איזה שיר..

chemical girl

New member
אם כבר מדברים על אתרים

אז התחלתי לעשות עיצוב לאתר למארון, חשבתי שאפר להפוך את זה לאתר של הפורום שכולם פה יוכלו להביא מידע ויהיה ממש נחמד
אם אתם רוצים

Beautiful SouI

New member
אבלאבלאבל..אני יודעת HTML!

הילע!! את אמרת שאני אבנה את האתר לא רוצה נעלבתי
הלכתי לקפוץ מהגג

../images/Emo112.gifמה לעזאזל זה משנה?!

א כל שתיכן יכולות לבנות את האתר. ב. כל, אני מכירה את תום מהתחלה ולדעתי היא מסוגלת להקים אתר מושי מושלם בדיוק כמוה
לא שאני מפקפקפת ביכולותיך, אבל תום, איך אפשר לומר, 'ותיקה' בפורום, יחסית אליך או משהו...

Beautiful SouI

New member
אני לא מדברת על תום../images/Emo11.gif

אל תדאגי היא בונה אתר בטיפושיהיה לכם שלום על ישראל פעם הבאה שאתם אומרים שאני אבנה אל תגידו!!!

../images/Emo112.gifפאק איתך יאללה

היא לא בונה בטיפו!!!!! לתום יש מספיק ידע בHTML אז תשאלי לפני שאת פותחת את הפה! את לא מכירה אותה ואין לך זכות להגיד שום דבר. ואל תדאגי. לא נגיד!!!

Beautiful SouI

New member
לא דיברתי על תום!!

דיברתי על פצצה במודה עם אש וכו!! אז גם את תקראי ופאק איתי?! פאק איתי?! יאללה!! הלכתי לחבר שלי הוא מספיק פגוע-סבתא שלו נפטרה!! ואני אהיה ריגשי כמה שאני ארצה

../images/Emo112.gifלדעתך מתוקה,

הילע שרשרה לתום. אז תשנני קצת את אמנות השרשור ותביני. תהני.

Beautiful SouI

New member
מה תהני?!

את אומרת את זה סתם עכשיו אז אל דברים כאלה לא צוחקים ואני לא אהנה אני אהיה לצד חבר שלי ואני אעזור לו כי הוא שבור.. אני לא אהנה

I LOVE M5

New member
דר

שמעי לי...תפסיקי לא שווה סתם לריב היא כל הזמן תענה לך ואני לא אוסיף

Beautiful SouI

New member
אני יכולה להמשיך מפה עד מחר..

הבעיה היא שאני לא מבינה מה הבעיה!!! גם אין לי מה לעשות פה ממש זה די ברור שכולם חושבים שחן צודקת.. ובגלל הויכוח הזה כולם שונאים אותי שיהיה שלום לכולם וביי ביי אה ותום כפרעלייך
בהצלחה עם האתר

I LOVE M5

New member
לא נכון../images/Emo10.gif

אני לא חושבת שחן צודקת לא כולם חושבים כי אף אחד לא צודק פשוט הייתה אי-הבנה ואף אחד לא שונא אותך בטח ובטח שלא אני

למעלה