תודה יערה
S sivanick New member 24/6/05 #25 איזה מגניב! תודה יערה אה, ואת יכולה לשים פה את last night you saved my life? בבקשה
L loserontheloose New member 24/6/05 #28 Last Night You Saved My Life ניק נשמע כמו ג'סטין טימברלייק. עצוב אבל נכון. פה
S sivanick New member 25/6/05 #29 תודה!מה היינו עושים בלעדייך?../images/Emo24.gif וואי איזה שיר חמודדדדדדדד ממש אהבתי
Shiri from the block Active member 24/6/05 #1 חחחחחח איזה חמוד ניק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יואווווווווווו איזה משוגע קטן וחמוד שלי../images/Emo99.gif
חחחחחח איזה חמוד ניק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יואווווווווווו איזה משוגע קטן וחמוד שלי../images/Emo99.gif
L Larger Than Life New member 24/6/05 #27 |מיצי../images/Emo51.gif!|../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif די איזה חמודים בריייייאן ולניק יש שפם!
|מיצי../images/Emo51.gif!|../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif די איזה חמודים בריייייאן ולניק יש שפם!
T temprf New member 23/6/05 #16 נצל"ש מצעד בנות (ובנים אם יש) לא לשכוח להאזין למצעד ברדיוס! אני מקווה שאנחנו לא צריכים לשמוע גם את השעה ולבזבז את זמננו שעתיים שלמות, ובתקווה שהם כבר עלו למקום נורמלי יותר ממקום 7.
נצל"ש מצעד בנות (ובנים אם יש) לא לשכוח להאזין למצעד ברדיוס! אני מקווה שאנחנו לא צריכים לשמוע גם את השעה ולבזבז את זמננו שעתיים שלמות, ובתקווה שהם כבר עלו למקום נורמלי יותר ממקום 7.