איזה שעמום

Angel lips

New member
איזה שעמום../images/Emo7.gif

להרדם אני לא יכולה, פשוט לא יוצא לי לפני 5 וחצי בבוקר! אני אתמול מ1 עד 5 שכבתי במיטה בלי להרדם!!! איזה שעמום! בואו נדבר
בואו כל אחד יגיד מה הוא היה רוצה לשנות באופי שלו ובהתנהגות לגבי: המין השני, ההורים, החברים, הלימודים או מהשיעלה לראש... כל הזמן שקורה משהו עם החברים שעשינו אנחנו אומרים זהו יותר לא מנהגים ככה צריך לשנות תאופי תתנהגות אבל זה חוזר על עצמו או נניח לגביהמין השני, והכי זכור לי כל תחילת שנה אני במטיחה לעצמי להשקיע לא להבריז חחח אלק זה יוצא

wasted years

New member
חחח...

אני למשל... לא ידוע לשמור על דיסטנס מקובל בפגישה הראשונה.. כשאני מרגיש בנוח עם מישהי, אני מסוגל להיות ממשאידיוט.. ואץת זה אני חייב לשנות.. וחוץ מזה.. אני גם צריך לפעול עפ"י העקרונות שאני מציחב לעצמי מדי פעם.

מסכימה!

גם אני ככה... למה לשחק משחקים ולתפוס מרחק סתם. אם אתה מכיר מישהי וכבר על הפגישה הראשונה הכל זורם למה להרגיש רע? אין דבר יותר כיף מבנאדם שעל הפעם הראשונה מתחברים.. ואם אתה טבעי זה משדר לה שהיא מצאה חן בעיניך ושיש עתיד..

Kolmus

New member
מצטרף לשיעמום ../images/Emo4.gif

עד לפני שבוע היה כיף בלתי רגיל, אבל אז כולם התגייסו לי, רק על עצמם הם חושבים
הייתי משנה את היחס שלי ללימודים, כל שנה מאז שאני זוכר את עצמי הבטחתי להשקיע יותר בשנה הבאה, ואז סיימתי י"ב ו... זה עדיין לא קרה

Kolmus

New member
חחח כן כן, אני כבר רואה את זה ../images/Emo6.gif

"אני אשקיע יותר בלימודים לתואר השני"

פנסקו1

New member
עם היא תגיע לאוניברסיטה

חחחחח סתם בצחוק על תיקחי ללב תיקחי לראות..... .... ...... ...... ....(משעמם לי...
עצוב מאוד עצוב.....)

Kolmus

New member
הוא, לא היא ../images/Emo46.gif

והוא יגיע! יגיע אני אומר לכם!!

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo50.gif

כולנו אומרים את זה...

Zot ani 1

New member
די מוכר לי...

רק שאצלי זה פשוט זה שאין לי כוח ללכת לישון...חחחח ולגבי השאלה תמיד קוראים לי מצבים שאני אומרת לעצמי וואי ככה אני לא אתנהג יותר או ככה אני בפעם הבאה לא אעשה וכו'... זה קורה לטובים שבינינו...חחחח ובתכלס היתי רוצה לשנות אצלי המון תכונות רק שאני לא חושבת שזה אפשרי, טוב נו דווקא אולי כן, הרי אין דבר העומד בפני הרצון...:)))

wasted years

New member
לוקחים ויאגרה

אם הדבר לא עומד יש סיבה.. זו כאילו צווי משמיים לאותם אנשים לא להתרבות או משהו.

Zot ani 1

New member
"ציווי משמיים לאותם אנשים"...חחח

חחחחחחחחחחחחחחח פילוסוף...

AeroSlash

New member
אבל לפעמים יש רצון והדבר לא עומד..

עזוב, בדיחה בעלת קונוטציה מינית חסרת תכלית ולא מצחיקה.. :(( משעמם לי, אני רוצה לעוף מחדרה, אני שונאת את חדרה.. [איזה חוסר קשר] בקשר לתכונות שאני רוצה לשנות, בכיתה ט' רציתי לשנות את ההתנהגות שלי מאוד, עברתי תקופות נורא קשות בחיים וזה גרם לי להיות הבן אדם הכי שרוט שהיה בכיתה, הייתי מסוגלת להתיישב על הרצפה ולהתחיל לצעוק בלי שום סיבה נראת לעין, אבל עד כמה שניסיתי לשנות את עצמי לא יכולתי ללכת נגד הזרם של החיים שלי, לא משנה מה עשיתי נשארתי אותו הדבר, עד שעליתי לתיכון והשתניתי לבד, מעצמי, בלי לשים לב, החיים לקחו כיוון טוב יותר, אז למדתי מזה לקח שלא משנה מה אני עושה כדי לנסות לשנות תכונות שלי אני לא יכולה ללכת נגד עצמי אז חבל על המאמץ.. נהנתם מהדרשה היומית?

למעלה