איזה שיר של HIM אתם? שאלון קצרצר לי יצא ג'וין מי
M milkshakit New member 14/5/06 #1 איזה שיר של HIM אתם? ../images/Emo189.gif שאלון קצרצר לי יצא ג'וין מי
S Shitgoose19 New member 14/5/06 #3 אוףף נמאס לי מהאינטרנט הזה.. הוא כל הזמן דופק לי ת'הודעות כמובן שההודעה הזאת קשורה לנושא של איזה שיר אתם בעע ..שונא ת'מחשב שלי -אם רק היה אפשר למחוק
אוףף נמאס לי מהאינטרנט הזה.. הוא כל הזמן דופק לי ת'הודעות כמובן שההודעה הזאת קשורה לנושא של איזה שיר אתם בעע ..שונא ת'מחשב שלי -אם רק היה אפשר למחוק
I inbal287 New member 14/5/06 #4 אבל למה לא לשרשר? אתה צריך ללחוץ על "הוספת תגובה", לא על "הוספת הודעה חדשה".
S Shitgoose19 New member 14/5/06 #6 ענבל.. אני יודע שצריך ללחוץ על הוספת תגובה פשוט לפעמים כשאני לוחץ על זה זה הופך לי להוספת הודעה חדשה אני יודע שזה מטומטם זה איזה בעיה אצלי וקורה לי לא רק בפורום הזה מקווה לסדר את זה בקרוב
ענבל.. אני יודע שצריך ללחוץ על הוספת תגובה פשוט לפעמים כשאני לוחץ על זה זה הופך לי להוספת הודעה חדשה אני יודע שזה מטומטם זה איזה בעיה אצלי וקורה לי לא רק בפורום הזה מקווה לסדר את זה בקרוב
G Girl In The Mirror New member 14/5/06 #5 The Funeral of Hearts!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
U under the rose New member 16/5/06 #36 גם לי The Funeral of Hearts למרות שעניתי עליו ממזמן ויצא לי Wicked Game :/
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/5/06 #17 ../images/Emo45.gif גם לי...../images/Emo12.gif דווקא ממש לא דומה למה שאני. :X