איזה שיר

פלאפאל

New member
איזה שיר

כי הזה של מאיה לא מספיק טוב P: רק אחד על כל שאלה, אל תרמו. ובחייאת, תכנסו ליו טיוב ותנו לינקים לשירים. ככה סתם זה לא כייף ;( איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים? איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך? איזה שיר יהיה בחתונה שלכם? איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים? לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב? לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק? לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע? איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה? איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי? איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים? איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו? איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר? איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר? באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים? (הייתי שואלת גם על בס, אבל מי יודע איך שומעים את הבס בכלל
) ולסיום - איזה שיר הוא השיר האהוב עליכם?

PerfectSP

New member
אניDDDDD: ../images/Emo190.gif

איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים? תלויD: לפעמים פרפקט של SP..לפעמים וולקום טו מיי לייפ.. לפעמים אבריל לאבין..לפעמים גוד שארלוט...לפעמים כל מיניD: איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך? I'd Do Anything-Simple Plan!!!!!!!!!!!! כהההההההDD: איזה שיר יהיה בחתונה שלכם? חחח וואו
אממממ
אינלי מושגD: איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים? איז אבריבודי גויינג קרייזי?! קרייזיD: אבל זה תלוי תמיד..
לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב? From Yesterday-30 Second To Mars
ואז, I'd Do Anything-Simple Plan
לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק? אמממ
תנו לי לחשוב על זה~.~ לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע? חחח וואן איים גון!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך!!!!!!
איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה?
אולי...אמ...ה...הו....אה...><" אמושיינלס של ג"ש אולי?D: איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי? חחח שיוו
אתם מתקילים0!!
איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים? מיזרי ביזנס של פארמור
איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו? איזה שיר יפה כזה
איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר? תופים
חחח אמממ נו מה זה השאלות האלו?!?!?!
אני לא זוכרתXD איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר? חחח אנערפ
באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים? שיוו!!!!ראיתי "משולש שווה שוקיים"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אמממD: נובודיז הום של אבריל,כרגע
| אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיס מי,הכאבר של אבריל!!!!!
זה כ"כ מושלםםםםםםםםםםםםםD: הדגש|(הייתי שואלת גם על בס, אבל מי יודע איך שומעים את הבס בכלל ) בס
~ריררררר~ ולסיום - איזה שיר הוא השיר האהוב עליכם? כמו לבחור בן אהובD: (כאילו כזה כמו לשאול אמא..><"
)

g a l 9 4

New member
אללה, גמאני.

איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים? Disposable Teens של מרילין. איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך? אבא עורך דין- שייגעצ. איזה שיר יהיה בחתונה שלכם? ואי, המ, קשה, זה משתנה כל הזמןXD כרגע, Coma White של מרילין. איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים? Meds של פלסיבו. וחמאה של יוני בלוך. לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב? The Dope Show של מרילין. וגם PINK של אירוסמית'. לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק? Fatal Bazooka feat Yelle - Parle à ma main
לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע? וא, קשה, אני לא נתקל בהרבה קליפים גרועים, אבל אני אגיד Sweet Dreams של מרילין, סתם לא אוהב אותו. איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה? לרוב אני לא חושב, אני בנאדם שטחי ורדוד כמו שלולית באוגוסט, אני אלך על Meds של פלסיבו שוב. איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי? רוב השירים של FOB, לפני שנתיים זה היה נחמד והכל, עכשיו זה סתם מאוס. איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים? The Fight Song של מרילין, פעם לא כלכך חיבבתי אותו, היתי מעביר תמיד, פעם אחת החלטתי להקשיב לכולו ומאז הוא דיי נחמד. איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו? הפאק שלי זו מוזיקה קלאסית, בתור אחד שניגן על פסנתר 4 שנים זה דיי טמוע עמוק בראש שלי. איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר? תאמינו או לא, Hey של הפיקסיז, וזה בגלל שאין בו כמעט אף כלים אחרים, שחושבים על זה, זה רק בס ותופים. איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר? שאלות קשות, מאוד. Shut Me Up של MSI, סתם השיר הראשון שעולה לי לראש. באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים? ליתיום של אוונסנס, איימלי לי מדהימה
השקעתי, איף.

