חפירה.. אממממ... חפירה

)
אין מצב שאני לא הייתי נירדם הלילה..... היום הלכתי למין פגשית מחזור קטנה ש"ידידה" שלי אירגנה לחבורה שהיתפרקה לנו- קיצר היה משעמם, אבל לפחות אף אחד לא עיצבן אותי עד שהגענו לשולחן... האנשים פשוט לא יודעים נימוסי שולחן, לעזאזל איתם, אני היתביישתי לשבת לידם. יותר ממה שהיתביישתי היה לי מגעיל לשבת איתם, הם ביישו את כל הרוסים עם ההיתנהגות שלהם.... אבל לפחות קצת נהנתי, כי הבן אדם שהכי היתנהג מגעיל היה הבן אדם שאני הכי שונא שם, ולמה אני שונא אותו...?!?! כי הוא גונב לאט לאט את אהובתי... קיצר הבן אדם אוכל עם היידים, אוכל עם כל הראש- ככה שאפילו על הגבה יש לו חתיכות של אוכל, תוקע גרפסים (אולי אם זה היה בחבורה של בנים רק אז מלא (גם לא) אבל ליד בנות), אם ניתקע לו משהו בין השניים הוא מתחיל להוציא את זה אם שתיי היידים.... קיצר הלך לי התאבון, אבל בישביל הנימוס סיימתי את המנה שלי (אני גם לא אוהב אנשים שלא אוכלים כי לא נעים להם- לדעתי זה טיפשי, במיוחד אם מכירים את האנשים שאתה אוכל איתם). אבל הכי הרג אותי, שהם התחילו ליצחוק עליי כשביקשתי סכין לחתוך את הכל... זה הכי הפתיע אותי בעולם- סליחה שאני לא רוצה לאכול עם היידים- איפה שחכתי את הנימוסים שלי?!?! אחרי הארוחה קצת לא היה נעים לי שצחקתי מבפנים על אותו אחד אבל זה מייד היתפוגג לי כי במלחמה ואהבה- הכל מותר, וחוץ מיזה איך אפשר להיות עם מישהו שאוכל ככה.... לא יודע, אולי זה רק אצלי אבל נימוסים מאוד חשובים לי. אנשים צוחקים אלי במיוחד כי אני אף פעם לא מיתיישב לפני שולחן עד שכל הבנות לא יושבות גם.... אני לא מבין מה יש ליצחוק אלי?!?! אחרי זה הלכתי מישם (למזלי) ופגשתי ידידה שלי (יש לי רק ידידות) והלכתי איתה לפארק איפה שיש מיתקנים מיתנפחים, לארח לה חברה כשהיא שומרת על המיתכנים.... היה לי משעמם לארח חברה, אז היתנדבתי גם לישמור על המיתכנים- מסקנה אחרי כל זה- אני לא רוצה יותר ילדים בחיים שלי (לפחות למשך 20 שנה הקרובות- גם לא) סיוט מה שהלך שם, הילדים עומדים בהמוניהם מול מיתקן עלוב, ואתה צריך להבדיל בין הגילים ככה שבכל פעם יכנס גיל מסויימם... אבל הילידם של היום לא כמו שהיו פעם. הילדים של היום הוכלים יותר מידי במבה ולכן כולם ניראים באותו גיל.... אבל הכי מעצבן היה לריב עם ההורים הדפוקים שמכניסים את הילדים בני השנתיים בשושו... ובאותו הזמן צועקים אלי שאני לא מכניס אותם, טיפשים ההורים, לא ידעתי שהעם הזה עד כדי כך טיפש, המטומטמים לא מבינים שאם הבמבה הקטן שלהם יקפוץ אם מישהו בגיל 6 אז הם פשוט ידרסו אותו, ואז יאשימו אותי והילד שלו יבכה כי שברו לו את האף.... קיצר זה היה מאוד מעייף, במיוחד לרוץ בכל מיתקן המיתנפח רק כדי להעיף מישם את הילדים שלא רצו לרדת! הגעתי לעיקר... אני אם לא מצליח להירדם אז אני שם לעצמי מוזיקה מרגיעה כמו RAMMSTEIN או Machine Head ואני נירדם תוך שלוש דקות!!! אני רוצה לשנות את האכפתיות שיש לי כלפי אנשים.... אנשים שאפילו קצת חשובים לי אני יעשה בישבילם כימעט הכל, אבל אני תמיד ניפגע בסוף כי הם מוכרים אותי בעד זבל- בכל החיים שלי זה היה ככה, ביגלל זה יש לי רק ידידות, כי הבנים הם חרא של עם (לא שאני יוצא דופן), אבל אם הידידות פוגעות בי אז אני משותק למשך חודש וחצי וכולי בדיכאון- קיצר אני ניפגע יותר מידי מהר! מה שאני רוצה לשנות בכל הבני אדם זה את הקטע שליראות ולהבין כשאתה פוגע במישהו אחר, ולא לשים לב לזה רק כשמיהו אחר פוגע בך, קיצר העיקרון של המישפט המפורסם "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך" (משהו כזה), וכמובן לדעת ליסלוח לאנשים שבאמת מיתכוונים לזה, כל אחד ראוי לקבל היזדמנות שנייה!!!!