וגם זה עושה לי את זה בצורה כמעט בלתי נשלטת- מוציא את הטירוף ממני... becoming insane
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 10/2/08 #18 וגם זה עושה לי את זה בצורה כמעט בלתי נשלטת- מוציא את הטירוף ממני... becoming insane
C Cגלית New member 10/2/08 #23 מוסיקה מדהימה !!! Depeche Mode- מדהימים! ביחוד השיר הזה. ברי סחרוף - מלך!!! סקסי בנוסף לכל. והראשון, לא מכירה,אהבתי.
מוסיקה מדהימה !!! Depeche Mode- מדהימים! ביחוד השיר הזה. ברי סחרוף - מלך!!! סקסי בנוסף לכל. והראשון, לא מכירה,אהבתי.
W wild orchid New member 10/2/08 #19 בואי נראה... candy shop של 50cent, california love-2pac כשאני חושבת על זה יש המון שירים...
W wild orchid New member 12/2/08 #38 והנה עוד אחד קישור ל-california love של 2pac הסקסי... את הדקה הראשונה אפשר להריץ קדימה...
L l a d y D המקורית New member 11/2/08 #29 ../images/Emo168.gifהדיסק Wish u were here של פינק פלויד תמיד מכניס אותי למוד יש את massive attack ו-פורטיסהד שמתאימים בול לרגעים אינטימיים ומעוררים
../images/Emo168.gifהדיסק Wish u were here של פינק פלויד תמיד מכניס אותי למוד יש את massive attack ו-פורטיסהד שמתאימים בול לרגעים אינטימיים ומעוררים