איזה שיר זה????????

S I S I 201

New member
איזה שיר זה????????

"אינך חייב לתת דבר בעצם, אינך חייב להישבע כמו באגדה... אך בתום השנים הסיפור יסופר והנדר יושלם...רציתי רק שתדע"... איך קוראים לשיר הזה ובאיזה אלבום הוא מופיע???????? תודה רבה!!!!1

Haguga68

New member
זה כן שיר של גלי... ../images/Emo13.gif

קוראים לו "לך הממלכה" אני לא חושבת שהוא הופיע באלבום- נראה לי שזה מתוך הופעה

שרית7

New member
טוב סליחה... הצלחת להתקיל אותי

זה שיר מהמם ביופיו היא מבצעת אותו מדהים אך שמעתי את זה פעם אחת או פעמיים בימי חיי... וזה לא שיר שלה במקור היא פשוט חידשה אותו ו... נגמרו לי ההתנצלויות...

היי חגית../images/Emo24.gif

מה בקשר למסרים שלנו?
לא הגבת לי
אני מקווה שתמשיכי לכתוב

עדי 345

New member
עדכון בקשר לשיר "לך הממלכה"

השיר מופיע בדיסק "כמו ציפור בחדר", מופע לזכר המשוררת תרצה אתר (התאבדה לפני כ- 30 שנה). הדיסק הופק ע"י גל"צ וההופעה שודרה גם ברדיו. השיר היה חדש לגמרי והולחן במיוחד לכבוד המופע ע"י עדי רנרט (שנת 1999, קצת אחרי שיצא האלבום "גלידה". עדי רנרט גם הלחין את "מאהב" ו- "נהר" מתוך האלבום). השיר הוא מקסים. המילים מדברות על מערכת היחסים הקרובה בין אב לביתו (למעשה היחסים שהיו בין תרצה אתר לבין אביה, נתן אלתרמן). אני ממש אוהב את השיר, השירה של גלי מדהימה והוא חייב להופיע באוסף הבא!!! מצ"ב לינק עם פירוט השירים בדיסק (יש שם עוד שירים מעולים של מיקה קרני, דנה ברגר, נורית גלרון ועוד!! דיסק מומלץ בחום!!!).

Robbie רובי

New member
"לך הממלכה"-שיר מדהים. שרית מה איתך

שכחת שהשמעתי לך אותו אצלי. זה מתוך דיסק לתרצה אתר ז"ל וגלי ביצעה אותו חי בעיבוד מהמם(לשם שינוי) של עדי רנרט. ודרך אגב שרית. התגעגעתי אליך ונעלמת . דש לשולמיות(במיוחד לרוצחת הקטנה) שהשאירה לי צלקת במרפק.

Robbie רובי

New member
בוודאי. תן לי אימייל ואשלח לך.

אני לא יכול לעשות זאת באתר בגלל שמירה על זכויות היוצרים.

אני שולח לך אימייל במסר

וד"א אתה יכול להוסיף את המילים לשירונט והם יפרסמו, אם בא לך

שרית7

New member
רובי יקירי מה נשמע? אני לא נעלמתי

אני פה כל המן. שמחה שחזרת. למה נעלמתי? מי היה צריך לבוא באיזה שישי עם אלירן לעבוד על האתר ונעללללם???????? בכל אופן נפלא לראות אותך כאן. אני זוכרת היטב את השמעת השיר אצלך שמעתי והחסרתי פעימה. גלי במיטבה זה שיר קסום ממש והביצוע שלה אגדי פשוט

אז../images/Emo56.gif

תלמדי לשרשר
אםן את רושמת משהו לרובי תגיבי לרובי ולא לעודד כמו שעשית

למעלה