Dirty wings2

New member
עונה.:)../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים?Walk in the sun-Mcfly איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך?כל מיני שירים קופצניים. איזה שיר יהיה בחתונה שלכם?Here without you כלכך! איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים?אין לי מושג >< לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב?The heart never lies של מקפליי,אחד הקליפים היפים. לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק?חחחח של אסקייפ דה פייט XDDD סיטואיישן. לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע?בריטני.בע איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה?Away from the sun איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי?אף פעם לא אהבתי כלכך שיר,ואז שנאתי אותו,לכל שיר יש מקום בכבודו ובעצמו. איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים?שירים שאני שונאת,הם תמיד יהיו שנואים עליי XD איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו?אין לי מושג.כולה בת 14 אני XD איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר?ואו יש הרבה! איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר?Not alone-mcfly כלכך! באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים?Danny Joens ומילה נוספת מיותרת

כמו שמישהי חכמה אמרה פעם:

אל תבטלי את עצמך רק כי צעירה, זה לא שבגיל 18 פתאום קופץ לך המוח לראש.

פלאפאל

New member
או שהיא אוהבת לסחוט מחמאות P:

|פולניה| סתםסתם, לא ידעתי אם מישהי אחרת אמרה אתזה גם, כי זה די ברור מאיליו

sweet shir

New member
כי אני חסרת חיים.

איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים? אין אחד ספציפי... וזה תלוי. יש ת'קטעים האלו שאני חייבת לשמוע דברים מצחיקים, כדי להתעודד, ואז זה בד"כ שירים של אבריל לאבין מהאלבום החדש, או איגנוראנס של מקפליי. שירים גרועים גורמים לי לחייךD: ואם אני ממש מדוכאת ועידוד לא יעזור לי אז בד"כ שירים של Acceptance. לפעמים גם יור מיי הרואין של סילברסטיין. לא יודעת למה, ככה. איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך? בילי בראון - מיקה. איזה שיר יהיה בחתונה שלכם? איי דונט וונט טו מיס אה ת'ינג - ארוסמית'. איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים? השיר של רוקי? חחח סתם לא יודעת.
לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב? אני אוהבת את The Kill של 30סטמ בגרסא המלאה עם הדם והגופות חהחה. לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק? אול ד'ה סמול ת'ינגס של בלינק 182. גם פאנק רוק 101 של בואולינג פור סופ. לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע? הזה עם הילדים באפריקה של פוב. אחד הקליפים היותר משעממים. גם וון איים גון של סימפל פלאן חהחהחחהחה פייר כזה גרועXD איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה? אמריקן פאי - דון מקלין. ניסיתי למצוא מה המשמעות לגמרי ועד עכשיו לא הצלחתי.
כנראה שאני אחפש בגוגל או משהו, אבל אני עצלה. איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי? פינק סטארס אנד מגזינג - יוסלס איידי. איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים? ד'ה הארט נוור לייז - מקפליי. איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו? שירי ילדים, מוזיקה קלאסית... איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר? שיר ששמעתי בדיסק של אבא שלי. לא זוכרת איזה להקה. מה שבטוח, היא התפרקה לפני שנולדתי. XD איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר? כנ"ל. בקיצור, קלאסיקות... נו. באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים? אני אוהבת הרבה זמרים, ואם אני אתחיל לספר עכשיו על כל הזמרים שאני אוהבת ובאיזה שיר הם נשמעים הכי טוב זה לא יגמר. (הייתי שואלת גם על בס, אבל מי יודע איך שומעים את הבס בכלל ) מה הבעיה לשמוע את הבס?
ולסיום - איזה שיר הוא השיר האהוב עליכם? אני בחיים לא אוכל לבחור שיר ~אחד~ הכי אהוב.

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif|משפר| שלהלהלהלה..

איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים? ספרינג ניש\דונט ג'אמפ- טוקיו הוטל, ואני בוכה כול הזמן בשיר הזה..! איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך? Misery Business - פארמור איזה שיר יהיה בחתונה שלכם? של החתונה..! איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים? שיר של ליל פריז. - tell me why לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב? 1000 מיר לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק? soja boy - crank dat solja לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע? בן און איט- הי סקול מוסיקל[אבל שיר יפה] איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה? שראי\סקרים- טוקיו הוטל איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי? כול השירים של רוני סופסטאר. XD איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים? וואי משהוא של סקליפנוט. איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו? נומי נומי ילדתי נומי נומי.... איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר? לא יודעת ..XD איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר? לא יודעת.. באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים? של ליל פריז. יש להם הרבה שירים! (הייתי שואלת גם על בס, אבל מי יודע איך שומעים את הבס בכלל ) ולסיום - איזה שיר הוא השיר האהוב עליכם? בריק אווי -טוקיו הוטל

בבסXD

New member
בטח שאפשר לשמוע בס(אני מנגנת על על אחת אז..)

איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים? בעיקר אבריל- בעיקר פול טו פיסס וישנים שלה(http://www.youtube.com/watch?v=7F9-F5ZREK4) אבל לא רק. איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך? שירים של באסטד בעיקר זה- http://www.youtube.com/watch?v=VcXl1blZ6wM&feature=related איזה שיר יהיה בחתונה שלכם? זיכיתי לאהוב- עברי לידר http://www.youtube.com/watch?v=GrHSqN0OaQI&session=aCdLEuKRLkZyWjtV0AabtNtT9YTIB6WHw7L519LWqrT8HH3rwbeZ2csd4axBVLR2DSdikJQCNeDRf9vpldV2p-mnbYK8HPf3AC_OC08pYFizvPxrvKmYxpFH49qKTqvrUljOXch5t-yw65424Qiq5StJ-UFRfx7tMjb5af3WTvYQwbC_WyTSaOIt5PATafQquLHWF785UERi_yczv5m0sL1p9Q9KbrNn7FUlXZnx9Sh0OwpT3mvAFqjVTHXee3Xa איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים? כל מיני.. לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב? טיקט אווטו לוזרוויל- סון אוף דורק(http://www.youtube.com/watch?v=3PYZV0MHCXw&feature=related) לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק? - לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע?- איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה? א לונלי ספטמבר- פליין וויט ט'ס(http://www.youtube.com/watch?v=3n9aAO76MGg) איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי? מזרחית למיניהם אבל לא שונאת שונאת.. איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים? - איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו? את השיר הראשון שלי ושל האבא שלו. איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר? - איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר? - באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים? - איזה שיר הוא שיר הבס הטוב ביותר? השיר של הלהקה שלי- "שיר בלי שם" ולסיום - איזה שיר הוא השיר האהוב עליכם? -

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif העא.אוקיי. השקעתי, בחייאת. ../images/Emo10.gif

איזה שיר את שומעים כשאתם עצובים? הוו. אממ. הרבה. בעיקר Silver&Cold-AFI.
איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך? נמפ. Parle A Ma Main הזה שגל הדביק אותי אליו. ><
איזה שיר יהיה בחתונה שלכם? *מוזיקת חתונה*
איזה שיר עובר לכם בראש כשאתם לחוצים? כשאני לחוצה אני חושבת רק על זה שאני לחוצה. אני בד''כ לא חושבת על שירים וכו. ><
לאיזה שיר יש את הקליפ הכי טוב? Tears Don't Fall - Bullet For My Valentine. [ככה רושמים וולנטיין ? ><"]
לאיזה שיר יש את הקליפ הכי מצחיק? להלהלהללהלהן "איזה שיר תמיד גורם לכם לחייך".
לאיזה שיר יש את הקליפ הכי גרוע? הו שיט. הרבה. אבל אמממ .. לא עולה לי לראש עכשיו. D:
איזה שיר גרם לכם לחשוב הרבה? כמו גל, אני לא חושבת הרבה.
איזה שיר פעם אהבתם, אבל עכשיו אתם שונאים אותו לגמרי? לא שונאים, אבל אפשר להגיד שהייתי מכורה והפסקתי. וזה Why Cry של The Panic Channel. וגם כל השירים של פאניק! אט דה דיסקו. [שמעתם שהם הורידו את הסימן קריאה מהשם שלהם ? ><"]
איזה שיר פעם שנאתם לגמרי, אבל עכשיו אתם אוהבים? הווו. כל הקטע הזה של הסקרימו והכל. פעם ממש לא סבלתי את זה וזה היה נשמע לי בולשיט לגמרי, היום [אולי חוץ מכמה שירים בודדים] אני שומעת רק את זה.
איזה שיר תשמיעו לילד שלכם בשבוע הראשון לחייו? *מוזיקת לידה* [?]
איזה שיר הוא שיר התופים הטוב ביותר? זה לא שיר, אבל זה חלק תופים כזה מאיזה הופעה של AFI לפני איזה שיר. פאק זה היה קטע טוב. אני יודעת אותו בע''פ כבר. ><
איזה שיר הוא שיר הגיטרה הטוב ביותר? The Leaving Song - AFI [שני החלקים שלו.]
באיזה שיר הזמר/ת שרים הכי מושלם שקיים? הווו קשה. מאוד קשה. אין לי מושג.
היי, אני יודעת לזהות באס בשירים !!

למעלה