ועם משפטי האהבה??? תפסיק לאלתר!!

למעלה