איזה שיר של רובי אתם הכי אוהבים?.. לא חייב מהאלבום החדש.. מכל השנים! אבל שיר אחד..
H hilonet14 New member 5/10/06 #1 איזה שיר של רובי אתם הכי אוהבים?.. לא חייב מהאלבום החדש.. מכל השנים! אבל שיר אחד..
A a Warming Sign New member 5/10/06 #2 קשה קשה. לא יכולה להחליט come undone או place to crash נראה לי שcome undone כי הוא יותר מה"התחלה" של ההכרות עם רובי, והוא תמיד היה הכי חזק אצלי,שיר ענק
קשה קשה. לא יכולה להחליט come undone או place to crash נראה לי שcome undone כי הוא יותר מה"התחלה" של ההכרות עם רובי, והוא תמיד היה הכי חזק אצלי,שיר ענק
O oshriti123 New member 5/10/06 #3 לא קשה - come undone ../images/Emo9.gif "So need your love, so fuck you all!" חח אני ממש אוהבת את השורה הזאת... כל כך כיף לשיר אותה. ובכלל כל השיר מדהיםP: וגם אנג'לס, בעיקר בהופעות...
לא קשה - come undone ../images/Emo9.gif "So need your love, so fuck you all!" חח אני ממש אוהבת את השורה הזאת... כל כך כיף לשיר אותה. ובכלל כל השיר מדהיםP: וגם אנג'לס, בעיקר בהופעות...
D Dana Mi New member 5/10/06 #4 strong זה ה-שיר שלי! אבל גם come undone הוא אדיררררררר, הוא במקום השני שלי.
מ מאיה ברלינר New member 5/10/06 #5 קשה לבחור... יש לי כמה הכי אהובים.. אני אחשוב ואחזיר לך תשובה =]] איזה שלך?
H hilonet14 New member 5/10/06 #6 כמו כולם... Come Undone וזה לא בגלל שהם אמרו.. אני חורשת עליו! {לדוגמה עכשיו אני צורחת את השיר עם רובי } אבל עכשיו אני גם חורשת על Love Somebody זה ישןןןן אבל יפההה
כמו כולם... Come Undone וזה לא בגלל שהם אמרו.. אני חורשת עליו! {לדוגמה עכשיו אני צורחת את השיר עם רובי } אבל עכשיו אני גם חורשת על Love Somebody זה ישןןןן אבל יפההה
N netaK New member 6/10/06 #7 אין על angels. לא משנה כמה הוא נדוש, כמה הוא חרוש, angels זה ה-שיר [וגם השעון המעורר שלי ]