איזה שיר......

may666

New member
איזה שיר......

מעורר בכם זכרונות? נכון, זה לא פורום מוזיקה, אבל לכל אחד יש שיר שמעודד אותו או מעורר בו זכרונות ישנים...... איזה שיר עושה לכם את זה? אצלי למשל, זה hello של ליונל ריצ´י. love,
may

Crossface

New member
אצלי זה בד"כ לפי מצב רוח

כרגע יש לי שני שירים Baby Face - Nobody knows it but me ו... Brian Harvy - Solo אני שומע אותם די הרבה בזמן האחרון את הראשון אתם בטוח מכירים אני בספק אם אתם מכירים את השני הייתי נותן לכם את המילים אבל לא מצאתי אותם

השיר שהכי מדבר אלי בזמן האחרון הוא

בשקט בשקט נרגעו הרוחות אולי אין סיבה לדאגה בזהירות בזהירות מלטף אותך עוד שאף אחד לא יפגע מאה אלף שירים נכתבו בשביל מי הנה עוד שיר שאותך יפצה ... בשקט בשקט נכנס לליבך ומצא לי שם איזה מקום הדבק ביננו רגיש עד כאב בקלות אפשר להרוס את הכל מאה אלף דמעות נשפכו בשביל מה הלב כבר כמעט עומד להתפוצץ ... בשקט בשקט אני משתדל להבין את הנפש שלך או כמה קל לנו להיסגר וכמה קשה להיפתח מאה אלף אדם .... מה את רוצה מימני תגידי לי מה לא יודע כבר מה אני רוצה אז בשקט בשקט תגידי לי את עוד אוהבת אותי לעולמיםםםםםםם

ניקולי

New member
אוי....

למעשה אני התחברתי להרבה שירים..ואת יודעת מה?? כמעט לכל תקופה בחיים יש שיר מתאים..אתן לך כמה לדוגמא: צליל מיתר/אייל גולן, האישה של חיי/שלומי שבת..(שני השירים הללו חיברו אותי עם יהודה <בעלי>). ויש עוד שיר שאני ממש ממש מתחברת אליו וזה הולך ככה: על החוף איתך פוסע גלים של מצולות טביעות רגלינו נשטפות בים תני לו גם לשטוף אותנו מכל הטעויות שלא נדע לריב עוד לעולם.. כי איתך אני רוצה את השמיים ואיתך אני אוהב כחול של ים כשאשמע בצדף גל את מילותייך אחבק למענך אני קיים. גלים של מצולות/אייל גולן. ניקול* גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

sidi

New member
איזה שיר...?

יש כמה וכמה שירים, אבל השיר הזה מתחבר לי מאוד בתקופה האחרונה למרות שהוא מעלה המון געגועים ועצב. כשאת נוגעת בי אני מפסיק לחשוב אני מפסיק לחשוש כשאת נוגעת בי כשאת נוגעת בי אני מתחיל לרעוד אני מתחיל לחיות כשאת נוגעת בי. אני מרגיש איך כל שרירי הלב מתרחקים ומסתלקים כשגופי בידך נרעד כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להמשך לעד... כשאת נוגעת בי ליטוף אחר ליטוף אני יכול לעוף כשאת נוגעת בי. כשאת נוגעת בי אני פתאום תופס את משמעות הנס כשאת נוגעת בי. אני מרגיש את כל שרירי הלב מתרחקים ומסתלקים כשגופי בידך נרעד כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להמשך לעד... כשאת נוגעת בי אני פתאום תופס את משמעות הנס כשאת נוגעת בי. כשגופי בידך נרעד כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להמשך לעד... כשאת נוגעת בי... כשאת נוגעת בי... כשאת נוגעת בי...

sidi

New member
גם זה שיר מאוד חשוב

שיר מדהים...של U2 Is it getting better Or do you feel the same Will it make it easier on you now You got someone to blame You say... One love One life When it´s one need In the night One love We get to share it Leaves you baby if you Don´t care for it Did I disappoint you Or leave a bad taste in your mouth You act like you never had love And you want me to go without Well it´s... Too late Tonight To drag the past out into the light We´re one, but we´re not the same We get to Carry each other Carry each other One... Have you come here for forgiveness Have you come to raise the dead Have you come here to play Jesus To the lepers in your head Did I ask too much More than a lot You gave me nothing Now it´s all I got We´re one But we´re not the same Well we Hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I can´t be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But we´re not the same We get to Carry each other Carry each other One...life One

golem

New member
השיר שלי כרגע..

וכמו שאמרו לפניי זה באמת עניים של תקופה - זה גם שיר שמזכיר לי דברים מהעבר וגם שיר שמתאים לי להיום ובכלל אוהב אותו מאוד וזה eternal flame שזה לדעתי בכלל אחד השירים היותר טובים שנכתבו אי-פעם.

Queen Of Love

New member
close you eyes...

give me you hand darling.. do u feel my heart beating.. do you understand do u feel the same... or am i only dreaming..

golem

New member
בדיוק!! ../images/Emo13.gif

וקוווני - איפה הקפה שלי??? לא דיברנו על זה?? סתםסתם נשמה..שיהיה לך אחלה בוקר ואחלה שבוע!!!

Queen Of Love

New member
תודה מותק!../images/Emo25.gif

גם לך , בוקר מקסים, והמשך יום נהדר!!
נ.ב: הקפה מתעכב אבל הוא יגיע..

sidi

New member
והנה כל השיר...

שיר פצצה. Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating, do you understand Do you feel the same, am I only dreaming Is this burning an eternal flame I believe it´s meant to be, darling I watch you when you are sleeping, You belong to me Do you feel the same, am I only dreaming Or is this burning an eternal flame Say my name, Sun shines through the rain A whole life so lonely, and then you come and ease the pain I don´t want to lose this feeling Say my name, Sun shines through the rain A whole life so lonely, and then you come and ease the pain I don´t want to lose this feeling Close your eyes, give me your hand Do you feel my heart beating, do you understand Do you feel the same, am I only dreaming Is this burning an eternal flame Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating, do you understand Do you feel the same, am I only dreaming Is this burning an eternal flame Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating, do you understand Do you feel the same, am I only dreaming An eternal flame Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating, do you understand Do you feel the same, am I only dreaming Is this burning an eternal flame

Queen Of Love

New member
תודה לסידי!!

כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה.. עברה בי צמרמורת כזו כשקראתי את מילות השיר...
באמת שיר יפה

למעלה