איזה שעוה?!?!

איזה שעוה?!?!

אני גולש רוח לא גלים אבל בכל זאת אני שם שעוה על הגלשן עכשיו שקניתי גלשן חדש אני אוצה לקנות שעוה אמרו לי קנה MR PLAMRS אוSTICKY BUMPS אבל דוגרי מה השעוה הכי טובה עוד שאלה בורדר ליין ליד המרינה חנות טובה??? תל אביב

DaRזה אני

New member
אמממ

STICKY BUMPS שולY1 וכל הפורום פה מאחוריי ותלוי למה החנות טובה היא טובה אבל לא לגלשנים לביגוד יקרה רגילה כמו כולן

א ב י 25

New member
STICKY BUMPS

ברורררררר

TKone

New member
ההוא הרגכ אותי... חחחח

הם מוכרים פלמרס... אז מה נראה לך שהם יגידו לך? תקנה סטיקי בוודיס??? חחחחחחחחחחחחח אחלה מוכרים יש בבורדר ליין בעיקר בת"א

BADbob

New member
מתופף יש לי שאלה עלייך כנס

תגיד ממה גולשי רוח נהנים ? ראסמי אינ רואה אותכם כל הזמן בחוף הילטון וזה אני אשכרה חותר יותר מהר ממה שהגלשנים שלכם זזים מה הכיף פה ? כאילו יש תאלו בחו"ל שקופצים על הגלים וזה אבל שם יש רוחות חזקות כאילו אני לא מבין מה הקטע הכיפי פה כבר עדיף שתשוטו בסירות חחח

TKone

New member
יש כאלה שעושים דברים יפים בארץ!!

לפעמים בסערות יש כאלה שרצים עם זה מזה מהר!! ממש מגניב.. אבל אין מה להשוות בכלל לגלישה רגילה.. למרות שבתכלס.. גלישת רוח מנצל את שתי הדברים! גם רוח וגם גלים!! אפשר גם לתפוס אם זה גל של מטר בלי בעייה אני חושב.. הרוח דוחפת אותו במקום שהא צריך לחתור.. אבל אין.. גלישת גליםם זה ה-דבר!!!

BADbob

New member
רק דבר אחד אינ לא מבין

איך לעזאזל ישראל זכתה באליפות העולם כבר איזה 5 שנים על גלשני רוח שהרוח פה על הפנים ? שיש את הוואי וזה ששם חבל על הזמן

ביום שגלשן רוח יגלוש במהירות שלך...

גם אם תחתור בהרבה מרץ הגלשן שלי בלי לאתמץ עובר אותך בשניה אני גולש בהילטון כמעט כל יום היום הייתי וגם אם תרצה אתה לא מתקרב למהירות שלי!!!! דוגרי אין הרבה רוח בארץ אבל שיש אז לא כדאי לאפסים להתקרב לים!!!!!! ליי קורזיץ מתאמנת כל יום היא גם גולשת גלים ועובדה שהיא מעדיפה את הגלשן ............עם המפרש!!!!!!!!!!!! בכלל אני יכול לגלוש 5 שעות ברצך אתה אחרי חתי שעה מת!!!!!!!!!!!! אין מה להשוות גלשן זה סבבה אבל גלשן עם מפרש זה יותר סבבה!!!! קיצור תבוא לבקר!!!!

BADbob

New member
אחי

אתם גולשים לידי וזה תמיד אותם אנשים כמעט כל פעם שאני בא יש איזה אחד שעל המפרש שלו רשום תנובה אפילו הוא שאני מבין שיש לו ספוחנסר לא מזיז לי תביצה אולי הגלשן שלך זז יותר מהר מהחתירה שלי בזה הגזמתי אבל אתם זזים לאטטטטטטטטטטטטט ואתם לא תופסים לא עושים כלום רק זזים הלו חזור.............

אני מתפקע!!!!!!!!

מי שגולש על התנובה המזדיין אלו המתחילים ואני גולש בחוץ בכלל מחר אני בא ב11 סתכל החוצה ב12 ותראה מפרשים הייתה מת גם שאתה על הגל להיות במהירות שלנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני גולש על מפרש אדום צהוב שים לב!!!!!

למעלה